kaydirigubbakcemile3 kıs benım Duru hanım erkenden gelmek istedi ille dedi anne kusura bakma ama ben bu kasım bebelerinin ablası olacammmm dedi geldi :1ninca:
yuuhh 6 tane misafirimiz var kızlar :1ninca:
kız ozaman senin durun tam sevilmelik olmuştur ayyyy ne güzel opuyorumnanaktan
benim oğlanda bu ara koynuma sokulup uyumaya taktı gaz çıkarmak için kucama alıyom
ellerinin üstüne sokuluyo göğsüme uyuyup kalıyo yerine bırakıyom uyanıyo
büyüdükçe tatlanıyo bunlar
canım benım kızım düzeltilmiş olarak şuanda 2 ay 10 günlük.henüz oturamıyo yani daha.
ya o cesaret aslında biraz babada canım bizi gaza getirende o yani.
ya canım haklısın ama zaten biz her hafta sonu kayınvalidemin evine gidiyoruz mecburen dışarı cıkıyo yani Duru hanım.
ya bende öyle düşünüyorum bide sevmesse çöpe atmış olcaz o kadar parayı ama bide eşim anlasa bunu uygun bişi alalım diyorum ben alırsam bunu alırım başkada almam diye tutturdu daha yakındanda görmedim ben kendisi görmüş bana netten gösterdi. ohaoldumsmile
canım ana kucağımız yok ama arabasını puseti varya onda duruyo beşiğindede dönencesi var oraya koyuncada onlarla oynuyo falan
senin aldığın nasıl bişey resmi varmı gösterirmisin bana
gurbeeeeet güzelmiş hayırlı olsun
nasıl oynuyomu onda bende heves yapıyom her halta alsam otururmuki şimdiden
kıs misafirleri korkuttun kaçtılar baksana kaydirigubbakcemile3 :1ninca:
ay vallahi büyüdükçe bi başka tatlı oluylar yiyesim geliyo yavrumu sen benim minyatür kızımı görmedinmi kıs bu arada face de boy boy resimleri dolanıyyy :roflol:
nbr hatınlar
anam kalkıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırcam ama hiç yapasım yok
kociş sabah geldi işten
yoksa ona yıkardım kahvaltı işini ne güzel
kızım feridun düzağaç dinlii usluca allam nolur bu saadet hemen bitmesin kaydirigubbakcemile2
dünürcüm günaydın napıo fındıkcığım yaaa
nerde kız bende bakımmm sölede
günaydın dünür fındık dizimde feridun düzagaç dinliyoo mayışmasını umuyorun akannehirdünürcüm günaydın napıo fındıkcığım yaaa
inşallah kıs keşke uyusaaasenin kısda ne güzel müzikler dinliy anacım :1ninca: hadi inşallah bu saadet kendi kendine yatma ile sonuçlanır belli mi olur nu dimlerken uyuyuverır.
günaydın dünür fındık dizimde feridun düzagaç dinliyoo mayışmasını umuyorun akannehir
inşallah kıs keşke uyusaaa
hee güzel müzikler dinler zevklidir benim kız ohaoldumsmile
günaydın karakıızım berayı biz aldık ya haberin yokmu şekerim :))
yok vallaha haberim felan :1ninca:
hadi hayırlı olsun haci kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?