krispı bende zeytünün kızını alam anası manken gıbı kıızda öle olur onun delikafadulden tubiş kızını komuyo nan göremedım kızcazı bı şöle doya doya :sinifsinif: zitinin slikon dudaklısına alcam delikafadulden :içelim:
oy maşalah ula bende kızımı ebişe verdim
taba ıle aynı gun dogurduk benım oglum saat farkııle önde :lepi: ama zeytinin kıde pek dadlı tubısınkıne göremedık adam akıllı görmeden nasıl alcak gızz alsanaalsanasmile valla bu kasım bebelerı cok tatlı kızlarının hangısıne sulancamı şaşırdım akannehirkiz canliz senin oglan kücük gii ipekten seni anca tubayla cersunun kizi paklarkaydirigubbakcemile3
hee aldum gitti Şenizal al ipek böcüğümde çok datlu yakuşur yamanıma:lepi::lepi::lepi:
alaaaaaaaaaah ortalik fena kizisti.. ebis beraya talipti gii tee beros anasinin karnindaykene hemde.. kim kime gidiyor karisti ortalik:roflol:
su yüzükler takilsinda adi konsun yoksa arenadan bi farki olmicak buraninalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:sm_cool::roflol:delikafadulden
hıııhh kimmiş o:dilcikar::dilcikar:merasimsiz sözmü olur nan gelinde burda kesin sözünüzüalsanaalsanasmile
hadi bakalim Allah mesut bahtiyar etsin.. insallah sözden dönmez senin oglan:roflol:
hem ne catlicam nan benim damadim daha yakisikli furkandan:dilcikar:
habarı varmı :uhm:oy maşalah ula bende kızımı ebişe verdim
:roflol::roflol::roflol:kiz canliz senin oglan kücük gii ipekten seni anca tubayla cersunun kizi paklarkaydirigubbakcemile3
alaaaaaaaaaah ortalik fena kizisti.. ebis beraya talipti gii tee beros anasinin karnindaykene hemde.. kim kime gidiyor karisti ortalik:roflol:
su yüzükler takilsinda adi konsun yoksa arenadan bi farki olmicak buraninalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile:sm_cool::roflol:delikafadulden
hıııhh kimmiş o:dilcikar::dilcikar:
habarı varmı :uhm:
:roflol::roflol::roflol:
hatun kendi kendine gelin güvey olmuş:roflol::roflol:
haberi var kı biz msn de görişiyiğ yav benim delü kız sbahtandır yati uyan mi aytmayınca heç yatmi yatıncada kalk mi anlamdım bunu
nbr kıslar
oooo yüzükler felan takılıo
ben kızımı kimseye vermiyciiim
turşusunu kurcam kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım, benim oğlan başlarda iyiydi ama son zamanlar geceleri problemli geçmeye başladı delikafaduldeniyi akşamlar kasım anneleri ben aralık annesi olcaktım kzım dayanamadı 16 kasımda geldi benda kasım annesiyim yani
nasılsınız bebeklernizin ne kadar aralıklarla besliyorsunuz gaz sorunlarınız azaldı mı biraz fazla mı oldu
slm canımselam kızlar
iyi akşamlar kasım anneleri ben aralık annesi olcaktım kzım dayanamadı 16 kasımda geldi benda kasım annesiyim yani
nasılsınız bebeklernizin ne kadar aralıklarla besliyorsunuz gaz sorunlarınız azaldı mı biraz fazla mı oldu
sağol canım, napıyon bebiş nasılslm canım
hoş geldin bende 16 kasımda doğum yaptım şimdiye kadar nerelerdeydin bizim burdaki sohbetimiz çok güzel
ben geldimmmm dün mevlüt yaptim cok sükür atlattimzemuszemus
bugünde yorgunlugunu attim üstümden ancak firsat buldum
bu arada test yaptim hamile degilimmmmhihoyyythihoyyythihoyyyt rabbim önce olmayanlara hayirli zamanda istedigimizdede bizede ikinci bebeyi nasip etsin:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?