dubaaaaaaaaaaa kahven var mı gııııııııııııı sengözlerimebaksanab :jeyyar::jeyyar:
kız zati heç inanmıyii öle şeylere:1no2: gerçi bende pek inanmıyom :1ninca:deki kocana bu bebeyi anamın orda kırklamamız gerekir de yoksa kırklanmış kabul olmimiş de illa anneannesinin evinde kırklancakmış de:roflol::roflol:
ayy inşallah ateşi olmaz bacım sen atlattın bakalım yarın biz nasıl atlatacaznbr kızlar
aşımızı olduk
ay akşam oğluş ağla ağla bi hal oldu
yarım saat oldu uyuttum arada uyandı ağladı
canı yanıyo galiba ne etsem offf
şurupta verdim emme
dubaaaaaaaaaaa kahven var mı gııııııııııııı sengözlerimebaksanab :jeyyar::jeyyar:
sol göğsüm iptal zonkluooooooo
dişimi var annamadım yaaa
kız zati heç inanmıyii öle şeylere:1no2: gerçi bende pek inanmıyom :1ninca:
yaw şimdi yine emzirip yatırdım 2dk uyudu kalktı yaramazzhoşgeldin aseba kim yapiki sen yapasın işleri bacım herkesler aynı kuzum
:1no2::1no2:
hayırlı olsun gıı 40 aylara senelere inş.yarın kırkımız çıkıyoo
anamgile gideceedim 40 uçurmaya ama adi kocamın işi warmış götürmüyo pislikÇok üzgünüm çoook kendi anası olsaydı hemen götürürdü ama Çok üzgünüm çoook
off bide bu göbeemdeki çatlaklara kantaron yağı sürdüm çok pis kokuyomuş beee :sinifsinif:
kız karu daha 40 uçuracak dur beee sende kuduruk noli sağa sen milli oldun diye 40 lanmamış karuyu baştan çıkarma:mymeka:
sen acıya dayanıklısın hacııı malum yazın ki biber olayını unutmadıkkk
kız fatoo bugün sağaa bi haller olmuş hee :roflol: hacıı bişeyler mi içtin nan kafayı mı buldun nan hacıı furkanla uğraşcam diye kaydirigubbakcemile3 ne espiriler patlatıyon bölee bugün delikafaduldenbende inanmim canım belki kanar diye dedim oda yemez diin he hacı
o zaman arife deki sen uçur beni
biraz zor olcek emme :roflol::roflol::roflol:
hayırlı olsun gıı 40 aylara senelere inş.
biz 40 banyosu yaptık emme uçurmadık
41.gün görümceme gittk emme geçmiş olsuna gittiydik
uçurunca noliii ki
cerin geçmişi okumadı herhalkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy inşallah ateşi olmaz bacım sen atlattın bakalım yarın biz nasıl atlatacaz
kız karu daha 40 uçuracak dur beee sende kuduruk noli sağa sen milli oldun diye 40 lanmamış karuyu baştan çıkarma:mymeka:
sen becerüsün becerüsüna.sa.syaw şimdi yine emzirip yatırdım 2dk uyudu kalktı yaramazz
emme işlerimi bitirmem gerek perşembe öğlen veya aşam adanaya gidecük
dr 40ın çıkınca gel dediydi bide bugün babamın ve yiğenimin doğum günü
hafta sonu orda olamda kutlayak baree dedimm
işler bitmezse naal gidecem gıı
hayırlı olsun gıı 40 aylara senelere inş.
biz 40 banyosu yaptık emme uçurmadık
41.gün görümceme gittk emme geçmiş olsuna gittiydik
uçurunca noliii ki
kuduruk gıı buu kaydirigubbakcemile3
açılışı bir yapmış ama pir yapmış hacı :jeyyar: o günden beri durmak bilmiilermiş delikafadulden
çok mu damlattılar gıı:1shok:ay yavrum çok ağladı iğneyi soktuklarında
akşamda helak oldu offffff
rotadada öğürdü ya öyle 2-3 damla sanıyodum ben yaaaaa deelmiş meğer
sen becerüsün becerüsüna.sa.s
hade yaaaa hemen hamişi kalırsa görür o açılışı neyyynnnn sonsuza dek kapatırlar vallaha
çok mu damlattılar gıı:1shok:
cerini 2010 kasım analarında görebülürüz yanii :roflol:
dilmuhcum gecmiş olsun hadi benimkide cok agladı iğneden bikac saat sonra uykudan uyandırdı agrılar durduramadım ayy elimdende bşi gelmedi simdi bakınıyo bakalım inş. gene agrı girmez yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?