2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3 kıs benım Duru hanım erkenden gelmek istedi ille dedi anne kusura bakma ama ben bu kasım bebelerinin ablası olacammmm dedi geldi :1ninca:

kız ozaman senin durun tam sevilmelik olmuştur ayyyy ne güzel opuyorumnanaktan
benim oğlanda bu ara koynuma sokulup uyumaya taktı gaz çıkarmak için kucama alıyom
ellerinin üstüne sokuluyo göğsüme uyuyup kalıyo yerine bırakıyom uyanıyo
büyüdükçe tatlanıyo bunlar

yuuhh 6 tane misafirimiz var kızlar :1ninca:

kıs misafirleri korkuttun kaçtılar baksana kaydirigubbakcemile3 :1ninca:

ay vallahi büyüdükçe bi başka tatlı oluylar yiyesim geliyo yavrumu sen benim minyatür kızımı görmedinmi kıs bu arada face de boy boy resimleri dolanıyyy :roflol:

www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.
canım bizimki bundan önünde çıkarılıp takılan yemek masası gibi parçasıda var. üstünede tente yapmışlar onuda çıkarabiliyon. dediğim gibi 20 kiloya kadar taşıyabiliyo. ben havalar güzel olunca apt. önüne çıkarıp oynatmayı planlıyom bunun içinde

nbr hatınlar
anam kalkıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırcam ama hiç yapasım yok
kociş sabah geldi işten
yoksa ona yıkardım kahvaltı işini ne güzel

gurbeeeeet güzelmiş hayırlı olsun
nasıl oynuyomu onda bende heves yapıyom her halta alsam otururmuki şimdiden

gurbeeeeet güzelmiş hayırlı olsun
nasıl oynuyomu onda bende heves yapıyom her halta alsam otururmuki şimdiden

canım biliyon şimdilik hiç birşeyde uzun süre durmuyorlar sıkılıyorlar ama 15-20 dak. duruyo keyfi yerindeyse. birde bu yatıyo geriye doğru emzirirken uykuya daldığı zaman koyuyom içine biraz sallıyom uyuuyo. tabi herzaman değil. ama bunu büyüyüncede kullanabilsin diye aldık biz. 20 kiloya kadar taşıdığı için seneye kadar kullanır. büyüdükçe daha çok sever.

kızım feridun düzağaç dinlii usluca allam nolur bu saadet hemen bitmesin kaydirigubbakcemile2

nerde kız bende bakımmm sölede

nbr hatınlar
anam kalkıp kahvaltı hazırlayıp kocişi uyandırcam ama hiç yapasım yok
kociş sabah geldi işten
yoksa ona yıkardım kahvaltı işini ne güzel

hoşgeldin dilmuhcum zemuszemus

kızım feridun düzağaç dinlii usluca allam nolur bu saadet hemen bitmesin kaydirigubbakcemile2

senin kısda ne güzel müzikler dinliy anacım :1ninca: hadi inşallah bu saadet kendi kendine yatma ile sonuçlanır belli mi olur nu dimlerken uyuyuverır.

dünürcüm günaydın napıo fındıkcığım yaaa

günaydın kıs dünürün kim bakem senin haciiiiii :1ninca:
bir aşk dahamı var kasım bebelerinde yoksam . kaydirigubbakcemile3

nerde kız bende bakımmm sölede

dur özelden atam sana opuyorumnanaktan

dünürcüm günaydın napıo fındıkcığım yaaa
günaydın dünür fındık dizimde feridun düzagaç dinliyoo mayışmasını umuyorun akannehir
senin kısda ne güzel müzikler dinliy anacım :1ninca: hadi inşallah bu saadet kendi kendine yatma ile sonuçlanır belli mi olur nu dimlerken uyuyuverır.
inşallah kıs keşke uyusaaa
hee güzel müzikler dinler zevklidir benim kız ohaoldumsmile

günaydın karakıızım berayı biz aldık ya haberin yokmu şekerim :))

günaydın dünür fındık dizimde feridun düzagaç dinliyoo mayışmasını umuyorun akannehir

inşallah kıs keşke uyusaaa
hee güzel müzikler dinler zevklidir benim kız ohaoldumsmile

yerim ben onun dinleyen kulaklarını yolla sıkıldıysan ben bakarım fındığaaaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…