günaydın maviiiiiiiii
ah canım ne etcez bu çatlakları bilmiyorum
ya kantoron yağı işe yarıyomuş ama ben düzenli kullanamıyom aklıma gelmiyoki
du bakalım ben bugün düzenli kullanmaya başlayam bakalım işe yarayacakmı
günaydın kızlarrr biz geldikk...ilk defa uzun zamandır bu kadar erken geliyorum mam saatimizde degişiklik oldu bugün kızımda uıyumayınca hemen oturduk..şimdi uyumaya çalışıyor kendi halinde uyusun diye bıraktım yüz üstü uyumayı seviyor..çatlakları sormayın ahh benimde fena var krem falanda araştırıyorum alacam kalacak diye ödüm patlıyor..
günaydın millettttttt herkese iyi haftalar güzel günler zemuszemus
ben kendi dr uma gittiğimde emzirme döneminde krem yağ kullansam süte geçermi dedimgünaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo
sorma canım yaa...ilk evlendiğimiz sene kocişle azcık yakın görse bizi oturup ağlıyodu...:bbo:
bide benim kayinpeder 60indan sonra eve pc alicakmis.. kizima hergün netten bakmak istiyorlarmis.. haftada bir görümceme gidip bakiyorlardi. cok özlyorlarmis.. ama webcami hep cocuga tutuncada korkuyorum gözleri bozulcak diye.. bide monitorde ilgisini cekiyor gözü hep ekranda yada webcamde oluyor.. esimde ne diyim diyor.. almasinlar yaa.. biz esimle nisanliyken al demistim net cafeden görüsmek zor oluyor demistimde.. kayinpeder ne gerek var zaten oraya gidiceksin demisti..
boğazım aci,burnum gıdiklanii
yandım ben:sinifsinif:
günaydın karakızım opuyorumnanaktan facete gördüm resimlerinizi :dilcikar: alçaklar alsanaalsanasmile
hoşgeldin karakııııııııız
günaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo
anaaaaaam dün kociş beni deli etti
ben yaz planları yapıyom oğluşumla deniz hayalleri kuruyom bana diyoki el kadar bebeyi pis denizemi sokmayı düşünüyosun
evet dedim
yok olmazmış 5-6 yaşına kadar o pis denize giremezmiş falan filan
ayyyyy bu adam hamileliğimdede böyleydi makyaj yapma krem sürme bebeğe zararlı bitirmişti beni
yazın çooooooooooooooook işim var yaaaaaaaaa
bunu satmak yok eğer satarsan çok fena yaparun seni didiiiimm :mymeka:
2005 model renault megane scenic triptonik vitess :lepi::lepi:
günaydın canımmmmm bi dahakine hep birlikte bulşaluım havalar ısınsında ne planlarımız var zemuszemus
hoşbulduk canımcım. opuyorumnanaktan
canım ya acaba üşümüş olabilirmi oğlun istersen havluyu iti ile ısıt sıcacık sar belden aşağısını yarım kundak şeklinde gecenlerde duru da hep kusuyodu ve huysuzdu hemen havlu ısıtıp yarım kundak gibi sardık hatta havlunun üzerine ince battaniyede ısıttık öylece uyudu yavrum sonrada gecti çok şükür.
aaa olurmu kıs valla biz şimdiden kocişle plan yapmaya başladık yazın kızımızı nereye götürsek denize birlikte ilk tatilimiz olacak ve denizi çok sevmesini istiyoruz o yüzdende bir an öncede denize götürmek hatta ben 3-4 yaşına geldiğinde kayak yapmaya bile götürcem kızımı öğrensin herbirşeyi kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?