2009 Kasm Anneleri

ay wanaaam valla harbiden şu düzen işi insanı depresyona sokar bee
ama kitabı okudum baştan ben yannış annamışım valla saate bakıp duruyodum saate bakmayın bebeğinizin işaretlerine bakın diyoo
ben de saati geldi hadi uyusun diyom mesela halbusi çocuk aç bilmiyorumkismile
aynı saatlerde yatırcam hepsi bu olan düzenş de şaşırttım çünkü :umursamaz:
gece de emzirdim falan işte sonra bi şekilde emziği verdim yatırdım yatağına görünmeden bekledim başında düştükçe verdim emziği ama uyuması 1 saatimi aldı 1 saat sonra koysaydım yatağa çığlığı basardı ama eyvahedigeldismile valla bi şans oldu dün gece ama hep olurmu bilmem eyvahedigeldismile
ay yarim saat uyumak icin 2 saat ugrastiriyo beni ya.kafamçokkarıştı

ayy dimi yaa bilmiyorumkismile

yüzüne bezmez bişey kapatıyom gece modu yani kaydirigubbakcemile3
kollarınıda sıkıştırıyom yoksa kendi hareketine uyanıyo 5 dkda dene bence

yazik kiz cocuga.kaydirigubbakcemile3
kundak olayini ben gece yapiyorum. gunduz de sikmayayim cocugu diye. hem yarin obur gun gecede kundak istemiycek alissin bu sekilde.
eee, baya uyuyomu bari?

yazik kiz cocuga.kaydirigubbakcemile3
kundak olayini ben gece yapiyorum. gunduz de sikmayayim cocugu diye. hem yarin obur gun gecede kundak istemiycek alissin bu sekilde.
eee, baya uyuyomu bari?

yok kız kundak değil üst battaniyesini azıcık kollarının altına doğru sıkıştır yeter
gece zaten kundak falan yapmıyom
uyuyo be yani 30dk 1 saat arası uyuyo sonra yine 1,5 saat emiyo altı değişiyo oynuyo
zaten kendiliğinden gözleri kapanmaya başlıyo saatle değil ama takip ettim üç aşağı beş yukarı bu şekilde

evet bu duzen olayi insani depresyona sokuyo soylemedi demeyin. ben esiginden dondum yine olsun istemiyorum.mafoldumben

dun gece bende emzirip uyuyunca agzina emzigi verdim ilk defa. agzindan duser dusmez aglamaya basladi. tekrar vereyim dedim daha cok agladi. yine yanima aldim, biraz daha emzirdim. sonra yine emzikle pis pislayarak uyuttum ama benimde 1 saatimi aldi.

bu gece yatarak bizim yatakta emzircem, yarim saatte kalkmiycam yanindan bakalim bu sefer nolucak?bilmiyorumkismile

battaniyesine kollarini sikistirmayi bende denedim ama bu seferde ellerini oynatamayinca uyaniyo.

yani asagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik.-tatlicadiarzu-

ay benimki de 5 saat uyumasa gözler kapanmıyo yaa iice açılıyo ve çok huysuz oluyo
artık ilk uykusu geldiği anı kollamaktan paranoyak oldum bee salakcinni

battaniyesine kollarini sikistirmayi bende denedim ama bu seferde ellerini oynatamayinca uyaniyo.

ayy dimii bi de ordan kurtulmayaçalışıyoo hay yarebbiiim kafamçokkarıştı

ya her çocuk farklı ama şunu söylemeden edemicem biz bence gaz sorunu için boşuna 3. ayı bekliyoz
ben bu ay ilk 2 ayda çekmediğimi çekiyorum azalacağına artıyo
huyuda değişiyo allah sonumuzu hayretsin
hele banyo yapmaktan tırsar oldum eyvahedigeldismile

ay benimki de 5 saat uyumasa gözler kapanmıyo yaa iice açılıyo ve çok huysuz oluyo
artık ilk uykusu geldiği anı kollamaktan paranoyak oldum bee salakcinni

gece huysuzlugu devam ediyo mu?

selo, evde sikilmaya basladin mi? ben cok sikilmaya basladim. bu aralar depresyon belirtilerim basladi. biran once havalar bari isinsa da hergun cikip azcik dolassak. en azindan bi uyku saatini pusette gecirirler daha az stres olur.

vallahi bizdede ayni durum. dogdugunda bile daha iyiydi gazi ya. niye giderek artiyo anlamiyorum. bense resmen ac geziyorum gaz yapmasin diye. 58 kiloya dusmusum, 60la hamile kalmistim.

bende sıkıldım bende son iki haftadır haftasonuda çıkmadık hava çok soğuk diye bu hafta dua ediyom azıcık ısınsın diye oğluma atlet almam lazım

vallahi bizdede ayni durum. dogdugunda bile daha iyiydi gazi ya. niye giderek artiyo anlamiyorum. bense resmen ac geziyorum gaz yapmasin diye. 58 kiloya dusmusum, 60la hamile kalmistim.

ohhh ne güzel zayıflamışın
bende dün gaz yapmasın diye bişey yemedim yani çok az ve çorba tarzı yedim
dünden beri göğüsler fıssss ne yapcamı şaşırdım
acaba göğüsler dolu dolu olmasada bebek çektikçe geliyomudur cnm sıkılıyo yo çok üzülüyorum

bende sıkıldım bende son iki haftadır haftasonuda çıkmadık hava çok soğuk diye bu hafta dua ediyom azıcık ısınsın diye oğluma atlet almam lazım

ben az once markete kadar gittim geldim, dondum resmen. cok soguk disarisi. almam gereken seyler var benimde ama bu sogukta cikaramam cocugu. zaten gazdan mafoluyoruz.

ben az once markete kadar gittim geldim, dondum resmen. cok soguk disarisi. almam gereken seyler var benimde ama bu sogukta cikaramam cocugu. zaten gazdan mafoluyoruz.

bende kusuyo diye doktoru aradım getir bakalım dedi soğuktan tırstım götürmedim bakalım belki cumartesi siz kime gidiyodunuz wannacım
heyo uyudu emzik verdim yüzünü örttüm uyudu heheheyyyyyyyyytttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…