2009 Kasm Anneleri

selam hatınlaaa nasılsınız
evi toparladık süpürdük kocişlen şimdi kociş pazara gitti bende buraya geldim furkan uyi şimdiliki zilli kızım yanımda çizgi film izli

selam hatınlaaa nasılsınız
evi toparladık süpürdük kocişlen şimdi kociş pazara gitti bende buraya geldim furkan uyi şimdiliki zilli kızım yanımda çizgi film izli

fatooooooo senin kocişte maşallah gizli muro haaa aklinialirimsmile
bağa bak behlülümü de babası gibin yetiştir kızım bari gülsün kocadan yana hemi anam aklinialirimsmile

tabe bu arada selam :kedi:
yaw dün kombiyi bi türlü yapamadılar zabaa kaa dötümüz dondi eyvahedigeldismile
elektirkli ısıtıycan yatana kaa idare ettikte onu açık bırakıp yatamadık falla salonda yattık geniş yatakta zuzuyu aramıza aldık lahana gibinde sardık anaamm valla emzirmeye uyandık falan yorganın altından çıkan her uzvum dondii bırrrrrrrrrrrrr
nesem hallettiler sonunda kombiye su veren boru donmuş meğerse ohaoldumsmile hallettiler evin içine işlemiş soğuk farya kombi son ayarda yaniyi elektrikliyide kapatmadım eice bi ısınsın deyuuu
ayy allam bu karda kışta evi barkı olmayanlara olupta yakaacak alamayanlara yardım etsin ne zormuş bea :sinifsinif:

delüüüüü :roflol::roflol::roflol:
ya benimde koca tarafımın acaip değiyo desemki nazarınız değio bişinizi verin yakim beni linç ederler nan :1ninca:
aynen benide linç ederler gııı

fatooooooo senin kocişte maşallah gizli muro haaa aklinialirimsmile
bağa bak behlülümü de babası gibin yetiştir kızım bari gülsün kocadan yana hemi anam aklinialirimsmile

herhalde babası gibi olcek oğlum kızçeni el üstünde tutcez merak etme nan yanlız görümce tarafından garanti veremem haci zira bilisin çok zilli bi kızım var:roflol::roflol:

bari kızçen hasta olmaya

ay evet haklısın
kıskardeşim ispirde anamlarda onun yanındaydı onnarında dötü donmuş oralarda çok fakir bi memleketmiş orası çocukların ayak parmakları dışarda hep diyo ayakkabıları bilem yok dedi annemler öle saşkınlıkla bakıca onnarda utanmışlar gizlemeye çalışmışlar başı yere eğdi diyo annem çok acıdım onnarı yaaa allah yardımcıları olsun
ben burda giymediğimz kıyafet ayakkabı ne varsa yollicim kargoynan annnemler dağıtsınsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…