2009 Kasm Anneleri

ayy cersucum ben nurse kullanıyom iiii
ama bazen öyle zamanlar oluyoki hiçbişey fayda etmiyo

benimki 2 gündür akşam 10dan sabah 10a kadar kaka yapamıo
nurse felan veriorum masaj bacak hareketi ancak yapıo nedenki acaba
yediğim yemektenmi dünde burgerking yemiştim

hawa yutuyodu banyoda suyla bırlıkte
ondan olabılüü kuşumm:teselli:

cnm bahar hast turgay bey
sen nerereye götürüyon

ataevlerde pedmer var. oraya goturuyoruz biz.

banyosunu yaptıktan sonra bebe yağıyla biraz masaj yapmayı dene istersen işe yarayabilir .
bide gazı için ben rezene çayı doğadan mini bitki çayı içiyorum

canim, banyo yaparken iyide, sonra giydirirken kiyameti kopariyo giydirirken. masaji hangi ara yapam.:sinifsinif:

aynen valla.
oglumu yikar emzirirdim 3-4 saat deliksiz uyurdu. kizda ise yaramiyo.:sinifsinif:

wanna benim kızda banyodan sonra heç uyumazdı ama şşimdi artık uyuyor saa11.30 da yıkadım şimdi uyuyor şükür ya

nasil becerdin kiz banyo sonrasi uyutabilmeyi?

kızlar asyanın yüzünde sivilce gibi küçük küçük kabarıklar olustu ilk dogdugundada olmustu acaba sütüm mü agır geliyor

kızlar asyanın yüzünde sivilce gibi küçük küçük kabarıklar olustu ilk dogdugundada olmustu acaba sütüm mü agır geliyor

yaptığım bir şey yok kendi kendine uyuyor

ilk defa yılnız banyo yaptırdım üşütücem diye aklım cıktı suan kucagımda uyuyo inş. hasta olmaz

canım benim kızdada oluyordu hata facede var fotosu bak çok kötü olmuştu dok advantan diye bir krem verdi sürdüm iki günde geçti dok öpmekten elimizi yüzüne sürüyoz ondan oluyor dedi sütle alaksı yok

canim, banyo yaparken iyide, sonra giydirirken kiyameti kopariyo giydirirken. masaji hangi ara yapam.:sinifsinif:

benimkide aynıydı. şimdi banyosunu yaptırdıktan sonra güzelce havlusuna sarıyorum biraz emziriyorum sonra masajını y
apıyorum yavaş yavaş giydirip tekrar emziriyorum

canım benim kızdada oluyordu hata facede var fotosu bak çok kötü olmuştu dok advantan diye bir krem verdi sürdüm iki günde geçti dok öpmekten elimizi yüzüne sürüyoz ondan oluyor dedi sütle alaksı yok
ayy ben cok opuyorum valla dayanamıyorum
Benim kızımdada olmuştu yeni doğduğunda doktorumuz iyi beslenen çocuklarda çıkar demişti
ben cekirdek yedim iki gun ondan mı etkilendi kusum acaba
iyi beslenmesinden oluyosa sorun yok o zaman
bende yalnız yıkamak istiyooooom
her banyo sonrası kocişle birbirimize giriyoz yaaaaaaaaa

eşin üşüteceksiniz diyemi korkuyo

niye gıııı banyodan sonra ağlıyomu:uhm:

banyo yaparken ağlıyo durmuyo bende boynunun altını falan yıkamaya çalışıyom falan başlıyo oğlum annen oynuyo aaaa çığlık atasım geliyo
yavaş yıkıyomuşum sen yıka diyom bu seferde tutamıyomuşum
sonra başlıyoz kavgaya otur yalnız yıkar diyom delimi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…