2009 Kasm Anneleri

ooohhhh yarasın kuşum keyfini çıkar
ben yaza gitmiycem kurbana gidicem bacım kurbanı anamlarla kesimde hem kurbanı kesmiş oluruk hemide gezmiş oluruk bizim memleket evet çok uzak bacım
ooofff kurbanada daha çooooooooooooooookk var:1no2::1no2:

bende 7 aralıkta doğum yaptım canım valla en son ben doğurdum aralık anası oldum zemuszemus nasıl senin bebiş rahatmı emmesi gazı

vallaaha yapılacakları yapmışın bacım yine bi yerinden zoru var dimekki benimkide oturmiki gıı hep ayaktayız şimcik kocişin kollarındaa.sa.s

bizimkide kocişin kollarında yatırınca ağlıo kucakta ağlamıo

bugün azcık terbiye ediym dedim ağladı almadım kucağıma susar die bekledim ama nafile
ağlayarak daldı uyudu 5dk tabi oyokoltuğunda sallayarak kendi kendine uyumadı yane

bende 7 aralıkta doğum yaptım canım valla en son ben doğurdum aralık anası oldum zemuszemus nasıl senin bebiş rahatmı emmesi gazı

canım valla ne biliym hep ağlıo kucaktan inmek istemio püfffff
yatağında yatmıo geceleri benle yatıo napcamı şaşırdım artık

sende durumlar nasıl sen tecrübelisin gerçi

slm hatunlar nassınız
kenyacım geçmiş olsun
ilk başta bende ıslak mendili yıkayıp kullanıyodum sonrada pişik kremi kullanıyodum
yinede çok kötü oluyodu dr ne kadar yıkasanda gitmezz dedi
şimdi pamuk ıslatıyorum ılık suyla temizledikten sonra asiti alınmış zeytin yağı sürüyorum
her açtımda zaten gaz sorunumuz var karnınıda zeytin yağıyla ovuyorum çok rahatlatıyoo
tavsiye ederimm :kedi:

en kötü şeyı yapmışın yanında yatırmakla çünkü benim oğlumda hep benle yatmıştı alıştı ve yatana koyamazdık 6 yaşında inanırmısı hala aynı bi fırsat geliyo yanımıza kızımı drsen maşallah çok akıllıydı teyzesi ama son 3 gundur gaz sorunu çekiyoduk dk gittik bi şurup verdi çok iyi ya sorun kalmadı şimdi iyi şükür bizimki

ne şurubu yanim ismi nedir

kenyaoşum ne istin bacım magnum, kornet gel gel her çeşit varkaydirigubbakcemile3
walla ikisindende istiyorum

sağol canım tesekkür ederim

canım yazıyorum nurse harveys bitkisel şurup içtikten sonra bi gaz çıkarıyo inanamassın tavsiye ederim

yaa bende aldım o şuruptan
ama çok fazla veriliyo bi tatlı kaşığı
bizim velet içmez diye cesaret edip içiremedim
hemen genzine kaçırıyo kaşıkla ne versem sonra öhö öhö deli ediyo benii
açmadım bi kenarda duruyo
bide o kadar çok damla ilaç çay filan verdik bi işe yaramadı bende sıkldım bilmiyorumkismile
bebeğinkaç aylık oldu

üüühüüüüüüüüüüüüüüüü
bende o haifiliği yaşamak istimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende yaaaa ankaraya gitmek istimm...
Nbr Kıslar
kızım sabah 9 dn beri uyumuyo devamlı emmek istio
devamlı ağlıo kakayıda rahat yapıo
nurse verdim sıcakta tutyoruz
kucakta kalmak istio hep
ne yapabilirim bi akıl verin
oluyo öyle bazı günler,biz buaralar biraz düzeldik nazar değmesinzemuszemus
evet yaa ondan mı oldu acaba ben hep ıslak mendil kullandım dogdugundan beri pamukmu kullanayım ki

evet canım ondan olmuş..
ben ilk ay hep pamuk kullandım..şimdi jonhson baby alkolsüz mendilini kullanıyorum..ona rağmen arada hafif pişik oluyo..
pişik kremi mothercare sudo krem..kesinlikle tavsiye edreim..doğduğundan beri onu kullanıyorum..
birde sık altını değiştirmek lazım..kaka popoda azcık kalırsa oluyo yinede..gece de altını mutlaka değiştiriyorum..

kusura bakma yeni gördüm yazını kızım uyandı evet canım fazla veriliyo biz ilk başta 4 defa verdik sonra 2 gunde düzeldi ve aza düşürdük şimdi sabah akşam bi veriyoz tavsiye ederim ben ondan önce kulalnadım damlaları şimdi kullanmıyorum sadece onu veriyorum bide vitamin veriyorum benim kız 1ay 11 gunluk oldu

canım valla ne biliym hep ağlıo kucaktan inmek istemio püfffff
yatağında yatmıo geceleri benle yatıo napcamı şaşırdım artık

sende durumlar nasıl sen tecrübelisin gerçi

kızlar iyi cesaret ediyonuz yanınızda yatırmaya..
ben hiç yatırmadım şimdiye dek..çok korkarım valla boğarım diye allah korusun..annemde dediydi sakın yatırma memede kalır nefes alamaz diye,hem alıştırma kokunda uyumaya dedi..
ilk zamanlar nası korkuyodum,bünyede alışmamıştı tabe uykusuzluğa sürekli zıplıyodum uykudan kucağımdamı diye..
şimdide gece uzanarak emziriyorum uyanmasın diye ama bazen yine uykuda zıplıyorum yanımdamı uyudum diye..:bbo:
fobi oldu bende bu yanieyvahedigeldismile

slm hatunlar ya bu gün aşıya gittik yapmadılar kilosu 5.350 çıktı hemşire çıplak haliyle 5 kilo olmsı gerek dedi sonraya erteledi bir dok gittik kakası için hanım o kaaaa bekledim yapmadım eve geldim kapıyı açtım çırt etti sinirden çatladım yarın yine götürmek sorunda kalacam zaten uykusuzdum sabah erken kalmak gerekof ya bu soğukta ebişim anacığna kavuştun arda nasık yerini benimsedi mi

ay kızlar mahvoldum
kızımın tırnaklarını kesiodu eşim
etini keesti kanadı parmağı kuş gibi çığlık attı
ay fenalaştım ağladım ağladım ağlıyorumda gözlerim doluyo
geçti ama bant yapıştırdık ellerini yumruk yapıo die

yanımda ama uzaklarda uyuyoruz
ayırcam artık bu yine iyi önceden göğsümde yatıodu
şimdi yanımda ayırcamda eli bi iyileşsin

ayy kıyamam yaa bende cok korkuyorum tırnak kesmekten

ayy kıyamam yaa bende cok korkuyorum tırnak kesmekten

yemin ederim içim bi garip oluo böle midem bulanıo
gözlerim dolu dolu zaten hala kendime gelemedim
eşimde çok kötü kucağında gezdirio banyo yaptırcaktık vazgeçtik
eli acır yanar die :çok üzgünüm: çığlıkları kulağımda hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…