2009 Kasm Anneleri

ben de once bundan aldım ama bunu agzından daha kolay atıyor nuk un damaklı silikon emziğini daha fazla emiyor her zaman emmese de dediğim gibi uykuya gecerken caktırmadan emziği veriyorum emiyor uykuya dalıyor

özgecikte sadece nuk aliooo :ecrin_bebek:

ayy edoşum gelmiş gitmiş yakalayamadımm canımm egeme tekrar geçmiş olsun diom ballı yanaklarından da öpüyoommmm Şeniz

ebisce
altını acıyom ayaklarıyla bısıklet hareketı yaptırıyom
yapıyo
yoksa cok ıkınıyo sıkıntı oluyo
ya bıde ıkı gundur emerek uyumuyo sutmu gıtmıyo ne zıkkımsa
anakucagına koyuyom emzıgı werıyom
ıkı mızıldayıp dalıyo
emzıkle uyumaya alısmasa yaaa

edos gecmis olsun tatlim..bolbol oku egemi bidaha olmaz insallah.. geleni gideni iyi kollayin ya onlar varkende okuyun siz. millette ne göz var yaa bebek iste nasil bakiyosalar artikklava:

sağolun kızlarr hepinizzzz opuyorumnanaktan
fatoşumm aramışın tatlışkom ama duymadım yaa inanki aklım başımda değil halaaa :sinifsinif:

edos gecmis olsun tatlim..bolbol oku egemi bidaha olmaz insallah.. geleni gideni iyi kollayin ya onlar varkende okuyun siz. millette ne göz var yaa bebek iste nasil bakiyosalar artikklava:

yaa pazar günü gelmiştiler eşimin yanında çalışan bi arkadası oğlum gene ağlamıştı falan okuduk ettik geçti :Saruboceq: dün yine gördük onu inanki sadece bi kere ayy ne tatlı olmuş buu yaa dedii yettiiii :sinifsinif::sinifsinif: oğlum giittti dedim resmen yok böle bi ağlamaaaaaaa akannehirakannehir allah kimseye yasatmasınn akannehir

adamın üstünden bi parça kopardık yaktık södürüp dumanını burnuna koklattık yavrum öle sustu yaaaa mafoldumben vallaa bu korku benim ömrümden aldı gitti yemin ederimm mafoldumben

ayy benimde görümcekimin nazarı deyiyo annem dediydi böyle yap diye inanmadıydım yapam bari

nasil yaptinki onu edosum.. adam varkenmi yaptiniz? adam gittikten sonra onun üstünden bi parca alamazsin zaten....
nazar kötü bisey yaa.. gelmis gecmis olsun insallah.. egeme iyi bak..

bence adamı komple ateşe verseydinis hacıı

nasil yaptinki onu edosum.. adam varkenmi yaptiniz? adam gittikten sonra onun üstünden bi parca alamazsin zaten....
nazar kötü bisey yaa.. gelmis gecmis olsun insallah.. egeme iyi bak..

adamın yanından ayrılmıştık annem dedi ara hemen gelsin dedi aradık geldi ölee aldık parçayıı alsanaalsanasmile
allah hiç kimseye yaşatmasınn :Saruboceq:

bence adamı komple ateşe verseydinis hacıı

aayyy muro zaten öle bi surat yaptıkiii o yetmiştirrr onaaa :1ninca:

sağolun kızlarr hepinizzzz opuyorumnanaktan
fatoşumm aramışın tatlışkom ama duymadım yaa inanki aklım başımda değil halaaa :sinifsinif:

edoşum geçmiş olsun bebemŞeniz ayyy kıyamam ben -egeme nasıl ağladı öl yaaa
hey allahım millette ne göz varmış bebeyi çatlatıyolar yaaadelikafaduldendelikafadulden

edoşum geçmiş olsun bebemŞeniz ayyy kıyamam ben -egeme nasıl ağladı öl yaaa
hey allahım millette ne göz varmış bebeyi çatlatıyolar yaaadelikafaduldendelikafadulden

gözünee tükürem onunn :mymeka::mymeka:
fatoom gitti anamm aklım başımdan gittiiii korkudan altıma edecediimmm :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…