ay wanna ne dicem şu chicconun aydedesi varya bu sabah mızırdandı bizimki beşikte onu açtım resmen çocuk kafasını döndü ona bakmıcam deyu duvar tarafa döndü suratını koptum varya bırak sevmeyi resmen gıcık oldu benim kıs ona :roflol:
ayy ablamın kızı olsada bari şu bizim cadının sevmediği kullanmadımız sıfır km herşeyi ona versem kaydirigubbakcemile3
ayyyyyyy kombi bozulduuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zıçtıkkk herif uğraşıyyyyy abbaaoowwww servis cevap vermiyi bittik bissssssss
benim oglusta babasiyla tiyatroya gitti. bende gitmek istiyorum ya.:sinifsinif:
sinema tiyatrooo çarşı pazar fellik fellik alışveriş anaamm sanki heç medeniyet yüzü göremicem bi daha öyle gelio gı wanna ohaoldumsmile
prensesim yanımda uyuyo perdeyi sıyırdım dışarda lapa lapa yağan karı izliyorum çayım elimde volkan konak dinliyorum mimoza çiçeği , yarim yarim , dido ....
prensesim yanımda uyuyo perdeyi sıyırdım dışarda lapa lapa yağan karı izliyorum çayım elimde volkan konak dinliyorum mimoza çiçeği , yarim yarim , dido ....
abaaaaooowwwwwwwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok:ayyyyyyy kombi bozulduuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zıçtıkkk herif uğraşıyyyyy abbaaoowwww servis cevap vermiyi bittik bissssssss
ayyyyyyyyyyyyyyy bende çok severün volkan amcamıa.sa.sopuyorumnanaktanprensesim yanımda uyuyo perdeyi sıyırdım dışarda lapa lapa yağan karı izliyorum çayım elimde volkan konak dinliyorum mimoza çiçeği , yarim yarim , dido ....
gorcez kiz, hep boyle kalicakmisiz gibi ama kalmiycaz. o zamanda ne cabuk gecti diycez.
evet bende öel didim daha ne gezmek ne alış veriş hepsi bitti didim tam rahat edecekkene çıkıverdi furkan al sağa alış veriş al sağa gezmekaydirigubbakcemile3
ohhh, sefan olsun.bayanssulusmile
bacılaaaaa bende grip olim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben bı cay koyayım ıcen warmııı
bacılaaaaa bende grip olim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
esimde sinyallerini veriyo, olmasa bari.:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?