2009 Kasm Anneleri

amaan benimki de emziği aspiratör eşliğinde alıyo sadece :ecrin_bebek:
kaanı da tebrik ederiz annesiii

ya hani diyonuz ya kolundan tutup çekince kendini kaldırmaya çalışıyo diye yapmaya çalıştım ağlamaklı oluyo benimki yaa çok tembel olcak bu kız

benimkide kafaya göre alıo ama genelde almıo
tek aldığı avent

en has adamın hee öle miii kötükedihüso

en demedim bi kerem has dedim sadece hem ennnnnnn desem nolucukkkkk kıskanç karuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile
40 ında çıktı amaaaaa hormonlarındaki tahribat baya buyuk çaplıymışşşş hala gelemedin kendineeeeeeeeee kötükedihüso

kızlar benim oğlum emdikten sonra gaz çıkarmak için kucağıma alıyorum
ilk gazı çıkarınca hemen yatırmam gerekiyo yoksa 2. yada 3. bırk yapışta kusmukla geliyo
emdiğini çıkarıyo
eee doktorlarda 1 kez bırk yapması yeterli değil diyo
aynı sorunu yaşayan yada bu konuda bilgisi olan varmı

sağdaki cerin soldaki selocan

puhahahahhahahaha :roflol::roflol:
yavrum bu ne yaaa ne kaaa zahmetler etmişinnnn foto albumunden bunu çıkarmışın scan etmişin bizlerlen paylaşıyonnnnnnnnn gençlik foton mu naaaaaaaaaannnnnnn delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden biri sensindeeeeee diğeri kim haaaa bebene tam altın takan godoman kankanmmı yoooooooosamm yada eltinnnnn :roflol:

aaa bugün karne alındı demi. nasıl canım karnesi oğluşunun

tesekkur almis teyzesi. bebekle bu sene ilgilenemiyorum da oglusumla. masallah basaris yinede. simdide kardesini oyaliyo.

amaan benimki de emziği aspiratör eşliğinde alıyo sadece :ecrin_bebek:
kaanı da tebrik ederiz annesiii

benimki aspiratorlede almiyo. actim aspiratoru yuzume bakip bakip siritti.

tesekkur ederiz teyzesi.

ya hani diyonuz ya kolundan tutup çekince kendini kaldırmaya çalışıyo diye yapmaya çalıştım ağlamaklı oluyo benimki yaa çok tembel olcak bu kız

benim kiz bayiliyo oyle kaldirilmaya. rahat senin kiz anacim rahat.kaydirigubbakcemile3

cok komiksiniz ya.:roflol::roflol:

ay cok biliyo bu doktorlar. gelsinler cikarsinlar cocuklarin gazini, uyutsunlar sinirlerimide bozmasinlar.klava:

bide hani memede uyuyo ya bu bebeler, uyuyan bebenin gazi nasil cikarilir?:uhm:

ay cok biliyo bu doktorlar. gelsinler cikarsinlar cocuklarin gazini, uyutsunlar sinirlerimide bozmasinlar.klava:

uyursa çıkmıyoki istediğin kadar pat pat vur
valla ben gece çıkaramıyom uyanmasındansa öyle uyuyo

alkisalkisalkis aynen katılıyorum yaaaaaaaa
gazını çıkarmak için uyandırsam asla uyumuyo
kucağa alıştırma diolar emzirmek için kucakta alt değşitirmek için kucağa alıoz
her tür iş için kucağa almak lazım nasıl alışmasın kucağa

ben çekmiyon sadece ellerinden tutup hadi kalk diyince hemen kafasını kaldırıyoo bende o zman hop tutuyom kaldırıyom kollarından 2-3 saniye öele tutuyom sonra kucaklıyom :asigim:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
o zman has adamınlan git eminönüne taam mıı :dilcikar: dahada eminönüne gelmem :dilcikar:
benimide aynen ölee yapıyoo ama tüm emdiğini çıkarmıyo bide bu ara hastaydı balgamlı cıkarıyoo seviniyorum
bide emzirdikten hemen sonrra kaldırmayın diyolar azcık beklesin diyolar ama ben heç bekletmiyom :kedi:

yok nan bak selocan seni bide kendini tanıdı bana sorıyıı sen nerdesin diyeee lülülülülülü hem benim eltimde nerde o güzellik o zarafet :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…