2009 Kasm Anneleri

slm kızlar ben geldim kzıı uyutum yatırmıştım tam yattım uyandı altını aldım emzirdim şimdi sallıom bakalım...sizinkiler ne yaptı uyudularmı

kartanesi bencede öyle olmuş doktorum pek de popüler adam yurtdışına falan gitmiş deyü onun söyledikleri genelde yurtdışında yabancılar uyguluyor..

uyudu bizimki ama ne zahmet
banyodan sonra gazman gibi oluyo ya
bende yatıcam birazdan erken uyudu gece çok uyanıcak

banyoya gittim dünürüüümm
anaa dünürüm gelmiş yazcaadım unutmuşum gelinin çağırdı emzirdim sonra da banyo yaptımm damat nediii

he sıhhatler olsun güzel gelinimede afiyetler olsun affettik dünürcüm güzel gelinimin tontiş yanaklarından kutu gibi ağzından koca gözlerinden öpüyozzzzzzzzzzzzzzzzzŞenizŞenizŞeniz

günaydın herkeşeeeeeeee
kızım 1 haftalık kakasını yapmış gece aboooooooww sabah bi kalktım boka bulanmış yiwrıımmm ohaoldumsmile
ben daha hiç yalnız yıkamadıydım babaanneyi aradım tansiyonu fırlamış hastanedeymiş annaanneyi aradım misafiri geliomuş hazırlık yapıodu söleyemedim bile kızım kaldı deli anasının ellerine bi başıma yıkadım kuşumu kaydirigubbakcemile2
neyseki hala sağlam kaydirigubbakcemile3

cnm iş başa düşmeden yapılmıyo bende hiç tamamen giyindirip soyundurmamıştım
annem çarşıya gidince bir doldurdu sırtına kadar hadi bismillah bir başladım
yaptım he 10 dkda değilde 30 dk yaptım ama yaptım

hadi gözün aydın o zaman. aslında tek yıkamak daha kolay biz hep eşimle yıkıyoz o az stres yapıyo geriyo beni onun için bende tek yıkıyom artık.

günaydın bu sırada herkese

he sıhhatler olsun güzel gelinimede afiyetler olsun affettik dünürcüm güzel gelinimin tontiş yanaklarından kutu gibi ağzından koca gözlerinden öpüyozzzzzzzzzzzzzzzzzŞenizŞenizŞeniz
anam ne güzel de tarif etmiş gelinini kaydirigubbakcemile2
günaydııınnn cerenimoom
anam ben de kendim yıkıyom iki üç seferdir
napem uyusu geliyo baba da 7de geliyo yıkayana kadar bissürü vakit geçiyo çok huysuzlanıyo ben de artık 5-6 gibi yıkıyom oh mis gibi uyuyo sonra
geçen kızların dediği gibi filesiz yıkayam dedim ama o zor oldu beee ters çevirince tek elle tut tek elle su dök halıyı malıyı batırdım ohaoldumsmile
filylen yıkarım ben yaa bişe olmadı bu zamana kaa daha da olmaz heraldee
hadi gözün aydın o zaman. aslında tek yıkamak daha kolay biz hep eşimle yıkıyoz o az stres yapıyo geriyo beni onun için bende tek yıkıyom artık.

günaydın bu sırada herkese
günaydııııınnn

nagiş saa da günaydıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…