adama bak ya karnım acıktı diyom meyve getirde yiyelim diyo
getirelimde yiyelim demiyo sonrada ne var bunda neden delirdin diyo ayyyyyyyyyyyyyyy
adama bak ya karnım acıktı diyom meyve getirde yiyelim diyo
getirelimde yiyelim demiyo sonrada ne var bunda neden delirdin diyo ayyyyyyyyyyyyyyy
canlarım ben epeydir 3numara prima kullanıyom ama memnun değilim
3 numaraya geçeli bütün badiler ayaklı donlar kaka lekesi
sızdırıyo çok almış kardeşim bitsin değiştircem
hatta çok kaka yaparsa belinden bile çıkıyo
ne sandın ya nihal aşkı vardı benim kızımdaalsanaalsanasmileaşk acısı derken neyi kastedin bacım yoksam aklı hala behlülümdemi kaldı gııııı
çok geç artık behlülüm boncuğumu seçtia.sa.sa.s
he nan güzelim kızı kaçırdık vallakaydirigubbakcemile3anaaaaaaaam çat kapı mıııııııııııııı eyvahedigeldismile
korkuuunnnççç
bornozla bile yakalabülürüm ben eyvahedigeldismile
zettüüünnn kocan berayımı mı seemiş gııı bidene oğlan doğur decem amaa arada baya yaş farkı olur
anam hep de kız anaları istii kızımı kaydirigubbakcemile3
bak hala başka kızlara sulanıyalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay selcen bende çok sevdim senin kızını geçen cerinlen konişidik oğada dedim çok güzel maşşallah allah nazarlardan kem gözlerden sakınsına.sa.s
pişşştttt baculaaaaaaaaaa sizin 3 nomero prima kaç adet yaaaa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet aynen öle oldular diloşcum
ben de tek benimki sanıyodum buna noldu diyodum meğer hepsi aynıymış
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yollıyam saa slingi hacıı
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sakın kızçeni kendine benzetme haci
ay selcen bende çok sevdim senin kızını geçen cerinlen konişidik oğada dedim çok güzel maşşallah allah nazarlardan kem gözlerden sakınsına.sa.s
cersuu ev ne durumdaydı gıı
valla don pijama modundayım genelde evide bok göturiyi çat kapı misafir hayal bile etmek istemiom eyvahedigeldismile
heeeee hiç güzel deeeelcanlarım ben epeydir 3numara prima kullanıyom ama memnun değilim
alt komşunun anası babas geldi kzımı görmeye ama haber etmeden
yeni yemek yemiştik mutfak dağınıktı bebem açtı bende perişan paçoz durumdaydım
salonda çok tozluydu ama napam benim kzın ağlamasından evde oldumuz anlaşılıo zaten aşağıdan ağlamayı duyduk çıktık dedi kadın 2dk üstümü dğiştim çay yaptım anam ne zor 1.5 saat geçirdim sormayın kzım hiç durmadı açlıktan ağladı 1 saat sızdı kaldı sonra
:asigim: :asigim:
nan cerenimooo hani diyo ya o ninni zımbırtısında ses sensörü varmış uyanına anne sesi devreye giriyomuş
ee bazen bu veletler uyanmadan mızırdanıyo iice uyanırdsa o sesi duyunca nolceek heralde istersen açıyondur
ben de alcam ışıklı bişe yaa belki ağlamaya başlamadan yatağına koyarsam uyur kalır
ama gündüz bi işe yaramazheralde demi aydınlıkta
kafamçokkarıştı kafamçokkarıştızeytinyaaana dönmesinnnn :umursamaz:
kandırıkçı karuuuuu lülülülülülü
:asigim: :asigim:tembel ananın çalışkan kızı olurmuş gıı elbet bu işleri biri yapacuk muhtar çağırcak halimiz yok e bu kişi ben olmicama göre özgüş olucuk :roflol:
he nan selo msn de benim kızı istiyi bide seninkini öviyii :roflol:
ama yaaaaaa beroşumda övilmicek gibi bi kız deelki yaaaaaaaaaa maşallhhhhhhhhhhh kız varya öz yeğenim kaaa sevim hacı falla gıııııııı Şeniz
alt komşunun anası babas geldi kzımı görmeye ama haber etmeden
yeni yemek yemiştik mutfak dağınıktı bebem açtı bende perişan paçoz durumdaydım
salonda çok tozluydu ama napam benim kzın ağlamasından evde oldumuz anlaşılıo zaten aşağıdan ağlamayı duyduk çıktık dedi kadın 2dk üstümü dğiştim çay yaptım anam ne zor 1.5 saat geçirdim sormayın kzım hiç durmadı açlıktan ağladı 1 saat sızdı kaldı sonra
heee banada kalın geldi
ama primada bi gariplik var
