yok be kuşum ne düzene girmesi...hiç sağı solu belli diil... 2 gün iyi gidiyo aha diyom tamam artık kurduk düzeni ertesi gün bi bakıyorum başa dönmüşüz...
bu ara hiç uyumuyo... 2 saat uğraşıyorum kucağımda tutuyorum iyice daldı diyorum yerine yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyo !
biraz önce banyo yaptırdım ona rağmen kaç saat cebelleşti uyumucam diye :)
bazen de bi vuruyo kafayı kalkmak bilmiyo aç kaldı diye panik oluyorum... kısaca daha bi düzen yok :)))
bi de kaç gündür burnu tıkalı sinir oldummsabaha karşı iyice tıkanıyo nefes alamıyo (( serum fizyolojik de fayda etmiyo...zaten onu sıkana kadar canıma okuyo...
siz rotavirüs yaptırdınız mı ???
bizimde eşimin tarafından 0 bizim taraftan 9.bizim minnoş benim tarafta 4.
eşim tarafında 13. torun kaydirigubbakcemile3
ben yaptırdım 2. ayın sonunda olii 140 tl 2. dozuda var o ne zaman bilmim:uhm:yok be kuşum ne düzene girmesi...hiç sağı solu belli diil... 2 gün iyi gidiyo aha diyom tamam artık kurduk düzeni ertesi gün bi bakıyorum başa dönmüşüz...
bu ara hiç uyumuyo... 2 saat uğraşıyorum kucağımda tutuyorum iyice daldı diyorum yerine yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyo !
bazen de bi vuruyo kafayı kalkmak bilmiyo aç kaldı diye panik oluyorum... kısaca daha bi düzen yok :)))
bi de kaç gündür burnu tıkalı sinir oldummsabaha karşı iyice tıkanıyo nefes alamıyo (( serum fizyolojik de fayda etmiyo...zaten onu sıkana kadar canıma okuyo...
zettün anakucanı benimkide sevmiy ama şu ana kaaa arabada seyahati sevmeyen bebe heeçç görmedimmm :lepi:
yaa ben bi adam gibi dr bulamadım... krispi sen nereye götürüyosun furkanı ??
gız şşşşşşşşşşşşşş lereen nefret eder oldumbende öle didim ikincide böle böle yapacam diye emme hepsii booooooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
benimde 2 gün memişler boş gibiydi sankimaç galibaaa bilmiyorumkismile
cnm geçmiş olsun ablacına:Saruboceq:benimki bugün ilk kez bu kadar erken saate uyudu,12 de uyudu 2 de kalktı:lepi:
zaten burda olduğumdan belli yoksam imkansız girmem
ablam doğurdu kızlar,sabahtan beri huzursuzdum,dua ediyodum,kurtuldu çok şükür konuşamadım henüz dikişleri yapılıyodu yarım saat önce..7.yeğenim bu,kalabalık aile bizimkisi benim oğlanla 8 torun ediyi:lepi:
benim oğluşş her iki tarafta ilk benim tarafta tek torunn :lepi:
benim oğluşş her iki tarafta ilk benim tarafta tek torunn :lepi:
gız şşşşşşşşşşşşşş lereen nefret eder oldum
ya ben en iyisimi sesimi kaydedem
şşşşşş
pışşşşşşşşşşşşşşşş
eeeeeeeeeeeeeeee
birkaç da ninni sölüm böle heem boğazlarım hemde başım ağrıy yaakannehir
benimde 2 gün memişler boş gibiydi sankim
dünden beri habire bişeyler tıkıyom ağzıma
doyuramadım sandıydım
soğan suyu yaptım çörek otu yedim
komposto yaptım şekersiz onu içiyom
stell tee günde 2 kez
anca kendine geldi ama yinede yeterli değil yaa
bir emmede boşalıyor
önceden dibinde eccük kalırdıkaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun ablacına:Saruboceq:
heee öle fallaaagıı burun farkıynan birinciliği eltine kaptırmamışın eferun sağaaaaaaaa aklinialirimsmile
ne demessin eşim tarafında kıs yok hiç ilk eltiminki artık bu mu o mu kıymetli bilmiiiimmoooooooooooooo ne kıymetlidir şimcik ardacıka.sa.s
