- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
aa öylemi çok sevindim canım yaa hemen yaptırırım o zamn çok saol:)
ay ne bilim ben gel demiyom ki hiç. oğluyla telefonda konuşurken ilk lafı gelecem oluyoo.
bian önce gelip gtsede bitse bu işkence. ay seloşum karı beni hipnotize ediyoo.sempatiksalakcinni onun yanında dilim tutuluyo konuşamıyom ya.
çoook fene çoook
uyudu ama kolumda koptu
umarım hemencecik uyanmaz bilmiyorumkismile
hoşbulduuk fatooooooooomberayın anası hoşgeldin selooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
benimki uyandı bileeuyudu ama kolumda koptu
umarım hemencecik uyanmaz bilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun tatlııımmöperim tabikide teyzesi büyük bi zevkle hemdee:)) evet çok küçük yaşta gördü o amliyathanenin soğuk yüzünü( ama geçti inşş
dabi dabii. başka bi arzun canım?
şaka bi yana anaam bunlar nezamn büyüyüp çizgifilm izlicekler ha tecrübeli anne
ay benimki doğumdan önce gelmişti doğuma kadar kaldı 2 gün sonra da gitti ama hiç faydası olmadı
biz annemle hastanede kaldık onnar eve geldiler doğumdan sonra ertesi gün eve gelince insan bi yemek falan hazırlar dimii
annem tansiyonu düşmüş başı ağrımış aç bilaç bi şekilde eve gelince kendini mutfağa zor atmış kadın hastanede yemedinizmi demiş yaaa akannehir hastanede yenen yemektenn nolur kii
anneme dedim sen git yat yemek falan hazırlama hazırlar heralde bişeler olmadı dışardan söleriz
gerçi annemin canı durmadı da
kadın kılını kıpırdatmadı yaaa börek mörek vardı onnarı yedik eşimle annem perişan oldu vallaa bana mı bakcak ona mı hizmet etcek şaşırdı akannehir
bi de üstüne ankarada oturmalarına rağmen tam yemek saati akrabaları geldi annem bi de onnara yemek hazırladı hala boşver yapma bişey diyo anneme de millet homini gırtlak yedi ama akannehir
yani annıcaan gelseler ben perişan olurum yemek hazırla bebişi alır kucağına oturur ama ağladığında kalkıp gezdireyim diceni sanmam guclubacismile
o yüzden stres oldum da neyseki gelmiyolarmış
kasığında şişlik oluo kızarıo orasıya özlem bu fıtık nasıl anlaşılıyo nasıl bişey bilmiyorumkismile
başka arzum hemen uyanmasın bi kaç saat uyusundabi dabii. başka bi arzun canım?
şaka bi yana anaam bunlar nezamn büyüyüp çizgifilm izlicekler ha tecrübeli anne
hoşbulduuk fatooooooooom
anam uyandıııı
benimki uyandı bilee
çok geçmiş olsun tatlııımm
dur nan bi otursunnaar :bbo:
kasığında şişlik oluo kızarıo orasıdoğum sancısı gibi bi sancı verirmiş bebeğe bizimki sağdaymış ama herikisindede olabilio ha ne çekti oğlumm hamileyken 28. haftata testislere yumurtalıklar yerleşirken kasık kanalı kapanmayabiliomuş daha sonra bebek ağladıkça ıkındıkça hpsurdukça v.s bağırsak oraya girio dr ittirio yukarıya çıkıodu ama ağlayınca ıkınınca geri oluodu..kızlardada görülebilio aman dikkat edin benim en büyük şansım erken farketmek oldu:) yoksa fıtık boğulması olup organları kitleyebiliomuş allah korusun
başka arzum hemen uyanmasın bi kaç saat uyusun
ev kendi kendine toplansın, ben de biraz uzanır dinlenirim olmaz mı mirmirmirmir
evet haklısın oda üzülüo ama o narkozdan çıktığı hali gitmio gözümün önündenay canıım benim. çok zor bişeymiş ya.
erken farketmen çok iyi olmuş canım.
allah daha büyük keder vermesin. sonuçta çok ağır ve zor bişey ama tedavisi olan bişey.
üzme kendini artık. düşünmemeye çalış. sarıl öp oğluşunu. o da seni hissedip üzülmesin
ay kızlar benim kaynanayla kayınpeder sütçü düzeni kurmaya başladı bi gün geliyolar bi gün gelmiyolar bu gün yine yoldalarmış bi arıyım nabız yoklayım dedim yoldayız sana geliyoz koy çayı dedi. cumarteside geldiler güya cumartesi pazar kimse uğramıycaktı. çocuğu uyutmuşum ne güzel kocişlede ne zamandır kardeş gibiydik gözü kararttım her şey yolunda bi baktık zil bide bakalım bunlar ay bi rahat yok bunlardan yaaaaaaaaa
tşkr ederim cnm benim allah kimseye vermesin basit tedavisi var ama zor oluohoşbulduuk fatooooooooom
anam uyandıııı
benimki uyandı bilee
çok geçmiş olsun tatlııımm
dur nan bi otursunnaar :bbo:
bizim eve dayanamaz o robot büyük oğlum emre çok dağınıktırkııız şu evi derleyip toplayan yemek yapan robotlar var ya japonyada.
onlar yaygınlaşıp bize gelene kaa yaşarmıyız kibilmiyorumkismile
ne gzl olurdu beee :teytey:
gerçi bizde oturmaktan 50000 kilo olurduksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bizim eve dayanamaz o robot büyük oğlum emre çok dağınıktır
her yerde mandallar, minik minik oyuncaklar
robot fazla yaşamaz delikafadulden
ayy kilo deyince aklıma geldi, olduğu gibi duruyo kilolar :gitme:
bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?