2009 Kasm Anneleri

canım bebenin yanında yapmayın ha. olacağı varsa bile olmuyo. :kedi:

ben yine stresten tıknıyom. akannehir gene geldi aklıma kaynana alsanaalsanasmile
bi konu açın konuşalımda unutayım ya bacılaa. yoksa ben bugaca 1 kilo alırım

merhaba kızlar, hamileyken ara sıra uğruyordum, bilmem hatırlar mısınız beni ama sonra fırsat bulamadığımdan gelemdim aranıza, bu arada herkes çok şükür sağlıkla yavrularına kavuşmuş... benim bir sıkıntım var, daha doğrusu oğluşum 2 gündür kakaya çıkamıyor, ıkınmaktan bitap düşüyor garibim, oysa bir hafta öncesine kadar her bezini açışımda mutlaka kaka yapmış olurdu, maşallah iştahlı bir bebek olduğu için gece emdiğinde doymuyor, doktorumuz da günde sadece bir kere olmak üzere mama vermemi önerdi, ben de gece mama veriyorum... kızlar yavrularınız kabız olunca siz neler yapıyorsunuz bana bir akıl verin, oğlum sıkıntı çekerken kahroluyorum, lütfen yardım edin

hoooşşşşgeldın canım
ben senı hatırlıyom..kaka içinde 1 haftaya kadar normal aslında.
ama popişine derecenın ucuna zeytınyagı surup uyar poposunu yapar
o sırada ayaklarını hawaya dik
we bısıklet cewırme hareketı yaptır

canım ben 2 aydır çekiyorum o problemi. oğlum 4 5 günde 1 yapıyo. tabi ben yaptırıyom fitille zeytinyağına batırılmış kulak çöpüyle.
bazen sabah akşam zeytinyağı verdiğimde kendide 2 günde 1 yapıyo. bu 2 ayda sadece 2 kez oldu ama mafoldumben
benimki sadece anne sütü almasına rağmen kakası çok katı diyim.
bende bilmiyom napacağımı. alışıp kendinin hiç yapamamasından korkuyom eyvahedigeldismile

ya kızlar benim kaynan ve görümce 15 gündür küsler gelmiyolar hemde üst katımda oturuyolar
karılar bir tuhaf kendi kendilerine küsüp barışıyolar inanın hiç bişey yapmadım
şimdiyedek bu durumu defalarca yaşadım eşimin hatırına sustum
ama bu sefer eşi,mle aramızdaki ilişkiyi etkiliyo adamın 15 gündür tadı tuzu yok
bende bu şehirde yanlızım şimdiyedek hiç böyle olmamıştı onu böle görmeye dayanamıyorum
kolum kanadık kırık gibi ağzımı bir acacam gelselerde ben kovcam yaaa offffffffffff

sizi çoook seviyom. benim pek arkadaşım yok biliyonuzmu.
işyerimdekilerde enküçüğü 40 yaşındaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…