bizde 12den önce uyuyamıyoz
denedim bir kaç kere öle böle derken 12 ediyorlar valla
gece gunduzu ayırıo bu sıpa 2 hftalıkken basldım ben
ıns bole gıder
apple arzu ne kadar çok aşı olmuş bebeğin....Geçmiş olsun.Baya iyi toparlamış..
valla ben de dooğduğundan beri gece beşiğinde gündüz salonda koltukta gürültü ile uyutuyomm.... bi de bu veletlerin uyudukça uyyası geliii oyaliim geç uyusun die düşünmeyin bence bu sabah 7,30 yattı10,30 da kalktı 12,30 uyudu 13,00 da uyandı komşuya gittik oturduk eccük eve geldik oynadık falan 16,00 uyudu 21,00 uyandı aa şimci uyudu muhtemelen 24 ya da 1 de uyanır emer yatarız 3-4 gibi gene kalkarrgece gunduzu ayırıo bu sıpa 2 hftalıkken basldım ben
ıns bole gıder
geçmiş olsun bacım yaa bu amip ne mannak bişimiş yaa el kadar bebenin baarsaklarına yerleşmee utanmiimi acabaaalsanaalsanasmileslm güzeller kız ebiş dok sordum anason verebilirsin dedi çok fazla verme dedi ama her gün sabah akşam 4 çay kaşığı falan benim kızda sol tarafta çok az kalça çıkılığı varmış önemsenmeyecek derecede birde anlamdım gitti amip geçmemiş hap verdi çeyrek verecem 4 gün boyunca inaşalah bu defa geçer
nurse bizde de çok işe yariiikaydirigubbakcemile5birde nurse harveys aldım verdim kız uyudu işemi yaradı nedir bu gün kuzum uyudu eeeeeeeeeee tabi dışrıda arabaya bıraktım sürünce kuzu uyudu maşalah
geçmiş olsun bacım yaa bu amip ne mannak bişimiş yaa el kadar bebenin baarsaklarına yerleşmee utanmiimi acabaaalsanaalsanasmile
nurse bizde de çok işe yariiikaydirigubbakcemile5
ayy sorma yaaa 2. ayda bi de bu dert çıkıo benim kızım hiç ağlamazdı uyanınca ık mık eder ağlamadan emzirirdim şimdi duruyo duruyo güzelce sonra başlıyo ağlamayavalla bende anlasın die akşam 10 oldumu evi gece moduna alıyorum:)
yavrum 3 akşamdır sakin sakin dururken birden bağırmaya başlıyo 2aylık olacak hiç böyle ağladığını görmedim ya((( içim parçalanıyo elimdende bişey gelmiyo
hee aynen ööle gıı uyudukça uyiiler uyumadıkça da uyumiilervalla ben de dooğduğundan beri gece beşiğinde gündüz salonda koltukta gürültü ile uyutuyomm.... bi de bu veletlerin uyudukça uyyası geliii oyaliim geç uyusun die düşünmeyin bence bu sabah 7,30 yattı10,30 da kalktı 12,30 uyudu 13,00 da uyandı komşuya gittik oturduk eccük eve geldik oynadık falan 16,00 uyudu 21,00 uyandı aa şimci uyudu muhtemelen 24 ya da 1 de uyanır emer yatarız 3-4 gibi gene kalkarr
kartenem kızın bacağı düzeldi mi
ayy sorma yaaa 2. ayda bi de bu dert çıkıo benim kızım hiç ağlamazdı uyanınca ık mık eder ağlamadan emzirirdim şimdi duruyo duruyo güzelce sonra başlıyo ağlamaya
sıkılıyo sanırım yerinden gezinmek falan istiyoo bi de uykusu oluyo kendi kendine uyumuyo bakınmaktan ondan ağlıyo heralde
hee aynen ööle gıı uyudukça uyiiler uyumadıkça da uyumiiler
evet canıımm şüphe götürmeyecek şekilde normale dönmüş :lepi:
sen de korkma kızlarda çıkıo genelde geçiyo bak sonraa
valla ben de dooğduğundan beri gece beşiğinde gündüz salonda koltukta gürültü ile uyutuyomm.... bi de bu veletlerin uyudukça uyyası geliii oyaliim geç uyusun die düşünmeyin bence bu sabah 7,30 yattı10,30 da kalktı 12,30 uyudu 13,00 da uyandı komşuya gittik oturduk eccük eve geldik oynadık falan 16,00 uyudu 21,00 uyandı aa şimci uyudu muhtemelen 24 ya da 1 de uyanır emer yatarız 3-4 gibi gene kalkarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?