o zaman aktif bebeler sızdırıyo bacımprimanın 2 çeşidi var
biri aktif bebek
diğeri uyu oyna
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende prima kullanıyorum ama şimdilik bi sızdrma yok
bide bu rota diye bir aşı varmış yaptırmayı düşünüyormusunuz yada yaptırdınız mı
o zaman sonuç şuuuu
aktif bebekin bel bantları güzel ama sızdırıyoo yalnız belden kenarlardan değil kendi dışarıya sızdırıyo
uyu ve oyna sızdırmıyo ama bel bandı biraz dandik ama gene de belden de sızdırmıyo
ben uyu ve oynadan kullancam bundan sonra beğendim
bi de can bebe aldım ama daha kullanmadıım
hazancım rotayı yaptırdık biz kanlı ishali önlüyomuş
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende prima kullanıyorum ama şimdilik bi sızdrma yok
bide bu rota diye bir aşı varmış yaptırmayı düşünüyormusunuz yada yaptırdınız mı
o zaman sonuç şuuuu
aktif bebekin bel bantları güzel ama sızdırıyoo yalnız belden kenarlardan değil kendi dışarıya sızdırıyo
uyu ve oyna sızdırmıyo ama bel bandı biraz dandik ama gene de belden de sızdırmıyo
o zaman sonuç şuuuu
hazancım rotayı yaptırdık biz kanlı ishali önlüyomuş
o zaman aktif bebeler sızdırıyo bacım
hoşgeldin canım
vallaha biri öle dii biri böle du bakem bu gece 3 nomero kocam altına sabaha bakalım sızdırmışmı
rota aşısını yaptırdım ben ilk doz 2 aylıkken 2. dozu bilmim ne zaman
fiyatıda 140 tl her iki dozun fiyatı aynı
bzim dr yaptırsanız iyi olur
bide veren aşısı yaptırdınız gün gelin aşı daha etkili oluo ddi
hoşbulduk bende artık aranızdayım aslında daha öncede yazmıştım aralık annesi olcaktım ama kzım 16 kasımda doğdu
şimdi bu aşı konusunda kararsız kaldım birde size sorayım didim yaw
ayrıca primanın uyu ve oynadan bende memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?