hoşbulduk cnm yolculuk ii geçti cnm çok üzmedi oğluşum eccük mızıklandı emme olcek o kaa dimi? yawrum çok mutlu burda yaa anneannesi dedesi çok ilgileniiler pek keyifleniyo birileri konuşunca onunla :) şimdi anneanesi uyutmaya çalışıyo ben de kardeşimin odasına çıktım aşşağıda ki bilg. bozulmuş o yüzden çok fazla giremiom net e ama arada bakceem size krispimm yaza gidersin anan gile gıııı sizin memleket pek uzak zor olur şimci
vallaaha yapılacakları yapmışın bacım yine bi yerinden zoru var dimekki benimkide oturmiki gıı hep ayaktayız şimcik kocişin kollarındaa.sa.s
bende 7 aralıkta doğum yaptım canım valla en son ben doğurdum aralık anası oldum zemuszemus nasıl senin bebiş rahatmı emmesi gazı
dogdugundan beri hep ıslak mendil ve pişik kremi kullanıyorum
simdiye kadar hiç olmamıstı yaa sebamet alayım olmazsa
ama yarın kesin doktora gotureyim sonra ilerlerse mantara cevirebiliyomus nette okudum az once :Saruboceq:
en kötü şeyı yapmışın yanında yatırmakla çünkü benim oğlumda hep benle yatmıştı alıştı ve yatana koyamazdık 6 yaşında inanırmısı hala aynı bi fırsat geliyo yanımıza kızımı drsen maşallah çok akıllıydı teyzesi ama son 3 gundur gaz sorunu çekiyoduk dk gittik bi şurup verdi çok iyi ya sorun kalmadı şimdi iyi şükür bizimki
walla ikisindende istiyorumkenyaoşum ne istin bacım magnum, kornet gel gel her çeşit varkaydirigubbakcemile3
slm hatunlar nassınız
kenyacım geçmiş olsun
ilk başta bende ıslak mendili yıkayıp kullanıyodum sonrada pişik kremi kullanıyodum
yinede çok kötü oluyodu dr ne kadar yıkasanda gitmezz dedi
şimdi pamuk ıslatıyorum ılık suyla temizledikten sonra asiti alınmış zeytin yağı sürüyorum
her açtımda zaten gaz sorunumuz var karnınıda zeytin yağıyla ovuyorum çok rahatlatıyoo
tavsiye ederimm :kedi:
canım yazıyorum nurse harveys bitkisel şurup içtikten sonra bi gaz çıkarıyo inanamassın tavsiye ederim
bende yaaaa ankaraya gitmek istimm...üüühüüüüüüüüüüüüüüüü
bende o haifiliği yaşamak istimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oluyo öyle bazı günler,biz buaralar biraz düzeldik nazar değmesinzemuszemusNbr Kıslar
kızım sabah 9 dn beri uyumuyo devamlı emmek istio
devamlı ağlıo kakayıda rahat yapıo
nurse verdim sıcakta tutyoruz
kucakta kalmak istio hep
ne yapabilirim bi akıl verin
evet yaa ondan mı oldu acaba ben hep ıslak mendil kullandım dogdugundan beri pamukmu kullanayım ki
kusura bakma yeni gördüm yazını kızım uyandı evet canım fazla veriliyo biz ilk başta 4 defa verdik sonra 2 gunde düzeldi ve aza düşürdük şimdi sabah akşam bi veriyoz tavsiye ederim ben ondan önce kulalnadım damlaları şimdi kullanmıyorum sadece onu veriyorum bide vitamin veriyorum benim kız 1ay 11 gunluk olduyaa bende aldım o şuruptan
ama çok fazla veriliyo bi tatlı kaşığı
bizim velet içmez diye cesaret edip içiremedim
hemen genzine kaçırıyo kaşıkla ne versem sonra öhö öhö deli ediyo benii
açmadım bi kenarda duruyo
bide o kadar çok damla ilaç çay filan verdik bi işe yaramadı bende sıkldım bilmiyorumkismile
bebeğinkaç aylık oldu
canım valla ne biliym hep ağlıo kucaktan inmek istemio püfffff
yatağında yatmıo geceleri benle yatıo napcamı şaşırdım artık
sende durumlar nasıl sen tecrübelisin gerçi
en kötü şeyı yapmışın yanında yatırmakla çünkü benim oğlumda hep benle yatmıştı alıştı ve yatana koyamazdık 6 yaşında inanırmısı hala aynı bi fırsat geliyo yanımıza kızımı drsen maşallah çok akıllıydı teyzesi ama son 3 gundur gaz sorunu çekiyoduk dk gittik bi şurup verdi çok iyi ya sorun kalmadı şimdi iyi şükür bizimki
kızlar iyi cesaret ediyonuz yanınızda yatırmaya..
ben hiç yatırmadım şimdiye dek..çok korkarım valla boğarım diye allah korusun..annemde dediydi sakın yatırma memede kalır nefes alamaz diye,hem alıştırma kokunda uyumaya dedi..
ilk zamanlar nası korkuyodum,bünyede alışmamıştı tabe uykusuzluğa sürekli zıplıyodum uykudan kucağımdamı diye..
şimdide gece uzanarak emziriyorum uyanmasın diye ama bazen yine uykuda zıplıyorum yanımdamı uyudum diye..:bbo:
fobi oldu bende bu yanieyvahedigeldismile
ay kızlar mahvoldum
kızımın tırnaklarını kesiodu eşim
etini keesti kanadı parmağı kuş gibi çığlık attı
ay fenalaştım ağladım ağladım ağlıyorumda gözlerim doluyo
geçti ama bant yapıştırdık ellerini yumruk yapıo die
ayy kıyamam yaa bende cok korkuyorum tırnak kesmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?