2009 Kasm Anneleri

al al ipek böcüğümde çok datlu yakuşur yamanıma:lepi::lepi::lepi:

oy maşalah ula bende kızımı ebişe verdim

alaaaaaaaaaah ortalik fena kizisti.. ebis beraya talipti gii tee beros anasinin karnindaykene hemde.. kim kime gidiyor karisti ortalik:roflol:

su yüzükler takilsinda adi konsun yoksa arenadan bi farki olmicak buraninalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:sm_cool::roflol:delikafadulden

kiz canliz senin oglan kücük gii ipekten seni anca tubayla cersunun kizi paklarkaydirigubbakcemile3
taba ıle aynı gun dogurduk benım oglum saat farkııle önde :lepi: ama zeytinin kıde pek dadlı tubısınkıne göremedık adam akıllı görmeden nasıl alcak gızz alsanaalsanasmile valla bu kasım bebelerı cok tatlı kızlarının hangısıne sulancamı şaşırdım akannehir
al al ipek böcüğümde çok datlu yakuşur yamanıma:lepi::lepi::lepi:
hee aldum gitti Şeniz

veren verene nan bu ne alll topık karısmış :dance: :dance:

hıııhh kimmiş o:dilcikar::dilcikar:
oy maşalah ula bende kızımı ebişe verdim
habarı varmı :uhm:
kiz canliz senin oglan kücük gii ipekten seni anca tubayla cersunun kizi paklarkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

hatun kendi kendine gelin güvey olmuş:roflol::roflol:

ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
:1shok::1shok::1shok:

gelinim belli oldu ortalık karıştı yawww noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:sm_confused::sm_confused:

hıııhh kimmiş o:dilcikar::dilcikar:

habarı varmı :uhm:

:roflol::roflol::roflol:

hatun kendi kendine gelin güvey olmuş:roflol::roflol:

haberi var kı biz msn de görişiyiğ yav benim delü kız sbahtandır yati uyan mi aytmayınca heç yatmi yatıncada kalk mi anlamdım bunu

ebiş son durak bende durdu biz veriyiğ ona kızımızı

nbr kıslar
oooo yüzükler felan takılıo
ben kızımı kimseye vermiyciiim
turşusunu kurcam kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kasım anneleri ben aralık annesi olcaktım kzım dayanamadı 16 kasımda geldi benda kasım annesiyim yani

nasılsınız bebeklernizin ne kadar aralıklarla besliyorsunuz gaz sorunlarınız azaldı mı biraz fazla mı oldu

hoşgeldin canım, benim oğlan başlarda iyiydi ama son zamanlar geceleri problemli geçmeye başladı delikafadulden
şu anda uyuyor,
senin bebişin nasıl :ecrin_bebek:

slm canım

hoş geldin bende 16 kasımda doğum yaptım şimdiye kadar nerelerdeydin bizim burdaki sohbetimiz çok güzel

ben geldimmmm dün mevlüt yaptim cok sükür atlattimzemuszemus
bugünde yorgunlugunu attim üstümden ancak firsat buldum
bu arada test yaptim hamile degilimmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt rabbim önce olmayanlara hayirli zamanda istedigimizdede bizede ikinci bebeyi nasip etsin:Saruboceq:

hadi gozun aydın sekerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…