2009 Kasm Anneleri

ayyyh bayılazaaaam bu kız benim bişey yicemimi anlıyo ne yaaa 5 dk olmadı uyuyalı cin gibi bakıyo genee eyvahedigeldismile

anlarmis canim bebekler.. bizdede öyle oluyoo annem anlar onlar diyoo hep

ayyyyyyyy kucamdan inmiy buuuuuuuu :sinifsinif:

ayaktan kucagami terfi etti senin sultan:roflol:
bende yarim saati gecti ana kucaginda salliyom daldi dalacak ama uyumuyo bi türlü..

çüüüşşş alamandan ist ye nuk emzik:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

hah ii unimm geçmiş olsun zaten ben öle olduunu tahminn ettidiiimmm

neyse baktı baktı sızdıı allam hemen uyanmasa bari yaa
ayşee saa da zopa geliyo zati sen de dedin dün çok uyuyo deyü ahanda bugün heç uyumadı işte :mymeka:

iyi tamam diyem bari
geçecek
bitecek
her çok güzel olcek
dddeeerrrrrmişim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yalan diyemem haci:roflol::roflol:

ne o haci hec pas vermiyon bugün?alsanaalsanasmile

hee hacı yolla gı sevabına kaydirigubbakcemile3

bi haftaya elinde olur bacimkaydirigubbakcemile3

anam korkiim yaa chucky gibi bakii bu beray baa eyvahedigeldismile

o kim gii:1shok:

ayaktan kucagami terfi etti senin sultan:roflol:
bende yarim saati gecti ana kucaginda salliyom daldi dalacak ama uyumuyo bi türlü..

hee bugun ayamda durmi baktım ayam kokmiyde ama kaydirigubbakcemile3
şfkatli kollarımı istedi zaar opuyorumnanaktan

çüüüşşş alamandan ist ye nuk emzik:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:

nolmus kari bulamiyo istanbulda burdan yollicam iste kiskandinmi?:dilcikar:

ben naptim gii.. beray napsin dün hep uyuyoo diyodun bugün uyumuyo diyosun.. bi karar ver sende bacim.. uyusunmu uyumasinmi?:roflol:

ayyyh bayılazaaaam bu kız benim bişey yicemimi anlıyo ne yaaa 5 dk olmadı uyuyalı cin gibi bakıyo genee eyvahedigeldismile

aynı benimki :roflol: ne zaman yemek yicek olsam çay içicek olsam gözleri açıyo...bi de bişey yerken yalana yalana bakıyo :lepi::roflol::roflol::roflol: bazen akşama kadar aç susuz kalıyorum... akşam kocişe kapıyı açmaya zor gidiyorum bacaklarım birbirine dolanıyo... benim zilli babsı gelince bi uslanıyo adama anlatamıyorum günüdüz neler yaptığını... bi de ondan fırça yiyorum bişey yemedim diye...:roflol::roflol:

ayy kızlar benim kociş bu ara pek bi üstüme düşüyodu helvalar alıyo geliyo yok ayağına çorap giymemişin koşuyo getiriyo falan ben de diyorum ayy canımm beni düşünüyo...geçen gün demesin mi bıktım artık yaa git giy şu çoraplarını çocuğa gaz yapıcaksın... meğer herşey asya içinmiş :roflol::roflol::lepi: dedim sen beni galiba artık sadece asyanın bakıcısı olarak görüyosun CADIARZU:lepi:

heeee uzakmış bacım
280tl sadece muayenemi gııı

kız ne bilim öle tahmin ediyorum bizimkinin kankasıymış o da prof yani... heralde aynı alıyolardır hepsi !

bende acıktımmmmm bulgur pilavı ıstıo canımm

pisboğaz benim de canımı istettin... kaydirigubbakcemile5

puhahahahahahaha koptummmm mannakkkkkkkkkk :roflol:
tırstın mı nannn kaydirigubbakcemile3
korktum naan
birazdan kıstırıp boğacak seniii:roflol::roflol::roflol::roflol:

beklerim beraydan eyvahedigeldismile

ayşee uyusun istiim ben ama uyurken ağlamadan yatsın uyusun kendi kendine istiim çok şeymi istiimm kaydirigubbakcemile3

bu çucuk bözeklere yicekmiş gibi bakıyaaa çinli olmasın buuu :roflol:

hacı açsın falan ama formundasın haaa aklinialirimsmile yaadaaa benim sinirler laçka her moka guluyommm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 akannehir

aynen canim artik hepimiz birer bakiciyiz:roflol:

korktum naan

beklerim beraydan eyvahedigeldismile

ayşee uyusun istiim ben ama uyurken ağlamadan yatsın uyusun kendi kendine istiim çok şeymi istiimm kaydirigubbakcemile3

daha bu bebe 2 aylik kizim hemen senin düzenine uyum saglayamiyo demekki.. bilgisayar programi gibi sandin kizi herhalde.. yeniden format cek istersen bi ara:roflol:

selam karılarr
oglan memıklerın uzerınde uyuyo
hosgeldin canima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…