2009 Kasm Anneleri

gunaydın kızlar ay dün kızımı RSV aşısına götürdüm yavrum çok ağladı canı yandı yavrumun ama ne yağpalım onun sağlığı için gerekli bu

sağol bebem turşumda var bol bol yaptıydım
30 kilo yapmıştım
5 kilo arkadaşa verdim
5 kilo ablama verdim
10 kilosunu biz yedik
10 kilo kaldı anca yaza kadar bitera.sa.s

alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile :mymeka:
5 kilo KARAKIZA diye yazmayı unutmuşsun nan çatlak karu :mymeka:

canım benim kızım biliyosun prematüre doğdu bu prematrelere vurulan özel bir aşı 6 ay boyunca her yapılması gerekiyo 4 ayımız bitti kaldı 2 ayımız

ohh şükür canım. çoğu gitti azı kaldı. zaten 1 yaşından sonra prematüre doğdu bile deme. çünkü hiç farkı kalmıcak inş. akranlarından

geçmiş olsun canım bu arada inşallah ateşsiz ağrısız atlatırsınız

ateş yapmıyo canım allahtan bu aşı ama halsizlik yapıyo dun hep uyudu yavrum

haa arkadaş dediği senmisin karakızcokacimcoook
nasıl güzel yapmışmı bari krispi çatlağı

:roflol: :roflol: :roflol:
yok nan kalan 10 kilonun 5 ini bana versin diye yazdım -tatlicadiarzu-

o arkadaş bana gribi bulaştıran arkadaş
bak aklıma geldikçe çıldırasım gelii haaaadelikafaduldendelikafadulden

kızlar mrb bende katıldım aranıza kasım 25 de bi oğlum oldu.. bugün tam 62 günlük..bi fıtık ameliyatı geçirdi 10 gün önce (( şimdide ishal aşısı kafama takıldı yaptırma gereklimi? zamanı ne zamn geçirdimmi yoksa

iyiyim canım napim 7 de uyandı deniz.uğraşıp duruyom.
ay kucaktan inmez oldu. kucağımda yazıyom. gerçi oda yetmiyo oda oda gezelim diyo.
sen nasılsın napıyon

iyi valla ne olsun bizde erkenden uyandık bu sabah biraz oynadı emdi şimdi tekrar uyuttum daha kahvaltı edemedim bile ama sizlerede bakmadan geçemedim.

bizimkide kucağa çok alıştı hep hoplasın zıplasın istiyo bizde oda oda geziniyoruz paşam sıkılıyor.bide ben iyi yapayım derken kötü yaptım galiba bütün gün evdeyim diye onunla konuşuyodum ama aklıma ne gelirse şimdi susunca kızıyo :bbo:

hoşgeldin canım. bebişin hayırlı olsun.
ve tabi çoook geçmiş olsun. nasılşimdi iyimi yavrun?
ishal aşısınıda 3 ay bitmeden yaptırman gerekiyo. ya yanılmıyosam bu topicteki herkes yaptırdı. ben de yaptırdım canım. şubatın sonlarında da 2. yi yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…