2009 Kasm Anneleri

duymamın gııı ona heç sormuyom bile o zaten öle doğmuş yani edoşa bu adamı nasıl böle yaptın deyü sormama gerek yok kaydirigubbakcemile3
bi tane yazı gördüm oxfordda mı ne araştırmışlar
erkekler de emzirebilirmiş isterse
edoşa diyom link verem de murat enişte okusun kaydirigubbakcemile3
bence ege babasını emmek istii ondan edayı emmii artık kaydirigubbakcemile3

leeeen karılar size diyim. duymuyomusunuz. kaydirigubbakcemile ahada şimdide deniz uyandı
duyuyok gıı ni baarıyon :mymeka:
ya hacı ben uyutmak istemiim aslında düzen müzen de yok zaten dee
kendi uykusu geldiinden uyutuyom sonra da kalkmıyoooo :gitme:
valla ölee yapma hacıı
beyzanın ölee bi iki gün saat 9-10larda baktım gözleri kapanıyoo hemen başladım oynamaya onlann hem saat ilerledi hemde iyice yorulduu sonrada mışıl mışıl uyuduu zemuszemus sende ölee yap bencee :lepi: tabii her bebekte işe yaramayabilir ama beray uysal bi bebek bence işe yarar :lepi:

ben diyom zatii bunlar kesin kardeşşşş bizde eltiyikk olumunekankayizsmile

:roflol::roflol::roflol: inan türkiyede varsa ölee bişey kesin yapar bacım o :roflol:
zatii murat eniştee türünün son örneği hacıı yok ölee bi adam delikafadulden bazen diyom acaba bu adam bi hayal ürünümüü :roflol:

ayhhhhhhh bu muro beni öldiricukkkkkk akannehir

sorma dubam yaaa hamişken benim iş senin arif derken gitti guzelim gunnerrr alsanaalsanasmile ama dur gııııı havalar ısınınca ek gıdayada geçmiş olacukk buluşurukkkkkkk inşallahh bol bolll kaydirigubbakcemile2

ne uysalı gııı kötükedihüso
berayın içinden canavar çıktı yaa habarın yok muuu
anam bunun uykusu gelip de uyumayınca hayatta durmuyoo ne oyun kar edii ne bişe
du bakalım bu akşam uyutmayam iice uykusu gelsin ama ağlamaktan yorulur kucakta bile ağlii gıı bilmiyorumkismile ben ondan hemen uykusu gelince uyutmaya çalışıyodum
ama bölede daha zor oofff allam yaa

baa niye pas vermiyon nan :mymeka:

gunaydin, hayirli cumalar.

yaa benim kiz bu sabah uyanmis emzik almamaya karar vermis. dun alan cocuk bugun almiyo. sabah karsi 5.30dan 7ye kadar beni kullandi emzik olarak. nasil bi gecede degisiyolar ya?:bbo:

ya bizim bi tvar. anıdık var murat enişte filan yanında solda sıfır kalıır. ya sanki kadın değilde adam hamile. nasıl anlatsam bilemedim. şu bizim 9 aylık hamilelik sürecini inanın adam yaşıyoo. hatta kilo bile almışkaydirigubbakcemile3 veeeeeeeeeeeeeeeeee
adam merak ettiği şeyleri sormak için kk ya bile üye olmuş. duydum şok oldum ohaoldumsmileohaoldumsmile

baa niye pas vermiyon nan :mymeka:

ayyyy bebemm aşkolsun gııııı adamımsın sen benim nası pas vermemmmmm hatta has adaamımsın olumunekankayizsmile ondanda öte tuba sen ben eltiyik ya gııııı aşkolllllll zemuszemus
o beroşun içindeki canavarı sen yaptın guzelim her yerde boy boy resimler yok böle uyuyu yok böle akıllı deye deye yedin bebenin başını heç zuçlama aşkitomuuuu alsanaalsanasmile

gunaydin, hayirli cumalar.

yaa benim kiz bu sabah uyanmis emzik almamaya karar vermis. dun alan cocuk bugun almiyo. sabah karsi 5.30dan 7ye kadar beni kullandi emzik olarak. nasil bi gecede degisiyolar ya?:bbo:

selam canım hoşgeldin. anaam ne gördüki acep ruyasında. emziğin kilo fln mı yaptığını gördükibilmiyorumkismile
benimki hiiç tutmadı kız emzik flan

buluşuruk dimi yaa olumunekankayizsmile eminönünede giderik dimii gııı
o canavarı sen yarattın kötükedihüso
2 gün bi uğraş bi dene bakalım yaa inşallah sonuç verir :Saruboceq:

ohaoldumsmile abowwwwwwwww ohaoldumsmile
kim o adam himen ortaya çıksın klava:

en has adamın hee öle miii kötükedihüso

ama diğer konuda aynen katılıyorum sana vereliniortak

buluşuruk dimi yaa olumunekankayizsmile eminönünede giderik dimii gııı

o canavarı sen yarattın kötükedihüso
2 gün bi uğraş bi dene bakalım yaa inşallah sonuç verir :Saruboceq:
dimen gıııı
zati artık sustum bilmiyorumkismile ama çok geç olduu :gitme:
kitap mitap da okumuyom nan stres oluyom okudukça kafamçokkarıştı

sağdaki cerin soldaki selocan

delikafadulden delikafadulden sen nerdesin gıı eltii

emzik almayinca dogal olarak beni kullaniyo. uyutmaya calisirken oglus geldi karnesini alip. oglusumun tesekkurunu bile kutlayamadim dogru durust kizi uyutucam derken.mafoldumben

delikafadulden delikafadulden sen nerdesin gıı eltii
beni aranıza almamışınız :dilcikar:
bu ne ya?
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ne bileyim. sabah uyandi emzik almiyo.mafoldumben

bizimki heç emzik almıyii :çok üzgünüm: zorlan 2-3 kere tıktım ağzına öğürdü falan sonra tuttu cuk cuk emdi ama düşürüncee yine almıyoo :umursamaz: sanki az öncee cuk cuk emen o değildii :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…