selecan sen murat enişteyi duymadın mıı
normalde beşikler anne tarafında duruyo yaa murat eniştee beşiğin yanında yatiimiş :roflol: ege hık dese hemen fırlayıp kucaana alıyomuş edayada vermiyomuşş :roflol:
:
duyuyok gıı ni baarıyon :mymeka:leeeen karılar size diyim. duymuyomusunuz. kaydirigubbakcemile ahada şimdide deniz uyandı
valla ölee yapma hacııya hacı ben uyutmak istemiim aslında düzen müzen de yok zaten dee
kendi uykusu geldiinden uyutuyom sonra da kalkmıyoooo :gitme:
ayhhhhhhhhhhh benimkide aynısıııııııııııı guclubacismile
özgüşün keyfi yerindeyse sevip kokliyii ağlıyosa bana satiy alsanaalsanasmile
kız akşam çocuk esnio gözler kıpkırmızı azcık uğraşsan uyucak ama boynum tutuk ya sen uyut diom tamam bekle dio kafamçokkarıştı ben beklerimde bebe beklermi nannnn Çok üzgünüm çoook diğer odaya gittim sinirlenip bu seferde kızdı akannehir
duymamın gııı ona heç sormuyom bile o zaten öle doğmuş yani edoşa bu adamı nasıl böle yaptın deyü sormama gerek yok kaydirigubbakcemile3
bi tane yazı gördüm oxfordda mı ne araştırmışlar
erkekler de emzirebilirmiş isterse
edoşa diyom link verem de murat enişte okusun kaydirigubbakcemile3
bence ege babasını emmek istii ondan edayı emmii artık kaydirigubbakcemile3
normalde beşikler anne tarafında duruyo yaa murat eniştee beşiğin yanında yatiimiş :roflol: ege hık dese hemen fırlayıp kucaana alıyomuş edayada vermiyomuşş :roflol:
kız cerenımoo biz ni zaman görüşcezz :çok üzgünüm: off ne manyakmışız hamileykene kıymetini bilememişiz o günlerin :çok üzgünüm:
duyuyok gıı ni baarıyon :mymeka:
valla ölee yapma hacıı
beyzanın ölee bi iki gün saat 9-10larda baktım gözleri kapanıyoo hemen başladım oynamaya onlannhem saat ilerledi hemde iyice yorulduu sonrada mışıl mışıl uyuduu zemuszemus sende ölee yap bencee :lepi: tabii her bebekte işe yaramayabilir ama beray uysal bi bebek bence işe yarar :lepi:
ben diyom zatii bunlar kesin kardeşşşş bizde eltiyikk olumunekankayizsmile
ayhhhhhhh bu muro beni öldiricukkkkkk akannehir
sorma dubam yaaa hamişken benim iş senin arif derken gitti guzelim gunnerrr alsanaalsanasmile ama dur gııııı havalar ısınınca ek gıdayada geçmiş olacukk buluşurukkkkkkk inşallahh bol bolll kaydirigubbakcemile2
:
baa niye pas vermiyon nan :mymeka:
gunaydin, hayirli cumalar.
yaa benim kiz bu sabah uyanmis emzik almamaya karar vermis. dun alan cocuk bugun almiyo. sabah karsi 5.30dan 7ye kadar beni kullandi emzik olarak. nasil bi gecede degisiyolar ya?:bbo:
buluşuruk dimi yaa olumunekankayizsmile eminönünede giderik dimii gıııayhhhhhhh bu muro beni öldiricukkkkkk akannehir
sorma dubam yaaa hamişken benim iş senin arif derken gitti guzelim gunnerrr alsanaalsanasmile ama dur gııııı havalar ısınınca ek gıdayada geçmiş olacukk buluşurukkkkkkk inşallahh bol bolll kaydirigubbakcemile2
o canavarı sen yarattın kötükedihüsone uysalı gııı kötükedihüso
berayın içinden canavar çıktı yaa habarın yok muuu
anam bunun uykusu gelip de uyumayınca hayatta durmuyoo ne oyun kar edii ne bişe
du bakalım bu akşam uyutmayam iice uykusu gelsin ama ağlamaktan yorulur kucakta bile ağlii gıı bilmiyorumkismile ben ondan hemen uykusu gelince uyutmaya çalışıyodum
ama bölede daha zor oofff allam yaa
ohaoldumsmile abowwwwwwwww ohaoldumsmileya bizim bi tvar. anıdık var murat enişte filan yanında solda sıfır kalıır. ya sanki kadın değilde adam hamile. nasıl anlatsam bilemedim. şu bizim 9 aylık hamilelik sürecini inanın adam yaşıyoo. hatta kilo bile almışkaydirigubbakcemile3 veeeeeeeeeeeeeeeeee
adam merak ettiği şeyleri sormak için kk ya bile üye olmuş. duydum şok oldum ohaoldumsmileohaoldumsmile
ayyyy bebemm aşkolsun gııııı adamımsın sen benim nası pas vermemmmmm hatta has adaamımsın olumunekankayizsmile ondanda öte tuba sen ben eltiyik ya gııııı aşkolllllll zemuszemus
o beroşun içindeki canavarı sen yaptın guzelim her yerde boy boy resimler yok böle uyuyu yok böle akıllı deye deye yedin bebenin başını heç zuçlama aşkitomuuuu alsanaalsanasmile
ayyyy bebemm aşkolsun gııııı adamımsın sen benim nası pas vermemmmmm hatta has adaamımsın olumunekankayizsmile ondanda öte tuba sen ben eltiyik ya gııııı aşkolllllll zemuszemus
o beroşun içindeki canavarı sen yaptın guzelim her yerde boy boy resimler yok böle uyuyu yok böle akıllı deye deye yedin bebenin başını heç zuçlama aşkitomuuuu alsanaalsanasmile
dimen gııııbuluşuruk dimi yaa olumunekankayizsmile eminönünede giderik dimii gııı
o canavarı sen yarattın kötükedihüso
2 gün bi uğraş bi dene bakalım yaa inşallah sonuç verir :Saruboceq:
sağdaki cerin soldaki selocan
sağdaki cerin soldaki selocan
selam canım hoşgeldin. anaam ne gördüki acep ruyasında. emziğin kilo fln mı yaptığını gördükibilmiyorumkismile
benimki hiiç tutmadı kız emzik flan
beni aranıza almamışınız :dilcikar:delikafadulden delikafadulden sen nerdesin gıı eltii
:roflol::roflol::roflol:bu ne ya?
:roflol::roflol::roflol:
ne bileyim. sabah uyandi emzik almiyo.mafoldumben
emzik almayinca dogal olarak beni kullaniyo. uyutmaya calisirken oglus geldi karnesini alip. oglusumun tesekkurunu bile kutlayamadim dogru durust kizi uyutucam derken.mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?