2009 Kasm Anneleri

oyy bide sende görümcek mi vaaar. kız gerçi ben görümcemi severün. e kendi evli pek işi olmaz kaynanayla.
oooof. nedir bu kaynana milletinden çektiğimiz. ya gelini zaten sevmesinlerde oğlunun mutluluğunu nasıl bozarlar ya:mymeka:

37 yaşında ve bekar var sen düşün gerisini

canım benki önce kendini düşünüyo varsın oğlu mutlu olmasın
bizi birbirimize küstürüp seyre dalıyo bakalım bunlar ne yapıcak diye cadı karuuuuuuuuu kötükedihüso

hoşbulduk canım, ben de seni hatırlıyorum :) bir çay kaşığı zeytinyağ içirdim bugün ama işe yaramadı, bir de senin söylediğini deneyeyim... sence 1 hafta dolmasını beklemeli miyim?
bugün bir çay kaşığı zeytinyağını denedim ama olmadı, dr fitil verdi ama çok çok gerekmedikçe kullanmayın barsaklar tembelleşir dedi, dediğin gibi bu müdahelelere alışıp hiç yapamazlarsa ne olacak?

bence kendi yapmayı öğrenmeli ama ıkınmasınada dayanamıyo insan
bağırsak düzenleyici versene

canım 1 kaşık zeytinyağıyla benimkide yapamıyo. 2 gün hem sabah hem akşam ver zeytinyağını. korkma. hazır mamadan daha zaralı değildir canım

bence kendi yapmayı öğrenmeli ama ıkınmasınada dayanamıyo insan
bağırsak düzenleyici versene
evet dayanamıyorum o ıkınmasına, yapamayınca basıyor yaygarayı o zaman ne yapacağımı iyice şaşırıyorum, bağırsak düzenleyici olarak ne verebilirim?
canım 1 kaşık zeytinyağıyla benimkide yapamıyo. 2 gün hem sabah hem akşam ver zeytinyağını. korkma. hazır mamadan daha zaralı değildir canım
ben günde bir kere vermiştim, yarın sabah ve akşam vereyim o zaman :) bence de hazır mamadan zararlı değildir

ben kullanmadım ama burda kızlardan duydum debribat diye bir şurup varmış

ben de nuk emzikte karar kıldık normalde emmiyor uykuya gecerken ise yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…