2009 Kasm Anneleri

gunaydınlar
asımızı olduk geldık ınsallah atesımız cıkmaz
ama moralım bozuk
topuk kanı ıcın temız kagıdı wermıstı capa sımdı saglık grup yıne capaya gıdın dıyo
delırıcem hersey normal ken neden benı telaslandırıyorlar ya
aklımı oynatıcam

geçmiş olsun cnm
ne alakaymış 2 ay sonra tekrar topuk kanımı olurmuş
yoktur bişeyi telaşlanma

kizlar bizim kombi iice tırladı donuyos anama didiom onda kalcam gaba giremem yarına kaa hadi öptm

geçmiş olsun cnm
ne alakaymış 2 ay sonra tekrar topuk kanımı olurmuş
yoktur bişeyi telaşlanma

canım cok sagol
sımdı saglık grup baskanlıgını aradım
bı ıletısımsızlık olmus ozur dılerız telaslanacak bı sey yok dedı kadın
resmen kafayı yıyordum ya
sukur sadece gec gıtmıs ellerını sonucumuz

ya bu resmi işlemler delirtiyo insanı
karmayıdamı sağlık ocağında yaptırdın

ay kızlar o topuk kanı yüzünde ben neler çektim
doğduğunda hastanede almışlardı bir hafta sonra sağlık ocağında yine alındı sonuç iyi çıkarsa aramıyoruz demşlerdi 1 hafta sonra tekrar aradılar tekrarlanması gerekiyor diye ölüyodum üzüntüden acaba benim çocuğum özürlümü diye neyse gittim verdim kanı haftaya sonuç çıkar biz sizi ararız dedilerdi 1 haftayı nasıl bekledim anlatamam sonra eşim hastanede çalıştığı için sağlık müdürlüğünü aradı önce sonuçlar oraya geliyo diye sonuç normaldi neden ilk öyle çıktı dediğimizde yeterli kan alınmamış az kan alınmış oda sonucu etkiliy dediler. ama o sağlık ocağındaki ilk kanı alan ebeyi bulsam boğucaktım onun yüzünden neler yaşadım

ya bebeğinize masaj yapıyomusunuz ben giyinikken yapıyomda
çıplak yapmıyorum üşücek diye ama çokta faydalı olduğunu biliyorum ne yapsam ki
bonya yapınca bile çok gazı oluyo

bizim başlarda herşeyimiz problemdi o yüzden dr korka korka gider oldum
doğduktan bikaç gün sonra sarılık oldu hastaneye gittik uyuz bi doktor denk geldi adam bizi yatırdı fototerapi alması lazımmış bide demezmi anneyle bebek arasında kan uyuşmazlığı var bebeğin kanı değişebilir diye benim bittiğim andı. neymiş efendim bebek babanın kan grubundanmış bir sürü şey kendi doktorumuzu aradıkta o takmayın öyle şeyleri olmaz bişey benim oğlumda öyle deyince rahatladım. bazen dr sakinleştirmek yerine yangına körükle gidiyolar

herkese gunaydin.

ya ben bugunlerde salakliklari ust uste yapiyorum.
ara sira veririm diye ingiltereden gelirken getirdigim mama vardi. aksamlari tok tutsun diye veriyodum. dr. verme deyince vermemeye basladim.

bu sabah sutum az diye mama vereyim deyip verdim. sonrada kutunun ustunu incelerken acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketilmesi gerekiyo dedigini gordum. halbuki daha oncede boyle bir yazi varmi diye defalarca bakmistim. o kadar kucuk yazmislarki yeni gordum. kutuyu acali kac 4 hafta oldu. vermisde oldum.

salagim ben ya, salak.mafoldumben:mymeka:

hadi gecmis olsun. sorun cikmaz insallah/

noluyo bunlara ya? buyudukce sapitiyolar.

zettüüün hani 3 ay olunca gaz bitiyoduu anam bizimki daha beter oldu beeee
havalar çok soğuk ondan mı yaa
o kaa da bakıyom içi sıcacık ama biraz üşütmüş sanki kakası yemyeşildi bugün

evet ya, hani buyudukce gecicekti su sancilar. dun gece Naz'in midesinde kazi calismasi vardi sanki gurul gurul.mafoldumben

wannaam nbr kıs?
ay akşam yatarken ayağının altına termofor koydum ben bi de patik falan daha bi kalın giydirdim
sabah uyanmış kendi kendine tavşanlarla konuşuyodu keyfi yerindeydi yani bu gece gene yapim bari
sanırım gaz açısından bugün biraz daha rahat
ya bi de icat çıkardı emerken bi fırt çekiyo kafayı arkaya atıp bi yerlere bakıyo sonra tekrar emiyo bu arada sütü de çekmiş olduğundan ben tutmasam yüzü gözü süt içinde kalıyoo eyvahedigeldismile
şu emişmelerde artık önlük takıyom ben üstünü başını sırılsıklam ediyo yaa

allaam bu apartman beni öldürceeeeeeeeeek
gerizekalının biri msnde yazışıyo ama bilg. sesini nasıl açtıysa dıdıdıt sesi teee buraya geliyo yaa kendi de mi rahatsız olmuyo annamadımkiii
bu arada üst kattakiler dün gece de performanslarını korudu napcaz böyle bilmiyoom lmaz:

iyilik kiz. nerdesin kac gundur? termofor dedigin sicak su torbasimi? ben yatirmadan once karnina falan koyuyorum. yatirirkende karnina havlu isitip koyuyorum ama her gecen gun daha fenalasiyo. dun gece yine uyuduktan tam 7 dk sonra uyandi. bir saat ugrastirdi tekrar uyumak icin.:sinifsinif:

anlat bakalim gece kendi kendine nasil uyumaya ikna ettin?kaydirigubbakcemile3

ya bu 1.5 saatte bir uyutma ve duzen isi benim psikolojimi bozmaya basladi. ben oglusda da duzen kurucam derken depresyona girmistimde zor ciktim.mafoldumben
az once koydum kizi yatagina, agladi agladi, bende aldim geldim salona tekrar.

ya bu komsularin hepsimi ayni? benimde alt komsum her gece msn de konusuyolar. dulut dulut sesi yetmiyo gibi bide kendileri saatlerce aluuuuuuuu diye bagiriyolar. bigun inip girtlaklarini sikivericem.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…