heee nagı o face olayını dun bende werecektımde
nerdeymıs bu grp bende bakım
ama herkes goruyo anam orda oyle degılmı
mureda ekledim cnm ama grup işini akşama kocişe sorayım ben bulamadım :kedi:
bence adamı komple ateşe verseydinis hacıı
selam hatınlaaa nasılsınız
evi toparladık süpürdük kocişlen şimdi kociş pazara gitti bende buraya geldim furkan uyi şimdiliki zilli kızım yanımda çizgi film izli
aynen benide linç ederler gıııdelüüüüü :roflol::roflol::roflol:
ya benimde koca tarafımın acaip değiyo desemki nazarınız değio bişinizi verin yakim beni linç ederler nan :1ninca:
fatooooooo senin kocişte maşallah gizli muro haaa aklinialirimsmile
bağa bak behlülümü de babası gibin yetiştir kızım bari gülsün kocadan yana hemi anam aklinialirimsmile
tabe bu arada selam :kedi:
yaw dün kombiyi bi türlü yapamadılar zabaa kaa dötümüz dondi eyvahedigeldismile
elektirkli ısıtıycan yatana kaa idare ettikte onu açık bırakıp yatamadık falla salonda yattık geniş yatakta zuzuyu aramıza aldık lahana gibinde sardık anaamm valla emzirmeye uyandık falan yorganın altından çıkan her uzvum dondii bırrrrrrrrrrrrr
nesem hallettiler sonunda kombiye su veren boru donmuş meğerse ohaoldumsmile hallettiler evin içine işlemiş soğuk farya kombi son ayarda yaniyi elektrikliyide kapatmadım eice bi ısınsın deyuuu
ayy allam bu karda kışta evi barkı olmayanlara olupta yakaacak alamayanlara yardım etsin ne zormuş bea :sinifsinif:
tabe bu arada selam :kedi:
yaw dün kombiyi bi türlü yapamadılar zabaa kaa dötümüz dondi eyvahedigeldismile
elektirkli ısıtıycan yatana kaa idare ettikte onu açık bırakıp yatamadık falla salonda yattık geniş yatakta zuzuyu aramıza aldık lahana gibinde sardık anaamm valla emzirmeye uyandık falan yorganın altından çıkan her uzvum dondii bırrrrrrrrrrrrr
nesem hallettiler sonunda kombiye su veren boru donmuş meğerse ohaoldumsmile hallettiler evin içine işlemiş soğuk farya kombi son ayarda yaniyi elektrikliyide kapatmadım eice bi ısınsın deyuuu
ayy allam bu karda kışta evi barkı olmayanlara olupta yakaacak alamayanlara yardım etsin ne zormuş bea :sinifsinif:
selam kızlar, nasılsınız?? bu arada face de bende gurubu arattım ama bulamadım. tam adı ne ?
arayınca bulunmuyo cnm kızlardan ekledim bende
nagı ozel mesajına bkatınmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?