2009 Kasm Anneleri

anaaaaam ne ayıp ben burda oturmuş nete takılıyom oğluşumun cicileri ütü bekliyo olmazki ama
kocişte yok
oğluşta uyudu erken gece nöbetteyim galiba oyyy oyyyy

yazın beklim o zaman hacı atlamadan gitme bak bozuşuruk
canım sen neresinde oturuyosun ki bende istanbulu özlledim benimde anamlar oturuyo istanbulda yazları geliyoruz bizde....:1no2::1no2::1no2:

ben taksimdeyim canım nedense heç kimse bağa yakın değel ne varsa avcılarda annamadımki senin annen nerde oturuyo:uhm:

canım ben afrikadayım... 2 yıldır eşimin işi icabı.... ov yüzden van bilem olsa burdan daha iyidir emiiin ol.....

allah yardımcınız olsun canım
ayy benim kocişte tutturmuş sınava girip yurt dışına gidelim diyo
neresi çıkar belli olmaz bende türkiye dışında yapamam diyom bakalım ne etcek

nan bacım sen zenginsin oturuyon taksimde
kız kiramı ev sizinmi
kiralar ne durumda orda
uçuktur gıı
avcılar bile uçmuş
bizim ev 600 şimdi
krediyi ödüyo işte

he ya tuğbaynan cerin gelcekmiş hep beraber gelirik inşallah
onlara bakarsan çıkmaz ayın son perşembesi canım:roflol::roflol:
bende her seferinde ütülemiyom gııı tembellikten valla
zaman bulunca ya temizlik yapıyom ya uyuyom
ama ütülemek gerekmezmi gıı ben bilemedim haa
yok be canım yaaa başka işimmi yok onun yerine evime yemek yaparım
canım ben afrikadayım... 2 yıldır eşimin işi icabı.... ov yüzden van bilem olsa burdan daha iyidir emiiin ol.....
ayyy ben bi anda öle afrika deyince şaka sandım afrikamı abbaaaaooovvvv ne diyon gııı napıyon o apaçilerin arasında aömaniiinnnn hhuhh allah korusun :1no2::1no2:
malesef yine avcılar tarafı küçükçekmece canım

heç şaşırmadım:roflol::roflol:

gıı ben eskiden ev oturmasına gitmeyi hiç sevmezdim anam zorla götürürdü yaşlı yaşlı karılar dedikodu ederdi ıyyyy derdim büyük konuşmuşum
ahanda şimdi ben istiyom gidem oturam dedikodu yapamkaydirigubbakcemile3

he ya valla banada zor geliyo ütü yapmak
yemek temizlik ev nasıl dağılıyosa toparla ohooooo

nan bacım sen zenginsin oturuyon taksimde
kız kiramı ev sizinmi
kiralar ne durumda orda
uçuktur gıı
avcılar bile uçmuş
bizim ev 600 şimdi
krediyi ödüyo işte

he bacım benim kayınpeder accık ucundan zengin adam emme öle evimiz felan lüks değel
kıyamazlar öle parayı harcamaya
buralarda bodrum katlar 800,,900,1000
normal katlar 1500 ,2000,3000
benim üst kat boş kirası 1500

canım eşim burda çalışıyo o yüzden ama ben evdeyim zatiii en iyi yanı bebişimi üşütme gibi sıkıntım yok hep yaz olunca dilmuh tavsiye ederim canım senin eşin polismiydi burda da var polis arkadaşlar....

benim sıpa uyudu ben gidip bulaşık yıkayam eşimde geç gelecek zaten bişeyler hazırlayıp yiyem....hayırlı akşamlar hatunlar.....

benim sıpa uyudu ben gidip bulaşık yıkayam eşimde geç gelecek zaten bişeyler hazırlayıp yiyem....hayırlı akşamlar hatunlar.....kaydirigubbakcemile2Şeniz

oha nan ne ettin
senin üst kat 1500 ha abowww onun yerine avcılarda bi daha alınır hemide en lüküsünden abowwwwww
neyse kayınpederden çıktıysa para sorun yok

evet bacım polis
tutturmuş gidelim diyo
bende istemiyom yaaa bir başkadır benim memleketim
ama kısmet gircekmiş sınava girsin bakalım ne olcak

canım benim bildiğim polisler 2 yıl kalıp gidiyolar türkiyeye ama afrikaya gelenler pek eşlerini getirmiyolar gelirken burda 15 kadar polis var sadece 2 sinin eşi yaınında

he gıııııı millet boşa o taraflara gitmi demi herkesin bildiği varmış
bodrum katı pederler yeni kiraya verdi bi görsen dilmuh tükürmezsin bile iğrenç bi yer ama 800 e kriaya oturiii millet nasıl oturiseler:1no2:
kira değel gııı kayın pederlerin evi biz oturuyok
daha doğrusu pederlerin burda evleri çok var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…