günaydın cicimmm götür bakalım hanımı nemiiş derdi anlayakk :) gelince yaz hemen taammııbu günde açılışı ben yapam ebis günaydın kı biraz sonra çıkacam dok anımı götürecem
valla o sihirli değnek bize bi dğdi eşşekten düşmüşe döndükk değmese daa iyidiigünaydın hatınlar a.s.
bugün kırkımız çıkıyooooooooooo:dance:
hani hani sihirli değnek nerdesırnaşık şey
valla ne zaman istese veriim ben benimki az az sık sık yiyoo kaydirigubbakcemile3 1 buçuk saatte bir alıyo senin bebiş kaç aylık ? benimki 2 aylık dr. 8 saat aç kalabilir dedi ayrıca 5-6 saat uyuyosa emzirmek için uyandırma dedi valla bizimki de oyun istiyo konuşalım istiyogünaydın hanımlar
nassınız
naponuzz
bebeğinizi hangi aralıklarla emziriyonuss
benimki uyankken reddediyo anca yarı uykuu filan alıyo
6-7 saat uyuyup almadığı oluyo gece uyankken 4-5 saat dayanıp almıyo netcem ben yaa deli etcek
zaten yaa gazı oluyo yaa huzursuz bide hep onla konuşalım istiyo oyun oynayalım istiyo
günaydın hatınlar a.s.
bugün kırkımız çıkıyooooooooooo:dance:
hani hani sihirli değnek nerdesırnaşık şey
slm canım biz geçen hafta olduk hiçbişi olmadı ateş falan olmadı ayrıca öle kolunda çok acıma vs. olmadı sadece bacakları ağrır dedi dr. calpol verdikslm kızlar nasılsınız bizim yarın aşılarımız var malesef karma ve verem yandık valla sizlerin nasıl ateş huysuzluk oldumu koldan olan çok acıyomuş...
slm kızlar nasılsınız bizim yarın aşılarımız var malesef karma ve verem yandık valla sizlerin nasıl ateş huysuzluk oldumu koldan olan çok acıyomuş...
reyhan222 zayıflama topicine yazdıklarını okudum sen bence bi daa doğur bacımm :)
valla o sihirli değnek bize bi dğdi eşşekten düşmüşe döndükk değmese daa iyidii
valla ne zaman istese veriim ben benimki az az sık sık yiyoo kaydirigubbakcemile3 1 buçuk saatte bir alıyo senin bebiş kaç aylık ? benimki 2 aylık dr. 8 saat aç kalabilir dedi ayrıca 5-6 saat uyuyosa emzirmek için uyandırma dedi valla bizimki de oyun istiyo konuşalım istiyo
selam kızlar biz de aşıdan geldik bacaktan vurulan yakar dedi hemşiremiz
dr da yarım saat önce yarım ölçek yarım saat sonra bi daha ayrım ölçek ateş düşürücü verin demişti şimdi uyuyor bakalım çok da ağlamadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?