2009 Kasm Anneleri

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende prima kullanıyorum ama şimdilik bi sızdrma yok

bide bu rota diye bir aşı varmış yaptırmayı düşünüyormusunuz yada yaptırdınız mı

o zaman sonuç şuuuu
aktif bebekin bel bantları güzel ama sızdırıyoo yalnız belden kenarlardan değil kendi dışarıya sızdırıyo
uyu ve oyna sızdırmıyo ama bel bandı biraz dandik ama gene de belden de sızdırmıyo
ben uyu ve oynadan kullancam bundan sonra beğendim
bi de can bebe aldım ama daha kullanmadıım

hazancım rotayı yaptırdık biz kanlı ishali önlüyomuş

primanın 2 çeşidi var
biri aktif bebek
diğeri uyu oyna
o zaman aktif bebeler sızdırıyo bacım
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende prima kullanıyorum ama şimdilik bi sızdrma yok

bide bu rota diye bir aşı varmış yaptırmayı düşünüyormusunuz yada yaptırdınız mı

hoşgeldin canım
vallaha biri öle dii biri böle du bakem bu gece 3 nomero kocam altına sabaha bakalım sızdırmışmı

rota aşısını yaptırdım ben ilk doz 2 aylıkken 2. dozu bilmim ne zaman
fiyatıda 140 tl her iki dozun fiyatı aynı

aha kociş almış aktif bebek hemide 80 dene hemide 26 lira para vermişşşş:1no2::1no2:

ben yaptırmama kararı verdim doktorumuz ben bu konuda ısrar etmiyorum paranız varsa yaptırın dedi
bende zaten pek yaptırma taraftarı değildim tabi karar senin

can bebeyi denede hemen fikir beyan et

bzim dr yaptırsanız iyi olur
bide veren aşısı yaptırdınız gün gelin aşı daha etkili oluo ddi

hoşbulduk bende artık aranızdayım aslında daha öncede yazmıştım aralık annesi olcaktım ama kzım 16 kasımda doğdu
şimdi bu aşı konusunda kararsız kaldım birde size sorayım didim yaw

ayrıca primanın uyu ve oynadan bende memnun kaldım

demekki beben bizimle olmak istimiş

bakalım bu sızdırırsa bende uyu oyna alırıma.sa.s

anladım banada verem aşısını yaptırdığında gel dedi bakalım perşembe günü aşısı var
bide verem aşısında ateş falan oluyormu bebekte

kızlarayda ne kadar kilo alıyo bebeğiniz benim kzım 15 günde 350 gr almış ama boyu 6 cm uzamış dr az dedi sizinkilerde durum nasıl

selamlar gecmıse pek bakamadım oglumu zorla uyuttum ütüye gırıstım
bu gecede uyku haram

bu saate kimseler kalmamıs bizim bütün saatlerimiz degişti valla sonumuz hayır olsun bakalım

günaydın canlarım
bugün açılışı ben yapıyom sanırsam
biz uyandık emdik alt değiştirdik bir fasıl kustuk
bütün kıyafetlerimiz değişti
tekrar uyumaya meylettik uyusada aç karnımı doyursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…