ay yarim saat uyumak icin 2 saat ugrastiriyo beni ya.kafamçokkarıştı
ben galiba başardım 1,5 saat işini 1 haftadır iiii
saat doldumu yüzünü gözünü örtüp biş pat yapıyom işe yarıyo
nasil yuzunu gozunu ortuyosun?bilmiyorumkismile
ay wanaaam valla harbiden şu düzen işi insanı depresyona sokar beeiyilik kiz. nerdesin kac gundur? termofor dedigin sicak su torbasimi? ben yatirmadan once karnina falan koyuyorum. yatirirkende karnina havlu isitip koyuyorum ama her gecen gun daha fenalasiyo. dun gece yine uyuduktan tam 7 dk sonra uyandi. bir saat ugrastirdi tekrar uyumak icin.:sinifsinif:
anlat bakalim gece kendi kendine nasil uyumaya ikna ettin?kaydirigubbakcemile3
ya bu 1.5 saatte bir uyutma ve duzen isi benim psikolojimi bozmaya basladi. ben oglusda da duzen kurucam derken depresyona girmistimde zor ciktim.mafoldumben
az once koydum kizi yatagina, agladi agladi, bende aldim geldim salona tekrar.
ya bu komsularin hepsimi ayni? benimde alt komsum her gece msn de konusuyolar. dulut dulut sesi yetmiyo gibi bide kendileri saatlerce aluuuuuuuu diye bagiriyolar. bigun inip girtlaklarini sikivericem.klava:
ay yarim saat uyumak icin 2 saat ugrastiriyo beni ya.kafamçokkarıştı
yüzüne bezmez bişey kapatıyom gece modu yani kaydirigubbakcemile3
kollarınıda sıkıştırıyom yoksa kendi hareketine uyanıyo 5 dkda dene bence
yüzüne bezmez bişey kapatıyom gece modu yani kaydirigubbakcemile3
kollarınıda sıkıştırıyom yoksa kendi hareketine uyanıyo 5 dkda dene bence
yazik kiz cocuga.kaydirigubbakcemile3
kundak olayini ben gece yapiyorum. gunduz de sikmayayim cocugu diye. hem yarin obur gun gecede kundak istemiycek alissin bu sekilde.
eee, baya uyuyomu bari?
ay wanaaam valla harbiden şu düzen işi insanı depresyona sokar bee
ama kitabı okudum baştan ben yannış annamışım valla saate bakıp duruyodum saate bakmayın bebeğinizin işaretlerine bakın diyoo
ben de saati geldi hadi uyusun diyom mesela halbusi çocuk aç bilmiyorumkismile
aynı saatlerde yatırcam hepsi bu olan düzenş de şaşırttım çünkü :umursamaz:
gece de emzirdim falan işte sonra bi şekilde emziği verdim yatırdım yatağına görünmeden bekledim başında düştükçe verdim emziği ama uyuması 1 saatimi aldı 1 saat sonra koysaydım yatağa çığlığı basardı ama eyvahedigeldismile valla bi şans oldu dün gece ama hep olurmu bilmem eyvahedigeldismile
yok kız kundak değil üst battaniyesini azıcık kollarının altına doğru sıkıştır yeter
gece zaten kundak falan yapmıyom
uyuyo be yani 30dk 1 saat arası uyuyo sonra yine 1,5 saat emiyo altı değişiyo oynuyo
zaten kendiliğinden gözleri kapanmaya başlıyo saatle değil ama takip ettim üç aşağı beş yukarı bu şekilde
yok kız kundak değil üst battaniyesini azıcık kollarının altına doğru sıkıştır yeter
gece zaten kundak falan yapmıyom
uyuyo be yani 30dk 1 saat arası uyuyo sonra yine 1,5 saat emiyo altı değişiyo oynuyo
zaten kendiliğinden gözleri kapanmaya başlıyo saatle değil ama takip ettim üç aşağı beş yukarı bu şekilde
battaniyesine kollarini sikistirmayi bende denedim ama bu seferde ellerini oynatamayinca uyaniyo.
yani asagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik.-tatlicadiarzu-
battaniyesine kollarini sikistirmayi bende denedim ama bu seferde ellerini oynatamayinca uyaniyo.
yani asagi tukursem sakal, yukari tukursem biyik.-tatlicadiarzu-
ay benimki de 5 saat uyumasa gözler kapanmıyo yaa iice açılıyo ve çok huysuz oluyo
artık ilk uykusu geldiği anı kollamaktan paranoyak oldum bee salakcinni
ya her çocuk farklı ama şunu söylemeden edemicem biz bence gaz sorunu için boşuna 3. ayı bekliyoz
ben bu ay ilk 2 ayda çekmediğimi çekiyorum azalacağına artıyo
huyuda değişiyo allah sonumuzu hayretsin
hele banyo yapmaktan tırsar oldum eyvahedigeldismile
gece huysuzlugu devam ediyo mu?
selo, evde sikilmaya basladin mi? ben cok sikilmaya basladim. bu aralar depresyon belirtilerim basladi. biran once havalar bari isinsa da hergun cikip azcik dolassak. en azindan bi uyku saatini pusette gecirirler daha az stres olur.
ayy dimii bi de ordan kurtulmayaçalışıyoo hay yarebbiiim kafamçokkarıştı
vallahi bizdede ayni durum. dogdugunda bile daha iyiydi gazi ya. niye giderek artiyo anlamiyorum. bense resmen ac geziyorum gaz yapmasin diye. 58 kiloya dusmusum, 60la hamile kalmistim.
bende sıkıldım bende son iki haftadır haftasonuda çıkmadık hava çok soğuk diye bu hafta dua ediyom azıcık ısınsın diye oğluma atlet almam lazım
ben az once markete kadar gittim geldim, dondum resmen. cok soguk disarisi. almam gereken seyler var benimde ama bu sogukta cikaramam cocugu. zaten gazdan mafoluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?