2009 Kasm Anneleri

ayyyyyyyyhhhhhhhhhhhhhh biri özgeyi mi annatiyooooo :umursamaz:
ben diom bunnarın hepsi aynı halt deyu :ecrin_bebek:
ben yaptırdım rotayıı :lepi:

bizim minnoş benim tarafta 4.
eşim tarafında 13. torun kaydirigubbakcemile3
bizimde eşimin tarafından 0 bizim taraftan 9.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben yaptırdım 2. ayın sonunda olii 140 tl 2. dozuda var o ne zaman bilmim:uhm:
zettün anakucanı benimkide sevmiy ama şu ana kaaa arabada seyahati sevmeyen bebe heeçç görmedimmm :lepi:

bende görmedim ama furkan durmii belki dışlarda durur ama bakalım

dünkü emzik faciasından sora gittim emzik almaya nuk yoktu eczanede guclubacismile
bebedor aldım ememiyo yavrum yaa uğraşıo fırt kaçıyo azından ne dandikmiş yaaaaaa gıcık oldum gene mi çıkacammm nerden bulim ben şimdi nuk hoff kafama zıçimm neen 1 tane alisin yaaaaaaa kaydirigubbakcemile

yaavv biz burnu tıkalı diye dr.a gittik salak herif dediki gelmişken rotayı da yaptırın ... 2 ayın dolmasına bi hafta vardı...e iyi dedik yaptırdık 1. dozu.. neyse ayın 9 unda 2. ay doldu aldık minnoşu verem savaşa gittik bcg yi yaptırmaya kadın demesin mi rota olmuş 1 hafta önce şimdi aşı yapamayız ya aynı gün olucak ya arada 1 ay olucak !!! dr.u aradık böyle böyle diyolar diye bişey olmaz yaptırın dedi... kadına söledik olmaz yapamayız dedi..bu sefer dr dedi buraya getirin burda yapılsın !! sonra başka 3 dr.a daha sorduk arada en az 3 hafta olması lazım aşıların yoksa antikor üretmez vücut aşılar hiç bi işe yaramaz dedi...o kadar sinir oldum ki !!!! şimdi bu adam bizden para almak için yaptırmış olamaz di mi bu aşıyı !! ya da o mu doğru söylüyo gerçekten bi sakıncası yok mu acaba ?? ama bi sürü kişi aynı şeyi söyleyince yaptıramadık aşıları kaldı şimdi en erken bu ayın sonunda yaptırabilicez...sinir oldum (((

gız şşşşşşşşşşşşşş lereen nefret eder oldum
ya ben en iyisimi sesimi kaydedem
şşşşşş
pışşşşşşşşşşşşşşşş
eeeeeeeeeeeeeeee
birkaç da ninni sölüm böle heem boğazlarım hemde başım ağrıy yaakannehir
aç galibaaa bilmiyorumkismile
benimde 2 gün memişler boş gibiydi sankim
dünden beri habire bişeyler tıkıyom ağzıma
doyuramadım sandıydım
soğan suyu yaptım çörek otu yedim
komposto yaptım şekersiz onu içiyom
stell tee günde 2 kez
anca kendine geldi ama yinede yeterli değil yaa
bir emmede boşalıyor
önceden dibinde eccük kalırdıkaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ablacına:Saruboceq:

heç boşuna uğraşma onu bilem anlii bu veletlera.sa.s

unim yaa herkeş bi telden çalıo ama benim dr ilk tüm aşılarını yaptı verem falan sora rotayı bi kaç gün sora yapalım ağır gelmesin dedi yolladı 3 gün sorada rotayı yaptırdım ben

selam kizlar gecmisi okuyup geldim.

benim kiz 3gündür kaka yapmiyoo ama ikinmiyoda rahatsiz olmuyomu bu durumdan anlamadim.. normalmi yapmamasi yoksa bi sorunmu vardirki? hic böyle yapmazdi günde iki üc defa mutlaka yapiyodu..kafamkaristikafamçokkarıştı

iyiyim bacım sen nasılsın
sorma yaa azcık düzene sokmuştum dün arkadaşa gittim hepsi gitti
bide orda fışkırırcasına kustu
gerçi üşüdü orda
bizim ev çok sıcak alışmış demekki
onlarınki bizimki gibi değildi benim bile mıçım dondu

ayy inşallah bebek arabasında sorun olmas:Saruboceq:
gerçekten dandikmikafamçokkarıştı
benim kız bebedorun damaklısını aldı ya
ama nuku denemediydim acaba denesemmi
gerçi fatoş emziğinide alıyo
acaba bendenmi geçti kızceme herşeyin ucuzunu almakkaydirigubbakcemile3

cnm serum fizyolojiği bizde ilk başta yanlı kullanıyormuşuz
dr gittik gözterdi
1 tüpün tamamını her iki burna boşaltıyon ardından ters çevir kafası biraz aşada olsın
sanki genzine bir şey kaçmış gibi avcunla vur
ara ara çıkıy sümükler burnunu sık o esnada hapşurmasını sağla cnm
sonrada biz hep oda nemlendiricisi kullandık şuana kdr da tıkanıklık olmadı

canım çok farklı oluyo baya uygulamalar mesela edanın bebesine tüm aşıları bi günde vurdular
benimkinde 2. ayında verem karma aşı ve rotayı vurdu 3 ayda tekrar çağırdı belli olmi doktorlar çok farklı şeyler söyli sen en iyisimi, iyi bi doktor bulup ondan şaşmamaka.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…