bizimkide ellerini emiyor zararı var mı kızlarbende vericektim alsaydı canım bizimki almadı
hatuna bişi begendiremiyoruz
hata bizim ilk basta aldı ne güzel aman vermeyin diyince vermedik
mememi kullanıyodu oyuncak gibi simdi iki elini birden agzına sokuyo kaydirigubbakcemile3
evet dayanamıyorum o ıkınmasına, yapamayınca basıyor yaygarayı o zaman ne yapacağımı iyice şaşırıyorum, bağırsak düzenleyici olarak ne verebilirim?
ben günde bir kere vermiştim, yarın sabah ve akşam vereyim o zaman :) bence de hazır mamadan zararlı değildir
yaaa inşallah aalır bunuda alam
canım ne zararı olcak. çok doğal bi süreç. 1 yaşından sonra hala emiyosa ozaman anormal olurbizimkide ellerini emiyor zararı var mı kızlar
anam ne biçim kaynana bunnarrr msn face falannnn aboww benimkine kurban olam bare cep tel anca kullaniyi delikafadulden
ii geceler kızlar gene kaynana ve gorumceler konuşuluyo :)
bende en cok gorumceme gıcıgım laelaelaelaelae
yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar, daha sık uğramaya çalışacağım, hazır oğluşum uyumuşken ben de yatayım artık, hepinizi öpüyorum
aynen bacım ya geçen diyorum ki 2 cinsel objemiz var
birinden bebek çıktı birinden süt
hayat bitti :roflol: :roflol: :roflol:
olduuu cnm bebe ne olcak gönderelimde sen bak bu gece bizde romantizm yapalım kaydirigubbakcemile3
ben geldim kızlaarrr mafoldumben
allahhım kimselere yaşatmasın kızlar çok dikkatli olun ege ye öle bi nazar değdiki yemin ederim çatlıcak zanettik annem babam tutulduk kaldıkkk mafoldumben
ben geldim kızlaarrr mafoldumben
allahhım kimselere yaşatmasın kızlar çok dikkatli olun ege ye öle bi nazar değdiki yemin ederim çatlıcak zanettik annem babam tutulduk kaldıkkk mafoldumben
ayy yavrum kıyamam yaa simdi nasıl peki
hoşgeldin canım.
off ya bende nazardan çok korkarım. canım benim çok korkmuşsundur ya sen şimdi. :teselli:
allahım bida yaşatmasın. nasıl şimdi ege?
cerin nbr şekerim
geçmiş olsun edoşumm nazar çok tehlikeli egem e sürekli felak nas ve ayetel kürsü oku oy kıyamam bn ona yaaben geldim kızlaarrr mafoldumben
nası yaptırdınız kıssay demın pat dıye cıktım oglusa kaka yaptırdık
ben de senin gibi dusunuyorum 2011 kasım anne adayıyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?