2009 Kasm Anneleri

abbbaaoowww neyn o kaaa kestiler nan elektirği
ay bide soba olmadığını düşünsene allah korusun

evet yaaa hep o sümüklüler yüzünden:çok üzgünüm:
hegıı grip olduk vallaha maskelerde işe yaramadı bacım önce buse sonra ben bu gecede eşim yarında furkan olur herhal allahım geçmese oğlum ayaaa nasıl olcekse ama geçmesin yaaa
benim gözler kapanıyooo çokkk bilee dayandımmmm
iyi geceler kızlarrrr allah hepinize rahatlık versin...bebişlerinize deee
mışıl mışıl uyusunlar inş...
iyi geceler yavrum kızçeni öp beni içinŞeniz

bende beyzayı ayağımda sallarken bakıyom buralara kaydirigubbakcemile3 iki işi bi arada yapıyorum yanii aklinialirimsmile
sık sık gel canım ihmal etme bizlerii opuyorumnanaktan senide poyrazıda çok öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi geceler dadlu rüyalarr mirmirmirmir

bende gidem yatam mirmirmirmir hadi herkes dağalsın klava: herkes yataklara klava:
iyi geceleeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr mirmirmirmir

benim karnım çok acıktı yaa tubiş bişeler hazırlada yiyek nan
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ben uyuyalım diyom sen yimek yiyelim diyon alsanaalsanasmile
de get yat hadii klava: o yemekleride rüyanda ye hacıı lülülülülülü

benim karnım çok acıktı yaa tubiş bişeler hazırlada yiyek nan
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

ama çok istiyosam dünden kalan yemekler var nan aklinialirimsmile hemide çok nefis olmuş delikafadulden ne yimee war diye sorma ziraaa söliyemem sabıkam warmış ayol ama heç haberim yookkk delikafadulden lülülülülülü

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben yiim bile hacı çok pis boğazım ben çooooooooooooooooookkkkkk:roflol::roflol:

aboww zaat kaç olmuşşş :1shok: hadi fato uyuyakta yarına enerjı depolayak guclubacismile
hadi bacııımmmm öptüm seni, boncukumu ve behlülümü opuyorumnanaktan
seni çok seviiim biiliyin dimi fatoooooooooo seni çoooooookkkk seviiiiiiyim opuyorumnanaktan

hade iyi geceler tubişim beyzoşumuda öp benim için bende seni çok sevim bilin demi hacı bilinŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz:1hug::1hug:

günaydın diloşş opuyorumnanaktan napıyon cnm oğlan nasıl
burda çok güzel kar yağıyoo boshayallersmile burası böyleyse wanı heç düşünemiyom :1shok:

sağol canım sen nasılsın
anaaaam oğlum iki elini ağzına"sokuyo sonrada öğürüyoı sabahtan beri beyza nasıl
vandada gece yağmış kar şimdi yağmıyo ama hava nasıl dersen soğuuuuuuuuk

sağol canım sen nasılsın
anaaaam oğlum iki elini ağzına"sokuyo sonrada öğürüyoı sabahtan beri beyza nasıl
vandada gece yağmış kar şimdi yağmıyo ama hava nasıl dersen soğuuuuuuuuk
biz iyiyiz canım nolsun işte uğraşıp duruyoss
beyzada elini sokuyoo ağzına eyvahedigeldismile bazen cok cok emiyoo bazende parmağını sokuyoo midesi bulanıyoo öğürüyoo kaydirigubbakcemile3 ama bu ara herkesin bebesinde varmış aynı olay yerimseniben
kız bu çatlakları netcez
ikinciyi yapmayacak olsam valla dr gidip hallettirirdim

çatlak mıı :1ninca: ben çatlak falan bilmiyiim :1ninca:
off sorma yaa heç sürmüyom bişeyy :sinifsinif: aslında şimdii çatlaklar tazayken bişeyler yapmak lazım ama akıl mı kalıyoo insan unutuyoo :umursamaz: ben yine aklıma geldikçe sürüyom kantaron yağıı zemuszemus artık o kadar sürmenin ne faydası olcakca :umursamaz:

günaydın kızlarrr biz geldikk...ilk defa uzun zamandır bu kadar erken geliyorum mam saatimizde degişiklik oldu bugün kızımda uıyumayınca hemen oturduk..şimdi uyumaya çalışıyor kendi halinde uyusun diye bıraktım yüz üstü uyumayı seviyor..çatlakları sormayın ahh benimde fena var krem falanda araştırıyorum alacam kalacak diye ödüm patlıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…