2009 Kasm Anneleri

saçı yok zaten kel kaydirigubbakcemile3
hiç tek yıkamadım eşim yıkıyo ben su döküyom

canım valla bizim yatış sapıttıydı kız 6-7 gibi uyuyunca uyanmamaya başladı işte 11de bi d3 2 gibi emmeye kalkıyodu ama öle olunca 4te bi uyanıyo haydaa 1-2 saat uyutcam diye uğraş dün de erken uyudu uyandırmaya çalıştım uyanmadı 3te bir uyandı allaaa sabah 5.30 a kadar ama durmuyo da gazı var bi de bu aralar çok kötüüü :gitme:
ben perişan oldum babası aldı sonunda sakince konuşa konuşa uyuttu
ben de uyursa uyusun uyandırcam bu sefer dedim saat kendi 6da uyuyup 7de uyandı ama aslında emip geri uyucaktı aldım getirdim odaya
gazı varmış zaten sıcak havlularla falan rahatladı biraz
9da başladım uyutma çalışmalarına memede sakinleştirdim hatta uyudu sandımm yatağa yatırdım açtı gözleri ohaoldumsmile
sakinleşti ya artık emziği verdim bakındı beşikte ama 1 saat falan emziği düştükçe verdim sonra bi ara mızmızlandı aldım kucağıma geri koydum sonra uyudu
yalnız şu gerizekalıların sesinden uyanmasa barii klava:
şimdi 2ye kadar uyur şansım varsa sonra da 6 gibi falan kalkar emmeye tekrar
ama belli de olmuyo delikafadulden

zettüüün hani 3 ay olunca gaz bitiyoduu anam bizimki daha beter oldu beeee
havalar çok soğuk ondan mı yaa
o kaa da bakıyom içi sıcacık ama biraz üşütmüş sanki kakası yemyeşildi bugün

ne edıyonuz nan karularrr...bebemı kendı kendıne uyumaya ıkna etmeye calıstım
yatırdım geldım bakalım uyuycakmı
9 da basladım mayısması ıcın ugrasmaya halası geldı azdırdı gıttı
yıne bana olan oldu
fızık tedawı gorcem sırtım dan bakalım ne olucak.. yarın sabah 9 da asılarımız war
bıze dua edın olurmu teteleriguclubacismile

slm millet ya kızı saat 11.30 yıkadım sonra uyudu ara ara uyandı çok az emdi tekrara uyudu oda sıcaktı ama kız azçık kusuyo yani sütü çürütmüş olarak değilde normal süt olarak kusuyo fışkırarak değil tabi acaba üşüttüm mü kızı ne oldu buna anlamadım ıhlamur versem olur mu

nan karular oglusu walla basardım kendı kendıen uyutmayaaa
bu arada face ye ekledım resımlerı
ama oyle ew hallerı kuzumun
:asigim:

valla benimki de bi kaç gündür böle azar azar kusuyo sanırım üşüttü gaz da ar kakası da yeşildi bugün bilmiyorumkismile
sıcak havlu bez sardım sarmaladım
patik falan giydirdim bakalım inş. terlemez bu sefer de
bugün yıkıcaktık normalde kombiye bi haller oldu yıkamadık tabi gün aşırı yıkıyoz yarına kaldı
ıhlamur annem vermişti geldiğinde bişey olmaz heralde ama şeker falan koyma
nan karular oglusu walla basardım kendı kendıen uyutmayaaa
bu arada face ye ekledım resımlerı
ama oyle ew hallerı kuzumun
:asigim:

ben deee başardııımm :sm_cool:

benım oglus coktan uyudu
bende gıdem uyuyam kımse yok bu gece herkes uyudu zaarrr
yarın ası war zor olacak benım ıcın ıyı gecelrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydın
ben aralık annesıyım ama 7 kasımda geldı kızım
lütfen aynı durumu yasayan varsa birşeyler söylesın çok zor durumdayım
bebegım hala sureklı memede kalmak istiyor memeden ayrılınca basıyor çıglıgı
doktorumuz 3 saatte bir enfazla yarım saat emzıreceksın dedı ama mumkun degıl anakucagı evde dolaşma ve dans etme konuşmayla anca 1 saat arasını açabildim daha fazlası şuan için mumkun olmuyor ama bu şekildede sureklı emdıgı için kusuyor ve benım gögusler hasat meme uclarında sorun yok yarada yok sureklı lansınoh kullandım ama artık göguslerım bu kadar emmeye çok acıyor hele dun ben aglayarak emzırdım ilk defa regl oldum ve göguslerım çok hassaslaştı çok canım yandı emzırırken
yalancı emzıkte almıyor geçici diyenler var bu duruma önumuzdekı ay açar arasını emmenın dıyenler var ama ben umıdı kestım 2,5 ayı geçtik degişiklik yok aynı durumda olan varmı yoksa bızde mı bu sorun sadece ve tavsıyenız varmı şimdiden teşekkur ederım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyyy benim horoz kızım zabaaan köründe kalktı daha da uyumak bilmiiiiiiiiiii delikafadulden

motherandbaby canım bebeğin hayırlı olsun
benim böyle bi sorunum yok aksine benim zilli kızım doğduğundan beri memeyle pek haşır neşir değil bende zorla emziriom
ama bazı arkadaşlar senin durumundaydı yani her an memeye yapışık olmak istiodu bebişler sanırım yavaş yavaş duzeliolar sende ümidini kaybetme sürekli memede olcak die bişi yok illaki duzelcek ve genelde gaz sancısı yuzunden surekli emmek istiolar sancılar azaldıkça rahatlicaksınız bence kasma kendini acı çekmek zor ama napcan anne olmak zaten başlı başına zor tatlım dimi ama yerimseniben

sagol cnm cvbın için
bızım gaz sorunumuz yok çok şukur
kızım 1 ay erken dogdu yogunbakımda yattı geçen ay idrarında kum göruldu onun tedavısını gördu çok şukur onların yanında bu sorunumuz sıfır tabı senınkıde zormuş memeyle haşır neşir olmaması ama inan uyanık oldugu heran memede kalmak istemesıde ınanılmaz zor yınede Allahım daha buyuk dert vermesın hiçbir bebege diyorum en buyuk sorunumuz bu olsun ama böyle problem yasayıpta aşan varmı acaba oldum ?
eve geldıgı ilk gunlerde altını açınca aglıyordu megersem yogunbakımda çıplaktı ya onu hatırlıyormuş geçen ayda idrarında kum görununce kan aldılar ayaktan geçen hafta yıne altını açınca kan alınacak sanıp agladı hep sanırım benden ayrılmak ıstemıyor memede guvende hıssedıyor kendını böyle duşununce kıyamıyorum bebegıme ama süreklı memede oluncada kısır döngu meme emıyor kusuyor tekrar emmek ıstıyor Allah yardımcımız olsun hepimizin ne dıyeyım

salakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinnisalakcinniabowww bu ne nan :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…