2009 Kasm Anneleri

üfff ben bilgisayar basina gecince bu kiza bisey oluyor.. uyandi babasi susturamadi.. cikiyom ben.. görüsürüz yarin.. kendinize ve bebelerinize iyi bakin.. iyi geceler.

gözünee tükürem onunn :mymeka::mymeka:
fatoom gitti anamm aklım başımdan gittiiii korkudan altıma edecediimmm :çok üzgünüm:

bak şimdi bende çok üzüldüm yaaa o korkuları çok iyi bilirim canım çok yaşadım onalrı senağlamasenağlamacanım arkadaşım allah bi daha yaşatmasın
busenin çiş olayı neden bu kadar geciti analtmışmıydım sana hep bu göz den sebep
zaten arkadaşıda geldiğini gelmediğine çoktan pişman olmuşturda iş işten geçti işte
canım benim inşallah bi daha olmaz bacım çok çok geçmiş olsun öok üzüldüm inan egeyi öle hayal edince bende kötü oldumsenağlamasenağlama

cnm aslında bizde derlerki nazar edenin çok sevdiği bişeysini yırtıp parçalamak lasımmışş habersiz ama bilmem doğrumu :) adam bu surattan sona daa görüşmes sizle zaarr...kıs bazı insanın elinde olmiii

gunaydın bacılarrrrrrr
oglum uyandı altını actım şimdi ıkınıyo kaka için dun 12 de koydum besıge basında bekledım gorunmeden,daldı hep yapıcam bunu artık alışsın.
bu arada nazara şöyle bi lafım war
kötü gözler bizim we bebelerin dötüneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

kociş oğluma baktı bende kuaföre gittim
saç kestirdim fön çektirdim
şuan kendimi dünya güzeli gibim hissedimmm bayanssulusmile
ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile3

kociş oğluma baktı bende kuaföre gittim
saç kestirdim fön çektirdim
şuan kendimi dünya güzeli gibim hissedimmm bayanssulusmile
ilaç gibi geldi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eminim ölede olmuşundurr gıı opuyorumnanaktan
nagiş face demişin yaa bizim grup var facede KK 2009 kasım anneleri diye ordan bak bize katıl grubumuzaa olumunekankayizsmile

heee nagı o face olayını dun bende werecektımde
nerdeymıs bu grp bende bakım
ama herkes goruyo anam orda oyle degılmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…