sümüklü bebelerin yanına gezmeye gidersen bele olur tabeeeeeeeeeeeeklava:
ay bundan sora gidip geldiğimiz insanlardan sağlık raporumu istesek kiiiiiii laelaelaelaelae
hoşgeldiniz kızlar gelmeye başladınız hee..benim ki uyudu ger,i uyanacak gibi ben niye uyumadım ki ahh kafam...bende dün gece faceye resim ekledim..
hee kopardım sositososito ama akşam kapıya dayanırsa heç şaşırmam ohaoldumsmileooooooooooo arifinden izin koparmışın ohhhhhhhhhhh gözün aydın gııııııı
walla heç bilmiyim hee :1ninca:günaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo
off benimkide çok kusuyoo yaa bıktım üst değiştirmektenn :sinifsinif: aslında üst değiştirmek problem değilde üst değişirken çok ağlıyoo yoruluyorum walla :sinifsinif: sabah ananesine gitcek diye cicilerini giydirdim önünede eşşek kadar bi önlük taktım kaydirigubbakcemile3ben kendi dr uma gittiğimde emzirme döneminde krem yağ kullansam süte geçermi dedim
yok hiç bişey olmaz dedi
bende kullanıyom
benim oğlumda çok kusuyo yaaaa
dün iki kez hem kendi hem benim üstüme kustu baya
haftaya kontrolümüz var
bugün gene kusarsa daha erken götürcem
nan bi bavulluk kıyafet aldım ama bavul cok göze batar diyee büyük bi karton poşete koydum :roflol: bi pakette bez aldım :roflol: inşallah ben gidince çok kar yağar yollar kapanır bende orda mahsur kalırım :Saruboceq:günaydın millettttttttttttttt
naparsınız beaaaaaa dün akşam tam girdim internet kesildi akannehir
şimdi annecikle babacık kafaltıya geldileee kafaltımızı ettük annem gitmeden doya doya görem barii senağlama
naaaaann duba danasuuuuuuuuuu yanına yedek kıyafet ve bez al bu sefer taaaaaaaa mıı :roflol:
günaydın canımmmmm bi dahakine hep birlikte bulşaluım havalar ısınsında ne planlarımız var zemuszemus
inşallah yaa :Saruboceq:
hoşbulduk canımcım. opuyorumnanaktan
canım ya acaba üşümüş olabilirmi oğlun istersen havluyu iti ile ısıt sıcacık sar belden aşağısını yarım kundak şeklinde gecenlerde duru da hep kusuyodu ve huysuzdu hemen havlu ısıtıp yarım kundak gibi sardık hatta havlunun üzerine ince battaniyede ısıttık öylece uyudu yavrum sonrada gecti çok şükür.
aaa olurmu kıs valla biz şimdiden kocişle plan yapmaya başladık yazın kızımızı nereye götürsek denize birlikte ilk tatilimiz olacak ve denizi çok sevmesini istiyoruz o yüzdende bir an öncede denize götürmek hatta ben 3-4 yaşına geldiğinde kayak yapmaya bile götürcem kızımı öğrensin herbirşeyi kaydirigubbakcemile3
Şeniz tubişş valla muro adamı yakmaktan beter ettiiiiii delikafadulden
bide muro onun şefi adam korkudan ölüyodur 2 gündür :roflol::roflol:
ama çok istiyosam dünden kalan yemekler var nan aklinialirimsmile hemide çok nefis olmuş delikafadulden ne yimee war diye sorma ziraaa söliyemem sabıkam warmış ayol ama heç haberim yookkk delikafadulden lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: çatlak karu seni ya
naber kıs cerenimo kaydirigubbakcemile3
nan bi bavulluk kıyafet aldım ama bavul cok göze batar diyee büyük bi karton poşete koydum :roflol: bi pakette bez aldım :roflol: inşallah ben gidince çok kar yağar yollar kapanır bende orda mahsur kalırım :Saruboceq:
en mantıklısı takki kusmuk olmasıııınhee kopardım sositososito ama akşam kapıya dayanırsa heç şaşırmam ohaoldumsmile
walla heç bilmiyim hee :1ninca:
off benimkide çok kusuyoo yaa bıktım üst değiştirmektenn :sinifsinif: aslında üst değiştirmek problem değilde üst değişirken çok ağlıyoo yoruluyorum walla :sinifsinif: sabah ananesine gitcek diye cicilerini giydirdim önünede eşşek kadar bi önlük taktım kaydirigubbakcemile3
nan bi bavulluk kıyafet aldım ama bavul cok göze batar diyee büyük bi karton poşete koydum :roflol: bi pakette bez aldım :roflol: inşallah ben gidince çok kar yağar yollar kapanır bende orda mahsur kalırım :Saruboceq:
he benim canımdilmuh sensin dimi bu?
canım çok üzüldüüüüüm ah yavrum benimgunaydin.
ben bugun cok kotuyum ya. Naz geceleri uyuduktan yarim saat sonra uyaniyo diye biraz aglatmaya karar verdim. cumartesi 5dk agladi, sonra emzigini verdim, basini oksadim uyudu.
dun gece yarim saat sonra yine basladi aglamaya. 6-7 dk bekliycektim ama 4-5 dk sonra bogazina kusmugu kacti. nasil yerinden kaldirdigimi hatirlamiyorum. cok kotu oldum. sonra tekrar yerine koydum. 45 dk agladi. 2 dakikada bir gidip emzigini verip basini oksadim ama bir turlu susmadi. en sonunda koynuma aldim yavrumu, oksaya oksaya uyuttum. hala agliyorum, cok kotuyum ben.mafoldumben
günaydın kızlar napıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?