maşallah de gııııııııııııı aaaa döverun haaaa :mymeka: hele bi nazar olsun falla senden bilirunanaaaaaaaaaaaaaaaaaa ebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşş dönüyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nasıl gııııııııııı ne çıbıkkkk
ay benimki uyudu 6.30 gibi artık sabaha kaaa uyur heralde akşama kadar uyumadıı malumm
bizde yara falan yok gıııkızlar bana geçmiş olsun haberim yoktu ama size yazayımm
ROTA sonrasında 1 hafta boyunca kakasına dokunmamız gerekiyormuş. Bu sebeple altını değiştirirken eldiven takacağız. Ayrıca Protex ile yıkayacağız. Bir de birkaç gün çok salya akıtabilir, onu da her defasında ayrı bir peçete ile silin dedi. Bu ROTA bebeğe yararlı, anneye zararlı imiş meğer. BCG de 2 hafta sonra kolunda belirgin bir yara yapacakmış.
2 gündür internet kesikti
meğersem bu kk beni bütün işlerimden alıkoyiimiş:enbuyukkk:
bi sürü iş ettim evde zemuszemusbide kızımlan wakit geçirdim:asigim:
ayyy ne güzel olurduuu :gitme:selocanım needisinopuyorumnanaktan
bak ebişim istanbula geliyii sende takıl peşine gel kıııızzbak soora çok pişman olursunaklinialirimsmile
maşallah de gııııııııııııı aaaa döverun haaaa :mymeka: hele bi nazar olsun falla senden bilirun
evet yaa ben de girmicem diyom dayanamıyom yaa bi de çay içerken kafaltı ederken yemek yerken diye kendimi kandırıyom içtikleirm bitiyo ben hala burdayım akannehir
kızlar bana geçmiş olsun haberim yoktu ama size yazayımm
ROTA sonrasında 1 hafta boyunca kakasına dokunmamız gerekiyormuş. Bu sebeple altını değiştirirken eldiven takacağız. Ayrıca Protex ile yıkayacağız. Bir de birkaç gün çok salya akıtabilir, onu da her defasında ayrı bir peçete ile silin dedi. Bu ROTA bebeğe yararlı, anneye zararlı imiş meğer. BCG de 2 hafta sonra kolunda belirgin bir yara yapacakmış.
selam kıslaaaar
yine gezmeden geliorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
istanbul a gelemiom kızlaaarrr mafoldumben çok cnm sıkkın
pislüükk :mymeka:
anam az önce bi yazı okudum sizle de paylaştım zati de yemişim kucaaanı yaa anasını satiiiimmm
kucağa alıştırcam işte bebemi baaneee :lepi:
Ankarada olsaydım nan hergün dışarı çıkarırdım seniiiiiiii
bende zati 2 bebek arabası var
:lepi: :lepi: yolla birini
ben de atlayıp arabaya gitcektim bugün ama beray hanım iki dk dursaydı giyinemedim
sonra da geç oldu mafoldumben
aynen :kedi:evet yaa ben de girmicem diyom dayanamıyom yaa bi de çay içerken kafaltı ederken yemek yerken diye kendimi kandırıyom içtikleirm bitiyo ben hala burdayım akannehir
ben depresyonda falan değelimmmmm laelaelaelaelaetubikimm depresyondayım 1 haftadır hele böğün hat safadaydıııı
pazar gezcedik gezmedik diye zati sinirim bozuk
bi de beray ağlayıp duruyooo bilmiyorumkismile
pislüüüükkkkkkkÇok üzgünüm çoookselam kıslaaaar
yine gezmeden geliorum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ebiişşşşşşşşş noldu gııı neen gelemiyon bilmiyorumkismileistanbul a gelemiom kızlaaarrr mafoldumben çok cnm sıkkın
gözün kaldı dimii :mymeka:anaaaaaaaaaa nazar mı ettim ebişim gıı nolduuuuuuu neden gidemiooonn
yahu bu doktorlar bi alem
dioki emzir gazını çıkar yatır uyur dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?