2009 Kasm Anneleri

bizimkide ellerini emiyor zararı var mı kızlar

bende sabah verdim zeytinyağını ama kaşam unuttum. şimdide uyudu bakalım. yapamaz oyüzden yarın. yarın 2 belki 3 kere vereyim. ya nebilim zeytinyağıylada olsa kendi yapsa benim onu zorla yaptırmamadan iyidir diye düşünüyom

yardımlarınız için çok teşekkürler kızlar, daha sık uğramaya çalışacağım, hazır oğluşum uyumuşken ben de yatayım artık, hepinizi öpüyorum

ii geceler kızlar gene kaynana ve gorumceler konuşuluyo :)
bende en cok gorumceme gıcıgım laelaelaelaelae

bizimkide ellerini emiyor zararı var mı kızlar
canım ne zararı olcak. çok doğal bi süreç. 1 yaşından sonra hala emiyosa ozaman anormal olur

anam ne biçim kaynana bunnarrr msn face falannnn aboww benimkine kurban olam bare cep tel anca kullaniyi delikafadulden

ooof sorma. keşke msn den baksada gelmese ya :umursamaz:

ooof şimdi gelir. hem benim hem bakıcının işine karışır ya. bakıcımız kaçmasa barii akannehir

ben geldim kızlaarrr mafoldumben
allahhım kimselere yaşatmasın kızlar çok dikkatli olun ege ye öle bi nazar değdiki yemin ederim çatlıcak zanettik annem babam tutulduk kaldıkkk mafoldumben

iki haftadır gelemedi sınavlardan dolayı simdi 15 tatil kalmaya gelir off yaaa ben kocamla cocugumla basbasa kalmak istiyorum gelip bide yayılıyo sabah kalkıp kahvaltı hazırla ortalıgı toparla oylece yayılır madem geliyon yardım et gerci yaptıgı işi begenmiyom uyduruktan yapıyo bide laf soylemeye kalkıyo ya gidip bogazlamak istiyorum o zaman Allahım nolur kalmasın hasta edşyo beni yaaaaaaaaaaaaa

allahhım kimselere yaşatmasın kızlar çok dikkatli olun ege ye öle bi nazar değdiki yemin ederim çatlıcak zanettik annem babam tutulduk kaldıkkk mafoldumben

hoşgeldin canım.
off ya bende nazardan çok korkarım. canım benim çok korkmuşsundur ya sen şimdi. :teselli:
allahım bida yaşatmasın. nasıl şimdi ege?

ayy yavrum kıyamam yaa simdi nasıl peki

hoşgeldin canım.
off ya bende nazardan çok korkarım. canım benim çok korkmuşsundur ya sen şimdi. :teselli:
allahım bida yaşatmasın. nasıl şimdi ege?

sağolun şekerlerr :sinifsinif:
acayp korktumm offfffffff mafoldumben inanın bebekler nazardan çatlar vallaaaa mafoldumben şimdi daha iyi tabiii çok şükür bidaa yasamaktan çok korkuyorum amaa inanın bölee ıngaa desee elim ayağım titriyoo susmucak diyee mafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun edoşumm nazar çok tehlikeli egem e sürekli felak nas ve ayetel kürsü oku oy kıyamam bn ona yaa
ay demın pat dıye cıktım oglusa kaka yaptırdık
nası yaptırdınız kıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…