canım sen neresinde oturuyosun ki bende istanbulu özlledim benimde anamlar oturuyo istanbulda yazları geliyoruz bizde....:1no2::1no2::1no2:
yazın beklim o zaman hacı atlamadan gitme bak bozuşurukvan merkezdeyiz bacım
ilçeler köy gibi biraz zor oralar ama iki yıl işte ne edek
he yaa bende avcılardaydım.
kız yazın gelcem zaten evi kiraya vermeye
sen avcılara baya uzaksın gııı ama olsun gönüller yakın
peeee ne güzel konuştum haaaaaaaaalkisalkisalkis
canım sen neresinde oturuyosun ki bende istanbulu özlledim benimde anamlar oturuyo istanbulda yazları geliyoruz bizde....:1no2::1no2::1no2:
anaaaaam ne ayıp ben burda oturmuş nete takılıyom oğluşumun cicileri ütü bekliyo olmazki ama
kocişte yok
oğluşta uyudu erken gece nöbetteyim galiba oyyy oyyyy
yazın beklim o zaman hacı atlamadan gitme bak bozuşuruk
ben taksimdeyim canım nedense heç kimse bağa yakın değel ne varsa avcılarda annamadımki senin annen nerde oturuyo:uhm:
ben ütülemiyom bebemin eşyalarını makineye sıktırmıyom kırışık olmiler
bende özlediiiiiiiiiiiim
sen nerde oturuyon canım şehir yazmamışında
yazın beklim o zaman hacı atlamadan gitme bak bozuşuruk
ben taksimdeyim canım nedense heç kimse bağa yakın değel ne varsa avcılarda annamadımki senin annen nerde oturuyo:uhm:
canım ben afrikadayım... 2 yıldır eşimin işi icabı.... ov yüzden van bilem olsa burdan daha iyidir emiiin ol.....
onlara bakarsan çıkmaz ayın son perşembesi canım:roflol::roflol:he ya tuğbaynan cerin gelcekmiş hep beraber gelirik inşallah
yok be canım yaaa başka işimmi yok onun yerine evime yemek yaparımbende her seferinde ütülemiyom gııı tembellikten valla
zaman bulunca ya temizlik yapıyom ya uyuyom
ama ütülemek gerekmezmi gıı ben bilemedim haa
ayyy ben bi anda öle afrika deyince şaka sandım afrikamı abbaaaaooovvvv ne diyon gııı napıyon o apaçilerin arasında aömaniiinnnn hhuhh allah korusun :1no2::1no2:canım ben afrikadayım... 2 yıldır eşimin işi icabı.... ov yüzden van bilem olsa burdan daha iyidir emiiin ol.....
malesef yine avcılar tarafı küçükçekmece canım
onlara bakarsan çıkmaz ayın son perşembesi canım:roflol::roflol:
yok be canım yaaa başka işimmi yok onun yerine evime yemek yaparım
ayyy ben bi anda öle afrika deyince şaka sandım afrikamı abbaaaaooovvvv ne diyon gııı napıyon o apaçilerin arasında aömaniiinnnn hhuhh allah korusun :1no2::1no2:
heç şaşırmadım:roflol::roflol:
nan bacım sen zenginsin oturuyon taksimde
kız kiramı ev sizinmi
kiralar ne durumda orda
uçuktur gıı
avcılar bile uçmuş
bizim ev 600 şimdi
krediyi ödüyo işte
he bacım benim kayınpeder accık ucundan zengin adam emme öle evimiz felan lüks değel
kıyamazlar öle parayı harcamaya
buralarda bodrum katlar 800,,900,1000
normal katlar 1500 ,2000,3000
benim üst kat boş kirası 1500
canım eşim burda çalışıyo o yüzden ama ben evdeyim zatiii en iyi yanı bebişimi üşütme gibi sıkıntım yok hep yaz olunca dilmuh tavsiye ederim canım senin eşin polismiydi burda da var polis arkadaşlar....
benim sıpa uyudu ben gidip bulaşık yıkayam eşimde geç gelecek zaten bişeyler hazırlayıp yiyem....hayırlı akşamlar hatunlar.....
oha nan ne ettin
senin üst kat 1500 ha abowww onun yerine avcılarda bi daha alınır hemide en lüküsünden abowwwwww
neyse kayınpederden çıktıysa para sorun yok
evet bacım polis
tutturmuş gidelim diyo
bende istemiyom yaaa bir başkadır benim memleketim
ama kısmet gircekmiş sınava girsin bakalım ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?