2009 Kasm Anneleri

cnm bende aynı sorunu yaşadım 2 gün göğüs pedine zeytinyağı döküp göğüs ucuna bastım bişey kalmadı en azından silmemede gerek kalmadı
2 gün salata gibi koktum ama kaydirigubbakcemile3

merhaba canım ben purelan
diye bir krem kullandım bitkisel bi krem sürüyosun emzirirken yıkamaya gerk yok
ben çok memnun kaldım ilk bebeğimdede onu kullandım ikincidede onu kullandım benim arkadaşımında yara oldu kremi verdim üç günde geçirdi
biraz pahalı ama çok iyi geldi her emzirmeden sonra sürüp göğüs pedi koydum
30 tl
umarım arkadışında en kısa zamanda göğsü iyileşir

merhabalar herkese...
ben de bir kasım annesiyim.oğlum 57 günlük :)
ancak uyku sorunumuz var.
yardım lütfen
bebeğim kucağımda uyuyor yerine yatırınca uyanıyor.ne yapacağımı şaşırdım.7/24 beraberiz yani.o yüzden pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
acaba gazı var diye mi karnının üstünde durmak hoşuna gidiyor.3 aydan sonra düzene girer diyolar,öylemi dersiniz?başında bu iş olan var mı?

hoşgeldin canım
bu iş hepimizin başında vallaha herkes kucağında uyutuyo yerine koyuyo uyanıyo hepsi aynı bunnarın gaz evet 3 aydan sonra geçiyo en azından benim kızımda öle olmuştu şimdi oğlanın 3 ayı doldurmasını bekliyom büyük bir sabırsızlıkla
bir sürü ilaç kullandım heç biri yaramadı ama yarayan arkadaşlarında oldu

hoşgeldin cnm
aynı dert bizdede var gün geçtikçe azalacağına artıyo gaz derdimiz 3.ayda tavan yapıyomuş 2 ay aşılarımızı olduğumuzdan beri yapışık oğlum yerine koyduğumda uyanıyo
artık aşıdan nefret ediyom klava:

kızlar ben bu oğluma gün geçtikçe daha çok hayran kalıyom
dün akşam keyfi yerindeydi ayyyy görseniz ne sevimlilik ne konuşmalar bağıra bağıra
laf aramızda kocamın taraf bağıra bağıra konuşurda kaydirigubbakcemile3

ayyyy ne güzel
demekki artık büyüyolar
benim kocamın tarafta bağıra bağıra konuşşiii çok sinir olim kafam davul gibi oli yaaa
ablamların kocalarının tarafıda bağırarak konişiler anam tüm koca tarafları aynımı:sinifsinif::sinifsinif:

al bendende o kaaa
kafa kaldırmıyo ama zamanla sende uyuyon onlara bi bakmışın sende bağırıyon kaydirigubbakcemile3

al bendende o kaaa
kafa kaldırmıyo ama zamanla sende uyuyon onlara bi bakmışın sende bağırıyon kaydirigubbakcemile3
onların yanında mecburen bağırıyom gııı zira kendi seslerinden beni duymazlar anacım hele alttaki nene sağır karu ona sesimi duyurmak için yırtınıyom-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…