2009 Kasm Anneleri

günaydın maviiiiiiiii
ah canım ne etcez bu çatlakları bilmiyorum
ya kantoron yağı işe yarıyomuş ama ben düzenli kullanamıyom aklıma gelmiyoki
du bakalım ben bugün düzenli kullanmaya başlayam bakalım işe yarayacakmı

işe yarıyormuş mu bu kantaron?bende kullanayım o zman krem alıcaktım ama ..acaba ne kadar zamanda işe yarıyorki?boshayallersmile

günaydın millettttttt herkese iyi haftalar güzel günler zemuszemus

günaydın karakızım opuyorumnanaktan facete gördüm resimlerinizi :dilcikar: alçaklar alsanaalsanasmile

anaaaaaam dün kociş beni deli etti
ben yaz planları yapıyom oğluşumla deniz hayalleri kuruyom bana diyoki el kadar bebeyi pis denizemi sokmayı düşünüyosun
evet dedim
yok olmazmış 5-6 yaşına kadar o pis denize giremezmiş falan filan
ayyyyy bu adam hamileliğimdede böyleydi makyaj yapma krem sürme bebeğe zararlı bitirmişti beni
yazın çooooooooooooooook işim var yaaaaaaaaa

günaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo
ben kendi dr uma gittiğimde emzirme döneminde krem yağ kullansam süte geçermi dedim
yok hiç bişey olmaz dedi
bende kullanıyom
benim oğlumda çok kusuyo yaaaa
dün iki kez hem kendi hem benim üstüme kustu baya
haftaya kontrolümüz var
bugün gene kusarsa daha erken götürcem

günaydın millettttttttttttttt
naparsınız beaaaaaa dün akşam tam girdim internet kesildi akannehir
şimdi annecikle babacık kafaltıya geldileee kafaltımızı ettük annem gitmeden doya doya görem barii senağlama
naaaaann duba danasuuuuuuuuuu yanına yedek kıyafet ve bez al bu sefer taaaaaaaa mıı :roflol:

len adamların oğlunu almışın zatin elin memleketlerinde bari bırak torunlarını görsunlerr cadu geliiiiiiiiinnn naniknanik

günaydın karakızım opuyorumnanaktan facete gördüm resimlerinizi :dilcikar: alçaklar alsanaalsanasmile

günaydın canımmmmm bi dahakine hep birlikte bulşaluım havalar ısınsında ne planlarımız var zemuszemus

hoşgeldin karakııııııııız

hoşbulduk canımcım. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bu kantaron dediğiniz süte geçiyomu
bide oğlum çok kusuyoooooo

canım ya acaba üşümüş olabilirmi oğlun istersen havluyu iti ile ısıt sıcacık sar belden aşağısını yarım kundak şeklinde gecenlerde duru da hep kusuyodu ve huysuzdu hemen havlu ısıtıp yarım kundak gibi sardık hatta havlunun üzerine ince battaniyede ısıttık öylece uyudu yavrum sonrada gecti çok şükür.

aaa olurmu kıs valla biz şimdiden kocişle plan yapmaya başladık yazın kızımızı nereye götürsek denize birlikte ilk tatilimiz olacak ve denizi çok sevmesini istiyoruz o yüzdende bir an öncede denize götürmek hatta ben 3-4 yaşına geldiğinde kayak yapmaya bile götürcem kızımı öğrensin herbirşeyi kaydirigubbakcemile3

bunu satmak yok eğer satarsan çok fena yaparun seni didiiiimm :mymeka:
2005 model renault megane scenic triptonik vitess :lepi::lepi:

vay dodoş vayyyyyyyy hade hayırlı olsun dostummmmmmmm olumunekankayizsmile nan bunada biri 30 milyar verir dayanamaz satarsınız sorada ver elini jeep :roflol::roflol::roflol:

deniz pismiş girmesi sakıncalıymış anaaaaaaaam ne olcaksa
bende hayaller kuruyom denize gşircez falan ama bu adam beni deli ediyooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…