2009 Kasm Anneleri

hadi ya.:roflol::roflol:

benimki napar acaba. alip elimde patlatsammi bende?kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyy kombi bozulduuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zıçtıkkk herif uğraşıyyyyy abbaaoowwww servis cevap vermiyi bittik bissssssss

prensesim yanımda uyuyo perdeyi sıyırdım dışarda lapa lapa yağan karı izliyorum çayım elimde volkan konak dinliyorum mimoza çiçeği , yarim yarim , dido ....

sinema tiyatrooo çarşı pazar fellik fellik alışveriş anaamm sanki heç medeniyet yüzü göremicem bi daha öyle gelio gı wanna ohaoldumsmile

gorcez kiz, hep boyle kalicakmisiz gibi ama kalmiycaz. o zamanda ne cabuk gecti diycez.

prensesim yanımda uyuyo perdeyi sıyırdım dışarda lapa lapa yağan karı izliyorum çayım elimde volkan konak dinliyorum mimoza çiçeği , yarim yarim , dido ....

ohhh, sefan olsun.bayanssulusmile

ayyyyyyy kombi bozulduuuuuuuuuuu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zıçtıkkk herif uğraşıyyyyy abbaaoowwww servis cevap vermiyi bittik bissssssss
abaaaaooowwwwwwwwwwwwwww :1shok::1shok::1shok:
çokmu yaktınız nan kombiyi ne kaa geli cerin size fatura bağa geçen gün 158 geldi geçen sene daha çok yakidim hemide ara sıra kapatmama rağmen bu sene heç kapamim daha az geldi sayaç kafayımı yedi acep döne döne geri gerimi gidi:roflol::roflol:
ayyyyyyyyyyyyyyy bende çok severün volkan amcamıa.sa.sopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…