ya ben chicco aydede aldım ama benimki sallamadı akannehir
zeytunun kızına özendi zaar terslik yapiuyy hiçbişeyi sevmiyy :umursamaz:
ahanda bu
minikbaby | Chicco İyi Geceler Aydede Pembe&Mavi
ya ben de fıstığı emzirdim taammıı 3 saat falan olduydu emmeyeli acıkmış olması lazım ya
eccük bişe emdi bıraktı ee ben de doydu dedim neyse oyalandık acık 1 saat geçti baktım uyucak şş pat falan yaptım yok debeleniyo kucamdaaa ohaoldumsmile
telef oldu çocuk bi daa emzirsem dedim halbuki daha 1 saat olmuştu anam bi emdi meğer açmış ben de uyusun deyü uğraşıp duruyom sonra emziksiz falan uyuyakaldı yaw ben bu çocuu aç mı bırakıyom noluyo annamadım yaa eyvahedigeldismile
ya ben de fıstığı emzirdim taammıı 3 saat falan olduydu emmeyeli acıkmış olması lazım ya
eccük bişe emdi bıraktı ee ben de doydu dedim neyse oyalandık acık 1 saat geçti baktım uyucak şş pat falan yaptım yok debeleniyo kucamdaaa ohaoldumsmile
telef oldu çocuk bi daa emzirsem dedim halbuki daha 1 saat olmuştu anam bi emdi meğer açmış ben de uyusun deyü uğraşıp duruyom sonra emziksiz falan uyuyakaldı yaw ben bu çocuu aç mı bırakıyom noluyo annamadım yaa eyvahedigeldismile
valla hacı işte annamıyos aç mı tokmu :kedi:
huzursuz ve ağlıyosa önce altına bakıyom temizliom üstüne başına bakıom rahatsız eden bişi var mı çorabına kadar hani sıkan eden falan deyu terlemiş mi üşümüş mü bu sınavlardan geçerse bi de emzirmeyi deniyom artık ondan sora emzikle ayakta uyutmaya çalışıyom başka da yapcak bişi gelmio aklıma he belki yatmaktan sırtı neyim ağrımıştır deyi kalkıyom gezdiriyom kucamda yada yuz ustu yatırıyom
günaydın kızlarrrrrr
biz dün akşam kızımızı gene gezmeye götürdük avm ye zaten benim kız Gezenti oldu çıktı öle boncuk boncuk etrafı seyrediyo arabasında yavrum
günaydın kızlarrrrrr
biz dün akşam kızımızı gene gezmeye götürdük avm ye zaten benim kız Gezenti oldu çıktı öle boncuk boncuk etrafı seyrediyo arabasında yavrum
kız biz hava buzz gibi diye çıkamıyoz sen amma cesaretlisin helal sana alkisalkisalkis
kızlar ya benim kociş takmış Duru ya bi salıncak görmüş ondan alacam diyo bende çok pahalı alma diyorum sizce salıncakta oyalanırmı bu bebeler kullanana varmı
gerçi gecen akşam Nazlıya sordum Yağmurun var chicco salıncağı daha yeni yeni anlamaya başladı oyalanıyo dedi ama bilemedim kararsız kaldım ben ya bakın salıncak ta şu.
Fisher Price Akvaryum Salıncak - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
aynen yaaa işimiz ne zor kaydirigubbakcemile3
kızlar benim oğlum sanırım beni tanıyo beni görünce yattığı yerden çırpınıyo
al beni der gibi sizinkilerde yapıyomu
yoksa ben kendimemi pay çıkarıyom kaydirigubbakcemile3
bu karda kıyamette mi gezmeye dittiniz :1shok:
o çocuk bi hasta olsun ben sorarım sanaklava:
(kaynana gibi konuştum demi delikafadulden)
gazlama nan şunu yazık el kadar bebe ne kadar da olsa arabaya binip inerken bile kapar allah korusun karakızım ya sora vicdan azabı çekersin minnoşumm sen daha ii bilin tabi emme bence bu kadar soğukta çıkarma annesiii :1no2:
kızlar ya benim kociş takmış Duru ya bi salıncak görmüş ondan alacam diyo bende çok pahalı alma diyorum sizce salıncakta oyalanırmı bu bebeler kullanana varmı
gerçi gecen akşam Nazlıya sordum Yağmurun var chicco salıncağı daha yeni yeni anlamaya başladı oyalanıyo dedi ama bilemedim kararsız kaldım ben ya bakın salıncak ta şu.
valla güzel ama hevesler çabuk geçiyo çok pahalı
anacım senin bebe kaç aylık oturtuyomusun sen onu
kız biz hava buzz gibi diye çıkamıyoz sen amma cesaretlisin helal sana alkisalkisalkis
gazlama nan şunu yazık el kadar bebe ne kadar da olsa arabaya binip inerken bile kapar allah korusun karakızım ya sora vicdan azabı çekersin minnoşumm sen daha ii bilin tabi emme bence bu kadar soğukta çıkarma annesiii :1no2:
hoff valla ben şu andan itibaren töbeliyim bişe almicam karakız bence çok pahalı valla sevmezse ilgilenmezse içine oturur benden sölemesii delikafadulden
canım bu senin dediğin 9 kiloya kadar taşıyormuş. yani çok kullanamaz. eşim 2 gün önce almış bi tane böyle süslü değil fiyatıda120 civarı ama 20 kiloya kadar taşıyormuş yani uzunca bi süre kullanır buna dikkat et bence. benim ki sevdi ama öyle saatlerce durmuyo içnde maksimum 15-20 dak. duru pusette yada ana kucağında duruyorsa bunuda sevecektir bence
canım benım kızım düzeltilmiş olarak şuanda 2 ay 10 günlük.henüz oturamıyo yani daha.
ya o cesaret aslında biraz babada canım bizi gaza getirende o yani.
ya canım haklısın ama zaten biz her hafta sonu kayınvalidemin evine gidiyoruz mecburen dışarı cıkıyo yani Duru hanım.
ya bende öyle düşünüyorum bide sevmesse çöpe atmış olcaz o kadar parayı ama bide eşim anlasa bunu uygun bişi alalım diyorum ben alırsam bunu alırım başkada almam diye tutturdu daha yakındanda görmedim ben kendisi görmüş bana netten gösterdi. ohaoldumsmile
canım ana kucağımız yok ama arabasını puseti varya onda duruyo beşiğindede dönencesi var oraya koyuncada onlarla oynuyo falan
senin aldığın nasıl bişey resmi varmı gösterirmisin bana
bende bakıyom ticker 4küsür ayy bu nasıl kasım anasııı diiim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?