ayyy kıslar edoşnan konuştumm çok kötü geliodu sesi kuşum kıyamam ya ege dün çok fena olmuşşşş mafoldumben
yarım saat hiç susmadan feryat edercesine ağlamış minik kuşum morarmış nefes alamamış biraz daha ağlasa çatliycaktı kaybedices zannettik dio ya çok kötü oldum bende sesi hala kendine gelememişti canım benim :teselli:
muro enişte annesi babası hepsinin eli ayana dolanmış napcaklarını şaşmışlar tarif edemem çok kötüydü dio yaaa dunden beri şoku atlatamadım ne bi lokma yedim nede uyudum dedi canım arkadaşım
hoşbulduk bebeem. dün girdim bi ara ama bizim ttnet bozuldu. sabah gelip yaptılarda koştum geldim yanınızaopuyorumnanaktan
kız bilim az kilo alacaklarda bundan sonrakız behlülün anasııı. dert etme bu kaa. artıkın az kilo alcaklarmış bebeem
ayyy kıslar edoşnan konuştumm çok kötü geliodu sesi kuşum kıyamam ya ege dün çok fena olmuşşşş mafoldumben
yarım saat hiç susmadan feryat edercesine ağlamış minik kuşum morarmış nefes alamamış biraz daha ağlasa çatliycaktı kaybedices zannettik dio ya çok kötü oldum bende sesi hala kendine gelememişti canım benim :teselli:
muro enişte annesi babası hepsinin eli ayana dolanmış napcaklarını şaşmışlar tarif edemem çok kötüydü dio yaaa dunden beri şoku atlatamadım ne bi lokma yedim nede uyudum dedi canım arkadaşım
aaaaaaaaaaa ne olduki acep ay ne korkmuşlardır şimcik getirmişmiler doktora felan:uhm:
selam kızlar
ya ben de ondan korkuyo çok yağınca elektrikler kesiliyo
kız biri varmış muronun arkadaşımı ne o gitti böyle oldu diyo nazarmı etti yavruşa bilmemkiklava:
sinir oluyorum elektrikler gidince. gecenlerde gece gitmis, ortalik zifir karanlik. memeyi kizin agzninami, burnunami sokuyorum goremedim.klava:
ya aslında şarjlı lambalar dan edinmek lazımsinir oluyorum elektrikler gidince. gecenlerde gece gitmis, ortalik zifir karanlik. memeyi kizin agzninami, burnunami sokuyorum goremedim.klava:
nazar olmuş olabilirkız biri varmış muronun arkadaşımı ne o gitti böyle oldu diyo nazarmı etti yavruşa bilmemkiklava:
ayhh o banada çok oluy yaaa delikafadulden
ya aslında şarjlı lambalar dan edinmek lazım
cerenimo özgüş nasıl tubiş öksürii didi CADIARZU
onuda sarja koymayi unutuyorum, gerektiginde ise yaramiyo dogal olarak.:bbo:
iyi çıtırtım şükür geçti gibi ama bizimkinin midesi mi bulani annamim bele ağzına bişi geliy sanki yuzu buruş buruş o zaman öksuruyo biras gıcık yapıo sanırsam
ay utanıyorum kendimden ama aldım daha bi kere bile kullanmadım
ahan bunnar banaklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?