krispi orası ssk anlaşmalı mı ?? ooff bana da çok uzak yaa(
yaavv biz burnu tıkalı diye dr.a gittik salak herif dediki gelmişken rotayı da yaptırın ... 2 ayın dolmasına bi hafta vardı...e iyi dedik yaptırdık 1. dozu.. neyse ayın 9 unda 2. ay doldu aldık minnoşu verem savaşa gittik bcg yi yaptırmaya kadın demesin mi rota olmuş 1 hafta önce şimdi aşı yapamayız ya aynı gün olucak ya arada 1 ay olucak !!! dr.u aradık böyle böyle diyolar diye bişey olmaz yaptırın dedi... kadına söledik olmaz yapamayız dedi..bu sefer dr dedi buraya getirin burda yapılsın !! sonra başka 3 dr.a daha sorduk arada en az 3 hafta olması lazım aşıların yoksa antikor üretmez vücut aşılar hiç bi işe yaramaz dedi...o kadar sinir oldum ki !!!! şimdi bu adam bizden para almak için yaptırmış olamaz di mi bu aşıyı !! ya da o mu doğru söylüyo gerçekten bi sakıncası yok mu acaba ?? ama bi sürü kişi aynı şeyi söyleyince yaptıramadık aşıları kaldı şimdi en erken bu ayın sonunda yaptırabilicez...sinir oldum(((
heç sorma çıldırdı bu eskilerin aklı hep aynı demeka.s
bende özele yaptırıyom aşılardanda para almiler sadece rotadan aldılar busenin zamanında alıyolardı şok oldum şimdi almayınca
bizi,m hastanede verem aşısını yapıyo sağlık ocaklar çok kalabalık oluyo heç hoşlaşmıyom ben yaaa
anam öle hemen etki edermi nan:uhm:
ooooohoooo doğduğundan beri kullanıyom ben ana kucağını zaten o 6 aydan sonra içine oturmazki bacım altını üstüne getiriler o zaman hiç kullanmadan kalır vallaha boşuna kullanmamazlık etmişsin bence:1no2::1no2:
arkadaşımın kızları yakalndaı rota virüsüne çokk çektiler ve zayıfladılar bencede yaptır canıma.sa.s
nasılsın dilmuh bebenin uykuları düzene girdimi yavrumCADIARZU
ayy inşallah bebek arabasında sorun olmas:Saruboceq:dünkü emzik faciasından sora gittim emzik almaya nuk yoktu eczanede guclubacismile
bebedor aldım ememiyo yavrum yaa uğraşıo fırt kaçıyo azından ne dandikmiş yaaaaaa gıcık oldum gene mi çıkacammm nerden bulim ben şimdi nuk hoff kafama zıçimm neen 1 tane alisin yaaaaaaa kaydirigubbakcemile
yok be kuşum ne düzene girmesi...hiç sağı solu belli diil... 2 gün iyi gidiyo aha diyom tamam artık kurduk düzeni ertesi gün bi bakıyorum başa dönmüşüz...
yaavv biz burnu tıkalı diye dr.a gittik salak herif dediki gelmişken rotayı da yaptırın ... 2 ayın dolmasına bi hafta vardı...e iyi dedik yaptırdık 1. dozu.. neyse ayın 9 unda 2. ay doldu aldık minnoşu verem savaşa gittik bcg yi yaptırmaya kadın demesin mi rota olmuş 1 hafta önce şimdi aşı yapamayız ya aynı gün olucak ya arada 1 ay olucak !!! dr.u aradık böyle böyle diyolar diye bişey olmaz yaptırın dedi... kadına söledik olmaz yapamayız dedi..bu sefer dr dedi buraya getirin burda yapılsın !! sonra başka 3 dr.a daha sorduk arada en az 3 hafta olması lazım aşıların yoksa antikor üretmez vücut aşılar hiç bi işe yaramaz dedi...o kadar sinir oldum ki !!!! şimdi bu adam bizden para almak için yaptırmış olamaz di mi bu aşıyı !! ya da o mu doğru söylüyo gerçekten bi sakıncası yok mu acaba ?? ama bi sürü kişi aynı şeyi söyleyince yaptıramadık aşıları kaldı şimdi en erken bu ayın sonunda yaptırabilicez...sinir oldum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?