2009 Kasm Anneleri

ayyy kıslar edoşnan konuştumm çok kötü geliodu sesi kuşum kıyamam ya ege dün çok fena olmuşşşş mafoldumben
yarım saat hiç susmadan feryat edercesine ağlamış minik kuşum morarmış nefes alamamış biraz daha ağlasa çatliycaktı kaybedices zannettik dio ya çok kötü oldum bende sesi hala kendine gelememişti canım benim :teselli:
muro enişte annesi babası hepsinin eli ayana dolanmış napcaklarını şaşmışlar tarif edemem çok kötüydü dio yaaa dunden beri şoku atlatamadım ne bi lokma yedim nede uyudum dedi canım arkadaşım

canım niye öyle ağlamış ki. biyeri mi ağrıyomuşbilmiyorumkismile

hoşbulduk bebeem. dün girdim bi ara ama bizim ttnet bozuldu. sabah gelip yaptılarda koştum geldim yanınızaopuyorumnanaktan

hee tamam zaten aylarca dikizlemişin artık kaçma şansın yok taaamı klava:
kafa insan ben sewdim seni delü neen hamilelik boyunca sustun bak gene öfkeledim dur bitane indirem kafanada içim soğusun alsanaalsanasmile :roflol:
gerçi soğumak için camdan bakmak bile yeterli bırrrrrrrrrrrrrrr her yer kar ve buz tutmuş tipi halinde de yağıyiiiiiiiiiiiiiiii abbaaowwwwwwwww eyvahedigeldismile

kız behlülün anasııı. dert etme bu kaa. artıkın az kilo alcaklarmış bebeem
kız bilim az kilo alacaklarda bundan sonra
ama ben öle birde 1,5 kilodan 500 düşerse çok fena olurum haci bakalım doktor kontrolünde kaç kilo çıkacaka.sa.s

aaaaaaaaaaa ne olduki acep ay ne korkmuşlardır şimcik getirmişmiler doktora felan:uhm:

busede küçükken çok ağladığında öle morarırdı nefes alamazdı yani bende çok korkardım hemide yanlızdım
ama bebekelrde ara sıra öle oliii hemide sezeryanlı bebelerde çok oliii bi yeri ağırıyo diyelim nefeslerini normale çeviremiler içine kaçıyo nefesi o yüzdende normal nefes alamayınca daha beter oluyo öle bebeyi sakinleştirme çok zordur
1 saati alıyo valla sakinleşmesi:sinifsinif:

kız biri varmış muronun arkadaşımı ne o gitti böyle oldu diyo nazarmı etti yavruşa bilmemki klava:

ayyy kıyamam ben egeme ne yorulmuştur şimcik ağlayınca hele edoşu ve muro enişteyi heç düşünemim
aradım emme çıkmadı tele meşgul galiba kendine gelemedi kızcaz:1no2::1no2:

kiyamam ya, gazimi geldiki yine? birakamadi su pis gaz Kasim bebelerinin yakasini ya.mafoldumben

onuda sarja koymayi unutuyorum, gerektiginde ise yaramiyo dogal olarak.:bbo:

küçükler oliyi hani pilli aslında ondan olsa dicem amaa o karanlıkta ben onu bulup yakana kadar ohooooooooooo kaydirigubbakcemile3

ay wanna ne dicem şu chicconun aydedesi varya bu sabah mızırdandı bizimki beşikte onu açtım resmen çocuk kafasını döndü ona bakmıcam deyu duvar tarafa döndü suratını koptum varya bırak sevmeyi resmen gıcık oldu benim kıs ona :roflol:
ayy ablamın kızı olsada bari şu bizim cadının sevmediği kullanmadımız sıfır km herşeyi ona versem kaydirigubbakcemile3

ay utanıyorum kendimden ama aldım daha bi kere bile kullanmadım
ahan bunnar bana klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…