ben gece hiç normal olmuyom
benimki uyuyo yandık valla
gündüz uyudumu seninki
selam kızlar bi türlü uzun süre kalamıyorum bi uyazıyorum sonra kaçmak zorunda kalıyorum ahanda benim oğlan deli gibi parmak emiyorbugün dr.a gittim yara kötü huylu değilmiş bir ay sonra bi daha bakacak regli olduktan sonra da yakarız dedi
bugün dr.a gitmek gelmek saatlerimi aldı ilçeden ile gidiyorum ya, oğlumu çok özledim o da beni özlemiş deli gibi saatlerce emdi hala da uyumadı kucağımdaydı sürekli şimdi babaya sattım ama gene emecek gibi, yumruğunu sokmuş ağzına
selam kızlar bi türlü uzun süre kalamıyorum bi uyazıyorum sonra kaçmak zorunda kalıyorum ahanda benim oğlan deli gibi parmak emiyorbugün dr.a gittim yara kötü huylu değilmiş bir ay sonra bi daha bakacak regli olduktan sonra da yakarız dedi
bugün dr.a gitmek gelmek saatlerimi aldı ilçeden ile gidiyorum ya, oğlumu çok özledim o da beni özlemiş deli gibi saatlerce emdi hala da uyumadı kucağımdaydı sürekli şimdi babaya sattım ama gene emecek gibi, yumruğunu sokmuş ağzına
bu sabaha karşı 5 te uyudu 8,5ta uyandı emzirdim tekrar uyudu 11 uyandı akşama kaaa oynadık oyaLADIM ARADA KESTİRDİ DOLAŞTIRDIM FELAN 7 da uyudu şimcik uyandı kucağımda şimdi sabaha kadar ayakta böle bacım:1no2:
ayy sorma yaaa dr a bugün ee tedavi olmazsam nolcak diye pazarlık yapıyodummselam canım
benimkide gün boyu sokuyo elini ağzına çekincede ağlıyo:))
yaranın iyi olmasına sevindim canım
ay ben de korkuyorum çoksendedem yara olmuş.bendede vardı.yakıldı.geçt.korkarak yatmıştım .acıycak dye aklım çıkmıştı.hiiç acımadı.güldük sohbet ettik aksine.alttan dumanlar çıkıyodu yakarken.çok komikti yaa kaydirigubbakcemile3
nan ben sağa bakıcı buldumdu nooldu nie başkasını ariin hacıı bakıcı hatın benden habar beklii ha söliimde başkasını bulsun mademm istemiisenvalla boncukcum bizimki de sıvı süt aldıı sürece öle olcak diye biliyom ben
mama vermiyom hiç ama sıvımsı yani
ben de ishal olsa nerden anlıcaz onu merak ediyom
ağzındaki de pamukçuk olmasın canım karbonatlı suyla silsene
biz de yarın dra gidiyoz ben de sorcam bakalım şu kaka çok kafa karıştırıcı bişey yaaa
slm darksea sana bişey sorcam yaa sen bakıcı ayarladım demişsin yaa nerden buldun güvenebileceğin birini benim annem gelcek ama arada gitmem gerek falan diyo acaba ben de bi bakıcı mı ayarlasam çocuğun düeni olmıcak öbür türlü
benim verdiğim kiloları sen al gııı :roflol:ben yeni topic açıcam
ŞİŞMANLAMA TOPİCİ
ebiscem gene kilo vermişim ben delirmek üzereyim mafoldumben
daha çook düzen değişir cnm biz 1buçuk aylıkken yaklaşık 2 hafta gündüz heçç uyumadık sabah 7 den akşam 11 e kaa heç uyumadığını bilirimm 1-2 haftaya düzelirselam kızlar
bızey soracagım sıze
zinko kullanmaya basladık
az cok faydası oldu..ama ıkı gundur köpük köpük kaka yapyo ya
sızce nende oluyo bılgısı olan warmı
bıde bu aksam 12 ye kadar hıııc uyumuyo gunduz uykusu hıcmı olmıycak ya
hadi inşallah gece uyur diloşummmbenimki gündüz hiç uyumadı
akşam uyudu ama uyandırmadım yorulmuştu gün boyuda tadı yoktu
şimdi ıkınıyo bakalım ne etcek
nan ben sağa bakıcı buldumdu nooldu nie başkasını ariin hacıı bakıcı hatın benden habar beklii ha söliimde başkasını bulsun mademm istemiisen
benim verdiğim kiloları sen al gııı :roflol:
daha çook düzen değişir cnm biz 1buçuk aylıkken yaklaşık 2 hafta gündüz heçç uyumadık sabah 7 den akşam 11 e kaa heç uyumadığını bilirimm 1-2 haftaya düzelir
hadi inşallah gece uyur diloşummm
nbr hatunlar
yahu şimcik benim kız 5 kg olmuş
2 numara bez kullanoz bez 6kgye kadar
3 numaraya nezaman geçiym
geç kız ben çoktan geçtim
4 e geçecem nerdeyse
sıkıyo bacaklarını
nbr hatunlar
valla cnm benim oğlan 1 aylıkken 5kgdı şuan ağırlığını bilmiyorum ama 10gün önce 3 numaraya geçtim
bacaklarına iz yapıyodu değiştirdim lastik izi oluyomu sizde
tertipleriz kız ayıpettinn kaydirigubbakcemile2kartanem yazın ankaraya geliorum
ankaralı grup olaraktan bi buluşma tertiplersiniz artık
haa demi gıı ben unuttum onu hacınan ben sağa bakıcı buldumdu nooldu nie başkasını ariin hacıı bakıcı hatın benden habar beklii ha söliimde başkasını bulsun mademm istemiisen
benim verdiğim kiloları sen al gııı :roflol:
daha çook düzen değişir cnm biz 1buçuk aylıkken yaklaşık 2 hafta gündüz heçç uyumadık sabah 7 den akşam 11 e kaa heç uyumadığını bilirimm 1-2 haftaya düzelir
hadi inşallah gece uyur diloşummm
geç gari kıız ne bekliyonnnbr hatunlar
valla sende haklısın kocanda ama şuda bi gerçek ki bu çocuğa bi otorite lasımmm yani psikolojik durumu açısından belli biri baksa daa ii olurr keşke annen hep kalıp bakabilse neese sen düşün eccük daa hatın çok ii bi hatınn mühye de ouriii karar verince bildir bana ki söliim olmıycaksa bizi beklemesin taammııtertipleriz kız ayıpettinn kaydirigubbakcemile2
haa demi gıı ben unuttum onu hacı
başkasını da aramıom zaten de aklımdan geçiriom öylesi daha rahat olcak aslında annemin gelmesinden
ben şimdiden stres oluyom annem gidince nolcak falan diye
bi de annem bizde olcak kendi rahat edemicek falan
bakıcı daha mantıklı geliyo bazen ebişim ama kociş istemiyoo
geç gari kıız ne bekliyonn
geçmiş olsun canım inş. kolay bi şekilde kurtulursunselam kızlar bi türlü uzun süre kalamıyorum bi uyazıyorum sonra kaçmak zorunda kalıyorum ahanda benim oğlan deli gibi parmak emiyorbugün dr.a gittim yara kötü huylu değilmiş bir ay sonra bi daha bakacak regli olduktan sonra da yakarız dedi
anaaa biz daha 2 nomero kulaniikgeç kız ben çoktan geçtim
4 e geçecem nerdeyse
sıkıyo bacaklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?