lohusa sendromuna girdiydimde-tatlicadiarzu-nerdesin gııı niye gelmin bacım bakıp bakıp kaçin:mymeka:
lohusa sendromuna girmişim haacı -tatlicadiarzu-neyseki çarşamba günü lohusalıktan çıkıciiiim delikafaduldensihirli değnek nerdeeeeeeeeeCADIARZUözledik tabi nan delüü
çiftliğine not bilem bıraktım gördünnüü :mymeka:
hosssgeldımn tugbaaaaŞeniz
ben
edayı
tubayı
cerini
buradan protesto ediyom :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
hiç gelmiler buraya cerini ara sıra görim emme oda şans herhalde
klava: klava: klava:
ben
edayı
tubayı
cerini
buradan protesto ediyom :enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
hiç gelmiler buraya cerini ara sıra görim emme oda şans herhalde
klava: klava: klava:
peh peh peh sendromuş ben burda iki bebeklen girmimde senin sendroma girme hakkın yok taaammmmıııııı:dilcikar::dilcikar:lohusa sendromuna girdiydimde-tatlicadiarzu-
lohusa sendromuna girmişim haacı -tatlicadiarzu-neyseki çarşamba günü lohusalıktan çıkıciiiim delikafaduldensihirli değnek nerdeeeeeeeeeCADIARZU
nere not bıraktın gı görmedim:1ninca:
hoşbulduk dadluma.s.
cerin giriyo ama nadiren bağane onuda protesto ediyomcerin girio yaaaaaaa
tuba girmiooo
edoş bebek arabası aldı heç gelmez artık gzmekten
tubik napıosun nan
o sendromdan bu sendroma girip çıkıp duruon sanırsam
ama ben günde 8 kere kaka yapmak normal diye biliyorum
kızım bebekken 8 kere yapardı doktor normal derdi:uhm:
peh peh peh sendromuş ben burda iki bebeklen girmimde senin sendroma girme hakkın yok taaammmmıııııı:dilcikar::dilcikar:
:roflol::roflol::roflol:tubik napıosun nan
o sendromdan bu sendroma girip çıkıp duruon sanırsam
bağane yaaaaa kime küstüydün gııııı:uhm::uhm:edanın anası war malum giremiyii:1ninca:
cerinin özgesi :1no2:bırakmıyii
bende psikopata bağlayıp küstüydüm ama artık buralardayım:lepi:
kalıcı makysj fatı cıkmıııı
yok gııı
hamilelik sendromuna giremedim diye üzüldüydüm şükür lohusa sendromunu kaçırmadım hemen girdim kaydirigubbakcemile3
nan günde 8 kere kaka yapan bebenin kakası bayat olacak değel yaaa tazedir zaten töbe yarabbim yaaaaaa:mymeka::mymeka:Öylemi herkes en fazla 5 deyi canım sıkıldı kızımda az kilo alıyo yediğini mıçıo babası bana benziyo ii çalışıo bağırsakları diyodu ne bilim saf saf yarın umarım yaparda kakasını 15 dak içinde test yapılması lazımmış ben nerden anlıcam taze mok olduğunu ya
bacım senin sendroma girmeye bilem fırsatın yoklaelaelaelaelae
kızlar size birşey sorcam bizim bugün kırkımız doldu ama benim kanamam hala bitmedi gusül abdesti almak içinakşama kadar beklemelimiyim yarin sabahtan itibaren namaz kılmayamı başlasam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?