şu an bi eksiğimiz yok da ben hamile iken büyüklerdende almıştım yaza kadar bişe gerekmiyor bide busenin eskilerinden var ortak renklerden giydiririm pembişleri ablama yolladım busenin kıyafetleri ablama yeter 1 yaşında kızı var ablamın busenin kilerden geçini zillihe ya uğralıp duruyom işte
civil bebeden aldım ben beğendim valla
ama 6 aylık aldığım altlar küçük biraz yani tam geliyo şimdi
bide ucuz
reyhancım yolladım özeline
ayy biz yarın sabah dra gidiyoooz aşılar da vaar
kızlaar dua edin kızımın kalçası düzelmi olsuuunn :Saruboceq:
canım ya gördümde bunu nasıl ekliyoz buraya velet uyandıda ona bakmaya gittim kusura bakma bi teşeekkür bilem edemedim saolkaydirigubbakcemileŞeniz
needisiniz hatunlarlülülülülülü
öslediniz beni:kedi:
ben bi gidemedim şu kaşları bıyıkları yoldurmaya yawbugün gidip saçlarmı kestirdim
kocişle arabada beklediler
anaam kuaföre acele deyip durdum oğluşta durmadı offff
yarın bizimde aşılarımız var
profil düzenleye gir
aşada yazıo ddoğum kilo çizelge die
yooladığım mesajı oraya yapıştır
ben bi gidemedim şu kaşları bıyıkları yoldurmaya yaw
ayyy ben ayın 6 sında gitcem doktor öle dedi bağa
hee çekildi de değer sınırda çıktıydı bu ay bi daa gidiyoz inş. düzelmiştir diyom işteekız bebenin kalça ultrasonu 1. ayda çekilmedimi:uhm:
ayyy o aşılardan bende korkim gııı öööffffffffffff
rota virüsü aşısını yaptırcanmı:uhm:
özledik tabi nan delüüneedisiniz hatunlarlülülülülülü
öslediniz beni:kedi:
hee çekildi de değer sınırda çıktıydı bu ay bi daa gidiyoz inş. düzelmiştir diyom iştee
rotayı vurdurcam hacı
özledik tabi nan delüü
çiftliğine not bilem bıraktım gördünnüü :mymeka:
bende kuafore gıtmek ıstıyım ama ben bıyık almıyomyok cunku,kasımıda kendımn yapıom kalıcı makyaj war zaten uzerınde
kusımdada bısecık yok :kedi:
onuda hallederım
acılıs yapıcaz malum:1ninca:
bebegım durmadı yıne ya
korkarak uyuyo ırkılıp uyanıp aglıto sımdı kucagımda uyudu koyarsam uyanır belım kırıldı
slm kızlar nasılsınız bakalım ????benim bir derdim var daha doğrusu kızımn doğduğundan beri günde 7-8 kere mıçıyo ben bilmiodum normal olmadığını ishal olsa allah muhafaza susuz kalırdı demi yavrum bugün kaka tahlili yapılacaktı bilin bakalım benim tuhaf kızım ne yaptı mıçmadı özel hastanede kapandı yarına kaldı böyle bir durum yaşaşyan varmı yani her bezinde mok var canımız sıkıldı yavruşumu ihmalmi ettik yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?