2009 Kasm Anneleri

bilmiyorumkismileslm canlarımmm a.s.
bune gıı bissürü smile gelmiş eyvahedigeldismileboshayallersmilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmile
delikafadulden çok güzellerrr delikafadulden

maşallah zeytunum hep böle devam eder inşallah kuzucuklarımıza rabbim bol bol süt versin ve de iştahhh :Saruboceq:

yapma be hacııııı bu bebelerlen geçmiş bizim neyimize nası dönemde ariyam yap güzellik annat gıı yada link verrrr :roflol:
edoşum olaydı hemen bi link patlatırdıı hıhhhhhh :umursamaz:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlişimm benimi çağırdındı gııııı :lepi:hihoyyyt

yapma be hacııııı bu bebelerlen geçmiş bizim neyimize nası dönemde ariyam yap güzellik annat gıı yada link verrrr :roflol:
edoşum olaydı hemen bi link patlatırdıı hıhhhhhh :umursamaz:
edoş alttan bakiy
şimdi damlar
süperman edoş gel gız buraya yetiş cerinom dardakaydirigubbakcemile3

sen çalıiıyonmu tatlım? ya şimdi ben evdeyken iyi. memem ağzında yemek bile yediğimi bilirimde işe başlayınca nolcek eyvahedigeldismile

calısmıyorum su an canım
ama calısmaya baslamayı dusunuyorum bırazda mecburı
ewe gırecegız kıradayız cıkmamız lazım
da bebegıme kım bakıcak o war ıste ya
bilmiyorumkismile

beroşum aşıdan huzursuz olmuş öle okuduydum ama kartanemden şincik ses yokbilmiyorumkismile
bacaklarından tutunca bağırıy yazmış yavrum benim inşallah kendine gelmiştir

bilmiyorumkismileslm canlarımmm a.s.
bune gıı bissürü smile gelmiş eyvahedigeldismileboshayallersmilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmile
delikafadulden çok güzellerrr delikafadulden

hoos geldın cnaım
he ne guzeller demı

calısmıyorum su an canım
ama calısmaya baslamayı dusunuyorum bırazda mecburı
ewe gırecegız kıradayız cıkmamız lazım
da bebegıme kım bakıcak o war ıste ya
bilmiyorumkismile

he ya bacım büyük sorun o. allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlişimm benimi çağırdındı gııııı :lepi:hihoyyyt

ayyyy dostummm evet yaaaa bu hain fatoynan duba arkamdan konuşmuşlar bi alay geçiler adımı tarife komuşlar var bi ayak annat diom hain fato git geçmişten ara bul diyy yaaa nerden bulacam beeen
didim edoşum olaydı hemen ihya ederdi beni kaydirigubbakcemile3
aha bu smile senin için datluuummm olumunekankayizsmile

edaaa gı sen sinemadayken egelen muro enişte ne etmişler var mı vukuat baba oğul çapkınlık yapmışlardır belkimmm :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…