2009 Kasm Anneleri

arzucum hangi kitap bende merak ettim adı ne kim yazmış

hoşgeldin canım, benim oğlan başlarda iyiydi ama son zamanlar geceleri problemli geçmeye başladı delikafadulden
şu anda uyuyor,
senin bebişin nasıl :ecrin_bebek:

ben de 2-3 saatte bir besliyorum hala sağıp veriyorum 60-70 ml herseferinde yaklaşık 450 ml sağıyorum gerisini mama ile tatmamlıyorum 550 ml vermem gerekiyor kılosuna gore ama 3 gundur mamayı kusmaya basladı
mama vermesem de ac kalacak diye uzuluyorum emmeyi hala istemiyor birkaç dk emiyor baslıyor aglamaya bir de bu ara geceleri uyumuyor gunduz uyuyor asıdan sonra gecesi gunduzu karıştı

zeytinciğim benimki 30 ekim doğumlu ben talip olabilirim kızına:)) gerci daha kendisi kucuk ama buyuyecek o da farkı kapatacak insallah:)

hepimiz boyleyiz kenyacım sakın depresyona falan gireyim deme annen kayınvaliden teyzen vs birkaç saat bırakabileceğin kimse varsa bırak biraz dolaş alısveriş yap iyi gelir, ben de gecen hafta kayınvalideme bırakıp alısveriş yaptım hiç birşeyim de olmuyordu iyi geldi valla.

zeytinciğim benimki 30 ekim doğumlu ben talip olabilirim kızına:)) gerci daha kendisi kucuk ama buyuyecek o da farkı kapatacak insallah:)

:lepi:ilk talibimiz çıktı bile fatoş gacısı çatlasında patlasınlülülülülülülülülülülülü
arzucum yanlız benim kız cadoloz berkimin canını okur amaeyvahedigeldismile
geçen gördüm pek de büyümüş yaaa bide oyuncaklarlan oynamaya bilem başlamış
maşallah berkime

kız o dediğin kipatı inceleseydim link versene

yaa hiçbişiden mutlu olamıyorum kızım bensiz hiç durmuyo bırakıp cıksam en gec 2 saate donmem gerek oda cıktıgıma degmiyo yarısı yolda geciyo zamanın bebekle cıksam emmek istiyo aman yer bulana kadar cıglık cıglıga gidiyo heryer
annem mutlu etmeye calısıyo işte gidip sürekli bişiler getiriyo kıyafet alıyo bana sırf biraz mutlu olayım diye ama aynı sevkat ve ilgi esimden gelmiyo ona göre o cok ilgili ve alakalı ama nedense ben goremiyorum off hersey batıyo walla

köle kalkıp ütü yapmalı ben kalkayım kızım izin verirse rahat durursa aglamadan ütü işimi azaltayım

:)) buyudu valaa zor gunleri atlattık sayılır normal doğum kılosuna geldi artık.
agulara da basladı gulucukler de atıyor:) cıngırakları tutup calarak oynamasını bekliyorum şimdi:))

linki verdim incelersiniz ne derece iyidir bilmiyorum içeriği ama arkadasım sen de öğret deyince internette bu kitabı buldum

selam kıslar nasılsınız iyisiniz inşş belkide beni unutunuz dimii gelen giden misafir derken işlerimi yetiştiremiyorum kkya dalıncaa oyüzden ancak okuyabiliyorum yazamadan kaçıyorumm bizim bıdık çok fena sırıtık bişey oldu emerken bırakıyo gülüyor aguluyor felan mest ediyor benii gece uykumuz yine hafif sabahlıyoruz ama bi gülüşü unutturuyor herşeyii yaa

selaaam milleeeet ben sonunda alışveriş merkezine gittiiimm zemuszemus
sözde kızıma indirimden kıyafet alacaktım ama concon mekanı panoraya gittiğimizden hiçbişey alamadım çünkü indirime girmiş olan elbiseler 50 liraayydııı akannehir indirimli hali 50 yaaanniiii kafamçokkarıştı
sonunda kipadan buldum iki elbise de atladım hemen beni kızımında elbisesi var artııık ama hala saç bandı yook mafoldumben
önce anakucağında yattı biz kahvaltı ettik o sırada biraz uyudu
sonra emzirdim slinge yatırıp gezdik mağazalarıı
öölece baktı ordan çok komikti yaaa ne düşündü acaba çok merak ediyorum kaydirigubbakcemile3
sonra da slingde uyuyakaldı
bebek arabası alcaktık ama ordann alamazdık çünkü quinny falan gibi godoman markaları vardı
haftaya kaldı neyseki slingde arıza çıkarmadı fıstıkımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…