2009 Kasm Anneleri

gece gunduzu ayırıo bu sıpa 2 hftalıkken basldım ben
ıns bole gıder

valla bende anlasın die akşam 10 oldumu evi gece moduna alıyorum:)
yavrum 3 akşamdır sakin sakin dururken birden bağırmaya başlıyo 2aylık olacak hiç böyle ağladığını görmedim ya((( içim parçalanıyo elimdende bişey gelmiyo

apple arzu ne kadar çok aşı olmuş bebeğin....Geçmiş olsun.Baya iyi toparlamış..

biri agızdan verildi biri de kalçadan oldu
klaçadan olan 5li ası idi hepsi içinde yani difteri dizanteri pnomokok vs yarın da erem asımız olacak ilkinde sıkıntı cekmedik ama verem asısı biraz sıkıntılı olabişlir miş bakalım göreceğiz yarın

slm güzeller kız ebiş dok sordum anason verebilirsin dedi çok fazla verme dedi ama her gün sabah akşam 4 çay kaşığı falan benim kızda sol tarafta çok az kalça çıkılığı varmış önemsenmeyecek derecede birde anlamdım gitti amip geçmemiş hap verdi çeyrek verecem 4 gün boyunca inaşalah bu defa geçer

birde nurse harveys aldım verdim kız uyudu işemi yaradı nedir bu gün kuzum uyudu eeeeeeeeeee tabi dışrıda arabaya bıraktım sürünce kuzu uyudu maşalah

gece gunduzu ayırıo bu sıpa 2 hftalıkken basldım ben
ıns bole gıder
valla ben de dooğduğundan beri gece beşiğinde gündüz salonda koltukta gürültü ile uyutuyomm.... bi de bu veletlerin uyudukça uyyası geliii oyaliim geç uyusun die düşünmeyin bence bu sabah 7,30 yattı10,30 da kalktı 12,30 uyudu 13,00 da uyandı komşuya gittik oturduk eccük eve geldik oynadık falan 16,00 uyudu 21,00 uyandı aa şimci uyudu muhtemelen 24 ya da 1 de uyanır emer yatarız 3-4 gibi gene kalkarr

geçmiş olsun bacım yaa bu amip ne mannak bişimiş yaa el kadar bebenin baarsaklarına yerleşmee utanmiimi acabaaalsanaalsanasmile
birde nurse harveys aldım verdim kız uyudu işemi yaradı nedir bu gün kuzum uyudu eeeeeeeeeee tabi dışrıda arabaya bıraktım sürünce kuzu uyudu maşalah
nurse bizde de çok işe yariiikaydirigubbakcemile5

eeee buğday tanem uyuduğuna göre yatiim demii* kızlar beni merak etmeyin yarın k.valdeye gitcemm eltimin kızna mevlüt okunacakk bu gün 40 ları çıktı

geçmiş olsun bacım yaa bu amip ne mannak bişimiş yaa el kadar bebenin baarsaklarına yerleşmee utanmiimi acabaaalsanaalsanasmile
nurse bizde de çok işe yariiikaydirigubbakcemile5

anam şu amipden kızım kurtulsaaahihoyyyt oynayacam hı nurse günde kaç defa ne kadar veriyonuz

ayy sorma yaaa 2. ayda bi de bu dert çıkıo benim kızım hiç ağlamazdı uyanınca ık mık eder ağlamadan emzirirdim şimdi duruyo duruyo güzelce sonra başlıyo ağlamaya
sıkılıyo sanırım yerinden gezinmek falan istiyoo bi de uykusu oluyo kendi kendine uyumuyo bakınmaktan ondan ağlıyo heralde
hee aynen ööle gıı uyudukça uyiiler uyumadıkça da uyumiiler
kartenem kızın bacağı düzeldi mi

evet canıımm şüphe götürmeyecek şekilde normale dönmüş :lepi:
sen de korkma kızlarda çıkıo genelde geçiyo bak sonraa

dok önemsenmeyecek derece çok az dedi nursev harveys kulandın mı kulandıysan günde kaç defa ve ne kadar verdiniz

ya bacım haklısında
benımkı gundzulerı uyumuyo 20 gunluk olana kadar uyurdu gece gunduz
artık uyumuyo sayet uyursa gece uyumuyo
nıye boyle ya
su an mesela sadece tw acıksesıde yok
emzırdım uyudu
gerı uyandı ya delırdımemzıgı tıktım agzına
emzıkle uyumaya alıssın ıstemıyom emerek uyurdu yerıne koyardım dewam ederdı
ama sımdı nıy ebole oldukı emzıkden oturumu uyanıyo emmeye dewam etmek ıstıyo acaba yabilmiyorumkismile

bıde sızınkıler oyundan da anlıyo zaar benımkı oyun falan bılmıyokı
anca emıyo aglıyo altını acınca bazen duruyo cogu zamanda anca bagırıyo ya
anaaa ne oluyo bu usaga

zeytiniim valla beray şimdi uyudu babasının kucağında gün boyu iidi ara ara 1er saat falan uyudu çok mızmızlanmadı
normalde şimdi uyudu ya 2 veya 3 de uyanır emer geri uyur 6da kalkardı ama dün gece 2den sonra sabaha kadar uyumadı nerdeyse bakalım bu gece ne beklicek bizi

slm kızlar..
fatoş emziklerinden bende aldım.ama oğlum emmiyo.
komşumuzda kullanıyo gün aşırı emziği değiştiriyo.
50 kuruş.....

2. ay aşımızı olduk.o gece huysuzluk etti çok.poposuna yarım fitil koydum öyle uyudu.
2 bacağa 1 sol kola aşı olduk.
ama aşıdan beri bi ağlamak bi bi şey var.eskisi gibi değil yavrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…