- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ya kızlar benim kaynan ve görümce 15 gündür küsler gelmiyolar hemde üst katımda oturuyolar
karılar bir tuhaf kendi kendilerine küsüp barışıyolar inanın hiç bişey yapmadım
şimdiyedek bu durumu defalarca yaşadım eşimin hatırına sustum
ama bu sefer eşi,mle aramızdaki ilişkiyi etkiliyo adamın 15 gündür tadı tuzu yok
bende bu şehirde yanlızım şimdiyedek hiç böyle olmamıştı onu böle görmeye dayanamıyorum
kolum kanadık kırık gibi ağzımı bir acacam gelselerde ben kovcam yaaa offffffffffff
oyy bide sende görümcek mi vaaar. kız gerçi ben görümcemi severün. e kendi evli pek işi olmaz kaynanayla.
oooof. nedir bu kaynana milletinden çektiğimiz. ya gelini zaten sevmesinlerde oğlunun mutluluğunu nasıl bozarlar ya:mymeka:
hoşbulduk canım, ben de seni hatırlıyorum :) bir çay kaşığı zeytinyağ içirdim bugün ama işe yaramadı, bir de senin söylediğini deneyeyim... sence 1 hafta dolmasını beklemeli miyim?hoooşşşşgeldın canım
ben senı hatırlıyom..kaka içinde 1 haftaya kadar normal aslında.
ama popişine derecenın ucuna zeytınyagı surup uyar poposunu yapar
o sırada ayaklarını hawaya dik
we bısıklet cewırme hareketı yaptır
bugün bir çay kaşığı zeytinyağını denedim ama olmadı, dr fitil verdi ama çok çok gerekmedikçe kullanmayın barsaklar tembelleşir dedi, dediğin gibi bu müdahelelere alışıp hiç yapamazlarsa ne olacak?canım ben 2 aydır çekiyorum o problemi. oğlum 4 5 günde 1 yapıyo. tabi ben yaptırıyom fitille zeytinyağına batırılmış kulak çöpüyle.
bazen sabah akşam zeytinyağı verdiğimde kendide 2 günde 1 yapıyo. bu 2 ayda sadece 2 kez oldu ama mafoldumben
benimki sadece anne sütü almasına rağmen kakası çok katı diyim.
bende bilmiyom napacağımı. alışıp kendinin hiç yapamamasından korkuyom eyvahedigeldismile
hoşbulduk canım, ben de seni hatırlıyorum :) bir çay kaşığı zeytinyağ içirdim bugün ama işe yaramadı, bir de senin söylediğini deneyeyim... sence 1 hafta dolmasını beklemeli miyim?
bugün bir çay kaşığı zeytinyağını denedim ama olmadı, dr fitil verdi ama çok çok gerekmedikçe kullanmayın barsaklar tembelleşir dedi, dediğin gibi bu müdahelelere alışıp hiç yapamazlarsa ne olacak?
canım 1 kaşık zeytinyağıyla benimkide yapamıyo. 2 gün hem sabah hem akşam ver zeytinyağını. korkma. hazır mamadan daha zaralı değildir canımhoşbulduk canım, ben de seni hatırlıyorum :) bir çay kaşığı zeytinyağ içirdim bugün ama işe yaramadı, bir de senin söylediğini deneyeyim... sence 1 hafta dolmasını beklemeli miyim?
bugün bir çay kaşığı zeytinyağını denedim ama olmadı, dr fitil verdi ama çok çok gerekmedikçe kullanmayın barsaklar tembelleşir dedi, dediğin gibi bu müdahelelere alışıp hiç yapamazlarsa ne olacak?
37 yaşında ve bekar var sen düşün gerisini
ben doguralı 2 ay oldu hala kanama devam edıyo ben ne yapayım
darksea,sunways facesiniz varsa ekleşelim kıslar ne dersiniz
canım ben ne facebook nede msn kullanmam.
hatta buraya yazmaya bile 11 ay takip ettikten sonra karar verdim.
accık geri kafalıyım anlicaan
evet dayanamıyorum o ıkınmasına, yapamayınca basıyor yaygarayı o zaman ne yapacağımı iyice şaşırıyorum, bağırsak düzenleyici olarak ne verebilirim?bence kendi yapmayı öğrenmeli ama ıkınmasınada dayanamıyo insan
bağırsak düzenleyici versene
ben günde bir kere vermiştim, yarın sabah ve akşam vereyim o zaman :) bence de hazır mamadan zararlı değildircanım 1 kaşık zeytinyağıyla benimkide yapamıyo. 2 gün hem sabah hem akşam ver zeytinyağını. korkma. hazır mamadan daha zaralı değildir canım
evet dayanamıyorum o ıkınmasına, yapamayınca basıyor yaygarayı o zaman ne yapacağımı iyice şaşırıyorum, bağırsak düzenleyici olarak ne verebilirim?
ben günde bir kere vermiştim, yarın sabah ve akşam vereyim o zaman :) bence de hazır mamadan zararlı değildir
ben geldim kızlar sol tarafım kopuyo bebem hep kolumda
bu arada ben 2. bebek düşünenlerdenim :lepi:
her ne kadar ilk doğumda dağılmış olsamda delikafadulden
bebem kardeşsiz kalmasın
ayy bende ya canımm. bura bana terapi gibi geliyo.hıımmm bende senin gibi aylarca takip ettim keşke daha önce gelseymişim diyorum
ewet fatos emzıgın tadı acımtrak
hele ılk kuru oldugunda
o yuzden ıslak ken werıyom ben
yoksa suratı tursu gıbı oluyo
ama napam wermım dıyomda
durmuyo
hep kucaktada olmuyo
benım belım arıza zatı
gece gunduz aglıyom agrıdan
kucagımd aolsa hepten ıptal olurum
ben de senin gibi dusunuyorum 2011 kasım anne adayıyım:))
deminde msn den gördüm kendilerinii.
ayyy. sütüm gelmiyo ya şuan. sevmiyooom hacı ya. sevemiyom
ben kullanmadım ama burda kızlardan duydum debribat diye bir şurup varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?