2009 Kasm Anneleri

cumartesi geliom inşallah cnmm
:lepi::lepi:nee kadar istanbuldasınbilmiyorumkismile
ayamda kestiriyo uyuştu ayaklarım:1no2::1no2:
şuan aynı durumdayızeyvahedigeldismile
ist nin neresine geliyon gııı hangi semtine ve ne için geliyonCADIARZUCADIARZU
boşuna heveslenme sağa gelmiyceksüprizzzzz
bizegelecek ebişimkaydirigubbakcemile2
hemide senin oralardan sende evde araba sür durkaydirigubbakcemile3
fato nan döt kaa evde arabalan deli dana giibi dönüp durdun mu 45 dk :roflol::roflol::roflol:
ayy bayılazaaaaaaaaaam gülmektennn :roflol:

ne gülün gız bende yapcam :kedi:
işe yaramış baksana:lepi:

napam hacı böle canavarın olursa dönersin işte:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ay fatom kusura bakma gıı ele guldum herkes bi şekilde avutmak için elinden geleni yapiy gıı biliyom kuşuumm ama seni öle arabalan evin içinde dönup dururken duşununce komiime gittii kaydirigubbakcemile3

benim kız doğduğundan beri öle yatıyo cnm
hem üstü açılmıyo hem karnı sıcak oluyo
hemide uzun süre uyuyo
kolları düşmüy aşaya
ama hiç sırt üstü yatıramadım hemen ağlıyo
ya kambur olursa diye korkuyom
bide kafasının arkası biraz çıkıntılı kafamçokkarıştı

:mymeka::mymeka::mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ay fatom kusura bakma gıı ele guldum herkes bi şekilde avutmak için elinden geleni yapiy gıı biliyom kuşuumm ama seni öle arabalan evin içinde dönup dururken duşununce komiime gittii kaydirigubbakcemile3
doğru gııı benimde komiğime gettide işte napak bu bebeler insana neler ettirii işte
sen beni sevmiiiinnn istemiin ki geliiim ist.
:) anam gile geliim gı el kadar bebeynen neenn gelim ki yoosaa bağcılarda annemler
1 fincan sıcak suya 2-3 damla damlatt
de get mannak nerden çıkardın onu

şaşardım zati bana yakın bi yer olsadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaaaaa benim kızımda hep sırt ustu yatıyo ya kafası doğduğunda ne kaa güzeldi şimdi yassı kafa oldu mafoldumben hep benim salaklığım yuzunden mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
gerçi ben kafasını hep bi sağa bi sola doğru yatırıyodum ama ben naparsam yapim sağa çevirio hafif sağa doğru kayık bi kafası oldu off çok canım sıkılıyo yaaa top gibidi kafası şimdi çokkötü mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

furkan yan yatmayı çok seviyo bi oyana bi buyana çevirim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

allaam bissürü alıntı yaptıydım geyiklerinize emmeee yazamicuuum berayı en son altını açarak susturdum açsa deyu buzluktan süt bilem çıkardım birazını içti aç değildi heraldee
son çare banyo yaptırdım ve şu an kucağımda uyuyo bırakmaya korkuyom chuckymi eyvahedigeldismile
allam pts ve salı iki gün üstüste saat gibi aynı vakitlerde uyuyup uyanan velet bugün hiiiiiiiç uyumadı yaww

anam benimki artık hiç yüzüstü durmuyoo kafayı kaldırıyo kaldırıyo yorulunca da sinirlenip çığrığı basıyooo
hep sırtüstü yatıyo kafayı bi o yana bi bu yana kendi çeviriyo baktıım kadarıynan bi yamukluk yok

iyi oluyo sağaaaaaaa alsanaalsanasmile
boy boy fotolarını sergiliyon bide yok uyuyo 5 dk sora kalkacak yok söz verdi 45 dk uyucak falan allan mannnaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
ahan şimdi uğraş durrrrrrrrr :umursamaz:

ben yüzüstü yatırdığım için yanları iyi kullandu
bi sağa bi sola güsel yattıda arkası eccük düzleşmeli
gündüzde dizimde uyutuyomda kafası şekillensin
özgem yüz üstü yatmazmı cnm
tüm bebeler öle daha rahat ediy

iyi oluyo sağaaaaaaa alsanaalsanasmile
boy boy fotolarını sergiliyon bide yok uyuyo 5 dk sora kalkacak yok söz verdi 45 dk uyucak falan allan mannnaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile
ahan şimdi uğraş durrrrrrrrr :umursamaz:

akannehir akannehir
abuuuu uyumuyo işte taammı nazarlarınızı geri alın
foto da yok artk mafoldumben

kartanem gız şimdide sütüm akıy allahım nazarlardan korusun
dün yumuş yumuş sanki süt yoktu bugün böle ama çok şey denedim
en son elma ayva karıştırdım komposta yaptım şekersiz sanırım o fayda etti
sende ayva kom.içbakem iyi gelebilir

hergün ayva içidim ben böğün içmedim ondan mı söndü gıı
bi de ılısın deyü tencereyi dışarı çıkar unut dışarda 2 gece hemen adi küfler konuşlanmışlar ağzının tadını da bililer haa kaydirigubbakcemile3
gıı neden şekersiz içiyan seeen

akannehir akannehir
abuuuu uyumuyo işte taammı nazarlarınızı geri alın
foto da yok artk mafoldumben

öle deme gısenağlama
huyları değişiyo hep ondandır
ben okudum berayım için cnm
düzelir yine vardır bi sıkıntısı ondan böle yapıyodur
ya gazı vardır yada karnını doyuramıyorsundur :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…