aha senin dr da tracy okumuşşşş
hee ben yaptıydım ii olduydu bi ara emme şimdi beray ikisini de hüpletti sağdım sağdım bi damla çıktı anca yaawww
kaydirigubbakcemile2kartanesi bencede öyle olmuş doktorum pek de popüler adam yurtdışına falan gitmiş deyü onun söyledikleri genelde yurtdışında yabancılar uyguluyor..
ohhh bu duş aldım misler gibi oldum
dünya varmış
uyudu bizimki ama ne zahmet
banyodan sonra gazman gibi oluyo ya
bende yatıcam birazdan erken uyudu gece çok uyanıcak
banyoya gittim dünürüüümm
anaa dünürüm gelmiş yazcaadım unutmuşum gelinin çağırdı emzirdim sonra da banyo yaptımm damat nediii
gelin dediğin nazlı kibar olur gıııı sevmem ben öle iri yarı yarma gülleri:roflol::roflol::roflol:
günaydın herkeşeeeeeeee
kızım 1 haftalık kakasını yapmış gece aboooooooww sabah bi kalktım boka bulanmış yiwrıımmm ohaoldumsmile
ben daha hiç yalnız yıkamadıydım babaanneyi aradım tansiyonu fırlamış hastanedeymiş annaanneyi aradım misafiri geliomuş hazırlık yapıodu söleyemedim bile kızım kaldı deli anasının ellerine bi başıma yıkadım kuşumu kaydirigubbakcemile2
neyseki hala sağlam kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeşeeeeeeee
kızım 1 haftalık kakasını yapmış gece aboooooooww sabah bi kalktım boka bulanmış yiwrıımmm ohaoldumsmile
ben daha hiç yalnız yıkamadıydım babaanneyi aradım tansiyonu fırlamış hastanedeymiş annaanneyi aradım misafiri geliomuş hazırlık yapıodu söleyemedim bile kızım kaldı deli anasının ellerine bi başıma yıkadım kuşumu kaydirigubbakcemile2
anam ne güzel de tarif etmiş gelinini kaydirigubbakcemile2he sıhhatler olsun güzel gelinimede afiyetler olsun affettik dünürcüm güzel gelinimin tontiş yanaklarından kutu gibi ağzından koca gözlerinden öpüyozzzzzzzzzzzzzzzzzŞenizŞenizŞeniz
günaydııınnn cerenimoomgünaydın herkeşeeeeeeee
günaydııııınnnhadi gözün aydın o zaman. aslında tek yıkamak daha kolay biz hep eşimle yıkıyoz o az stres yapıyo geriyo beni onun için bende tek yıkıyom artık.
günaydın bu sırada herkese
ya ben chicco aydede aldım ama benimki sallamadı akannehir
zeytunun kızına özendi zaar terslik yapiuyy hiçbişeyi sevmiyy :umursamaz:
ahanda bu
minikbaby | Chicco İyi Geceler Aydede Pembe&Mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?