merhaba kızlar
sizler yeni doğum yapmış sayılırsınız benim unuttuğum bir konuyu size sormak istiyorum
doğumdan sonrabebkleri emzirirken göğüsünüz yara olduğunda hangi kremleri kullandınız?
arkadaşım şu an acıdan emziremiyor ama ben kremin adını unuttum yardımcı olabilirmisiniz?
2008 kasım annesiyim cevap verebilirseniz oraya çok mutlu olurum
bütün melekler sağlıkla büyüsün inşallah
merhaba kızlar
sizler yeni doğum yapmış sayılırsınız benim unuttuğum bir konuyu size sormak istiyorum
doğumdan sonrabebkleri emzirirken göğüsünüz yara olduğunda hangi kremleri kullandınız?
arkadaşım şu an acıdan emziremiyor ama ben kremin adını unuttum yardımcı olabilirmisiniz?
2008 kasım annesiyim cevap verebilirseniz oraya çok mutlu olurum
bütün melekler sağlıkla büyüsün inşallah
merhabalar herkese...
ben de bir kasım annesiyim.oğlum 57 günlük :)
ancak uyku sorunumuz var.
yardım lütfen
bebeğim kucağımda uyuyor yerine yatırınca uyanıyor.ne yapacağımı şaşırdım.7/24 beraberiz yani.o yüzden pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
acaba gazı var diye mi karnının üstünde durmak hoşuna gidiyor.3 aydan sonra düzene girer diyolar,öylemi dersiniz?başında bu iş olan var mı?
merhabalar herkese...
ben de bir kasım annesiyim.oğlum 57 günlük :)
ancak uyku sorunumuz var.
yardım lütfen
bebeğim kucağımda uyuyor yerine yatırınca uyanıyor.ne yapacağımı şaşırdım.7/24 beraberiz yani.o yüzden pek fırsat bulamıyorum siteye girmeye.
acaba gazı var diye mi karnının üstünde durmak hoşuna gidiyor.3 aydan sonra düzene girer diyolar,öylemi dersiniz?başında bu iş olan var mı?
sağol arkadaşım rahatlattın valla beni :)
kıslar günaydın bu arada slm vermeden direk konulara daldım da
kızlar ben bu oğluma gün geçtikçe daha çok hayran kalıyom
dün akşam keyfi yerindeydi ayyyy görseniz ne sevimlilik ne konuşmalar bağıra bağıra
laf aramızda kocamın taraf bağıra bağıra konuşurda kaydirigubbakcemile3
ayyyy ne güzel
demekki artık büyüyolar
benim kocamın tarafta bağıra bağıra konuşşiii çok sinir olim kafam davul gibi oli yaaa
ablamların kocalarının tarafıda bağırarak konişiler anam tüm koca tarafları aynımı:sinifsinif::sinifsinif:
onların yanında mecburen bağırıyom gııı zira kendi seslerinden beni duymazlar anacım hele alttaki nene sağır karu ona sesimi duyurmak için yırtınıyom-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-al bendende o kaaa
kafa kaldırmıyo ama zamanla sende uyuyon onlara bi bakmışın sende bağırıyon kaydirigubbakcemile3
merabaa
merabaaa hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnn
behlülümüz napıyoo
kız şekerler normal doğum sonrası hemoroid olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?