ya altını değiştirirken böyle minik su gibi şeyler kalıyo pipisinde ama çiş değil
anlamadım ama galiba çişi emiyo sonra tanecikler kalıyo ne bilem amaaaaaaan anlatamadım bak uykum var anla yorma yavrum:)))))))))eyvahedigeldismile
ben takmıyom kimseyi açsa ben geliyom kusura bakmayın diyom
ama kociş evdeyken tabi
kociş evde yokkende kimse gelmedi daha neyseki
abaaaoooww bu kociş getmiş migrostan almış 80 li primayı 26 lirada para vermiş beeeeeeeeeeeeeeeee öffffffffffffffffffff:1no2::1no2:prima sızdırıyo gibiydi yanlardan falan diil de kendinden yaani
bi de çiş kokusu geliyodu meğer sızdırmasındanmış
neyse ben de kipa da 80lik mi ne bi prima üstünde uyu ve oyna yaziii hemi de 13 liraydı deneyelim diye aldık
o hiç sızdırmıyo ama bel bantı diğeri kadar güzel değil
gene de bodysinin nemli olmasından daha ii bence
molfixte de indirim vardı burda güzel değil yazmış biri diye almadıdım bi de ondan alsaydım keşke
taaammm hacı en iyisimi sus sen:roflol::roflol:heee banada kalın geldi
ama primada bi gariplik var
ya altını değiştirirken böyle minik su gibi şeyler kalıyo pipisinde ama çiş değil
anlamadım ama galiba çişi emiyo sonra tanecikler kalıyo ne bilem amaaaaaaan anlatamadım bak uykum var anla yorma yavrum:)))))))))eyvahedigeldismile
hadi yaaaaaaaaaaaacanlarım ben epeydir 3numara prima kullanıyom ama memnun değilim
evet sızdırıyo ama kakayı diil de çişi
body nemli gibi oluyo ben de şimdi uyu ve oyna diye bi prima aldım işte o sızdırmıyo
biraz daha muşambamsı dışı ondan sızdırmıyo sanırım
aaa evet evettt bizdede oluyodu o kristal gibi ama yumuşak zerrecikler
zıçtımın priması hem kazık hem arızaklava:
ince deyede o dert çekilmeski canımmm canbebede ince falla sızdırmıyoda sadece bel bantı esnek deel ama yinede kullanışlı bide onun 11 lik paketi var 3.5 tl ondan alıp bi deneyin bence bez arayışında olanlar ben öle yaptım kuçuk olandan aldım beğenince buyuk paket aldım :lepi:
kocişte yeni gelmişti adam yorgun zaten gece 4te gitmiş akşam 6da gelmiş
püfffffffffff yaşlı insanlar açmasan olmaz kapı bebek zaten eleverio bizi :1ninca:
abaaaoooww bu kociş getmiş migrostan almış 80 li primayı 26 lirada para vermiş beeeeeeeeeeeeeeeee öffffffffffffffffffff:1no2::1no2:
taaammm hacı en iyisimi sus sen:roflol::roflol:
hadi yaaaaaaaaaaaa
ama 2 nomeronunda çıki bende bazen ama her zaman değel çok yaparsa ve yatay konumundaysa hemen sırtına çıkıyo ama hafif oturur konumdaysa bebek ozaman çıkmıyo
anam bu primanın 3 nomerosuda çeşit çeşitmi ben annamadım şimcikl:uhm::uhm:
tembel ananın çalışkan kızı olurmuş gıı elbet bu işleri biri yapacuk muhtar çağırcak halimiz yok e bu kişi ben olmicama göre özgüş olucuk :roflol:
he nan selo msn de benim kızı istiyi bide seninkini öviyii :roflol:
ama yaaaaaa beroşumda övilmicek gibi bi kız deelki yaaaaaaaaaa maşallhhhhhhhhhhh kız varya öz yeğenim kaaa sevim hacı falla gıııııııı Şeniz
ne sandın ya nihal aşkı vardı benim kızımdaalsanaalsanasmile
he nan güzelim kızı kaçırdık vallakaydirigubbakcemile3
çok tatlu ipeşe de andırıy diy.kaydirigubbakcemile2
bak hala başka kızlara sulanıyalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
bizim 64 adetti gıbilmiyorumkismile
ben çok memnunum 1 kere bile sızdırmadı ve kokmiydekafamçokkarıştı
çoğunlukta sıkıntı olmuş anlamadık kocişle bilmiyorumkismile
aaa evet evettt bizdede oluyodu o kristal gibi ama yumuşak zerrecikler
zıçtımın priması hem kazık hem arızaklava:
ince deyede o dert çekilmeski canımmm canbebede ince falla sızdırmıyoda sadece bel bantı esnek deel ama yinede kullanışlı bide onun 11 lik paketi var 3.5 tl ondan alıp bi deneyin bence bez arayışında olanlar ben öle yaptım kuçuk olandan aldım beğenince buyuk paket aldım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?