2009 Kasm Anneleri

hoşgeldiniz kızlar gelmeye başladınız hee..benim ki uyudu ger,i uyanacak gibi ben niye uyumadım ki ahh kafam...bende dün gece faceye resim ekledim..

eda arabamı alacanız bizde degiştirmek istiyoruz otomatik vites istiyom ben hem modelini yükseltelim diyoz eşim benden daha siteksiz gibim sanki gerçi dün yine araba mevzusu yapınca bakmaya başladı piyasaya netten..nisanda bakınmaya başlarız diyii ben ancak baharda başlarım araba kullanmaya..

sümüklü bebelerin yanına gezmeye gidersen bele olur tabeeeeeeeeeeee klava:
ay bundan sora gidip geldiğimiz insanlardan sağlık raporumu istesek kiiiiiii laelaelaelaelae

:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karu seni ya
naber kıs cerenimo kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz kızlar gelmeye başladınız hee..benim ki uyudu ger,i uyanacak gibi ben niye uyumadım ki ahh kafam...bende dün gece faceye resim ekledim..

günaydın mavişim ay bende bakım resme kıs dur hemen kaydirigubbakcemile3

ooooooooooo arifinden izin koparmışın ohhhhhhhhhhh gözün aydın gııııııı
hee kopardım sositososito ama akşam kapıya dayanırsa heç şaşırmam ohaoldumsmile
günaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo
walla heç bilmiyim hee :1ninca:
off benimkide çok kusuyoo yaa bıktım üst değiştirmektenn :sinifsinif: aslında üst değiştirmek problem değilde üst değişirken çok ağlıyoo yoruluyorum walla :sinifsinif: sabah ananesine gitcek diye cicilerini giydirdim önünede eşşek kadar bi önlük taktım kaydirigubbakcemile3
nan bi bavulluk kıyafet aldım ama bavul cok göze batar diyee büyük bi karton poşete koydum :roflol: bi pakette bez aldım :roflol: inşallah ben gidince çok kar yağar yollar kapanır bende orda mahsur kalırım :Saruboceq:

doktoru aradım getir bakalım dedi havada buz gibi çıkarmaya cesaretim yok
olmazsa cumartesiye kadar bekleyimde kocişle götürelim zaten doktorada içim ısınmadı değiştirsemmi ne

tuğba anan nerde oturuyodu kıs senin
falla ben kayınvalideme yada anneme gittiğim zaman Durunun ne kaaaa kıyafetı battaniyesi maması biberonu bezi var hepsini doldururum cantalara resmen evi taşırız kaydirigubbakcemile3
hatta zeytinde şahit bu duruma çünkü onlardan cıktıktan sonra akşam kayınvalidemlere gittik kalmaya

puhahahahah sabıkalı yarimmmmmm :roflol::roflol::roflol:

hahahaha delüüüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

en mantıklısı takki kusmuk olmasıııın
dilmuh sensin dimi bu?
he benim canım

cerin gıı slm vermek yokmu?kızlar hoşgeldiniz ben yatayım yaa 8 buçuktan beri ayaktayım kız gecede kalktı zaten uykum geliyy..

gunaydin.

ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.

dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben

canım çok üzüldüüüüüm ah yavrum benim
bişeyu sorcam ağlatmak için daha çok erken değilmi
yani o anlamazki daha
neyse canım sen üzme kendini benimki kucağımdayken bile kusunca tıkanıyo oluyo bebeklerde sıkma canını sen bebek bu denemişsin olmamış işte geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…