- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ılk yazdıgını alıntı yapamadım emıyoda bızım sıpa
uyuyoda ben cok yorgun oluyom ya,
bıde bı garıp sankı bırı bızı ızlıyo
bu aksam denıycem
makyaj ws onu daha sonra yapıcamda bu aksam yatak sporu yapcam dedıgın gıbı bı gecede kendımız ıcın uykusuz kalalımvereliniortak
canım bebenin yanında yapmayın ha. olacağı varsa bile olmuyo. :kedi:
canım bebenin yanında yapmayın ha. olacağı varsa bile olmuyo. :kedi:
aynen onu yatırım
doooogggru salonaaaa:jeyyar:
nagieyman kaç yaşındasın sen tatlım
ve de sunways bacı sen?
merhaba kızlar, hamileyken ara sıra uğruyordum, bilmem hatırlar mısınız beni ama sonra fırsat bulamadığımdan gelemdim aranıza, bu arada herkes çok şükür sağlıkla yavrularına kavuşmuş... benim bir sıkıntım var, daha doğrusu oğluşum 2 gündür kakaya çıkamıyor, ıkınmaktan bitap düşüyor garibim, oysa bir hafta öncesine kadar her bezini açışımda mutlaka kaka yapmış olurdu, maşallah iştahlı bir bebek olduğu için gece emdiğinde doymuyor, doktorumuz da günde sadece bir kere olmak üzere mama vermemi önerdi, ben de gece mama veriyorum... kızlar yavrularınız kabız olunca siz neler yapıyorsunuz bana bir akıl verin, oğlum sıkıntı çekerken kahroluyorum, lütfen yardım edin
25 tatlım
merhaba kızlar, hamileyken ara sıra uğruyordum, bilmem hatırlar mısınız beni ama sonra fırsat bulamadığımdan gelemdim aranıza, bu arada herkes çok şükür sağlıkla yavrularına kavuşmuş... benim bir sıkıntım var, daha doğrusu oğluşum 2 gündür kakaya çıkamıyor, ıkınmaktan bitap düşüyor garibim, oysa bir hafta öncesine kadar her bezini açışımda mutlaka kaka yapmış olurdu, maşallah iştahlı bir bebek olduğu için gece emdiğinde doymuyor, doktorumuz da günde sadece bir kere olmak üzere mama vermemi önerdi, ben de gece mama veriyorum... kızlar yavrularınız kabız olunca siz neler yapıyorsunuz bana bir akıl verin, oğlum sıkıntı çekerken kahroluyorum, lütfen yardım edin
mınüğğüüüümmmm adın neeeŞeniz
kız benim adımı yazınca kaynana beni tanır maazallah.
kendinin internetle bilem alakası vardır:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?