2009 Kasm Anneleri

ay benimki doğumdan önce gelmişti doğuma kadar kaldı 2 gün sonra da gitti ama hiç faydası olmadı
biz annemle hastanede kaldık onnar eve geldiler doğumdan sonra ertesi gün eve gelince insan bi yemek falan hazırlar dimii
annem tansiyonu düşmüş başı ağrımış aç bilaç bi şekilde eve gelince kendini mutfağa zor atmış kadın hastanede yemedinizmi demiş yaaa akannehir hastanede yenen yemektenn nolur kii
anneme dedim sen git yat yemek falan hazırlama hazırlar heralde bişeler olmadı dışardan söleriz
gerçi annemin canı durmadı da
kadın kılını kıpırdatmadı yaaa börek mörek vardı onnarı yedik eşimle annem perişan oldu vallaa bana mı bakcak ona mı hizmet etcek şaşırdı akannehir
bi de üstüne ankarada oturmalarına rağmen tam yemek saati akrabaları geldi annem bi de onnara yemek hazırladı hala boşver yapma bişey diyo anneme de millet homini gırtlak yedi ama akannehir
yani annıcaan gelseler ben perişan olurum yemek hazırla bebişi alır kucağına oturur ama ağladığında kalkıp gezdireyim diceni sanmam guclubacismile
o yüzden stres oldum da neyseki gelmiyolarmış

berayın anası hoşgeldin selooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hoşbulduuk fatooooooooom
anam uyandıııı
uyudu ama kolumda koptu
umarım hemencecik uyanmaz bilmiyorumkismile
benimki uyandı bilee
öperim tabikide teyzesi büyük bi zevkle hemdee:)) evet çok küçük yaşta gördü o amliyathanenin soğuk yüzünü( ama geçti inşş
çok geçmiş olsun tatlııımm
dabi dabii. başka bi arzun canım?
şaka bi yana anaam bunlar nezamn büyüyüp çizgifilm izlicekler ha tecrübeli anne

dur nan bi otursunnaar :bbo:

ayyy ne düşüncesizmiş bee. lmaz:
gelmemesi çok iyi olmuş. düzenin bozulmucak işte enazından.
bizimkide gelmez inşşşşşşşşşşş kötükedihüso

ya özlem bu fıtık nasıl anlaşılıyo nasıl bişey bilmiyorumkismile
kasığında şişlik oluo kızarıo orası doğum sancısı gibi bi sancı verirmiş bebeğe bizimki sağdaymış ama herikisindede olabilio ha ne çekti oğlummhamileyken 28. haftata testislere yumurtalıklar yerleşirken kasık kanalı kapanmayabiliomuş daha sonra bebek ağladıkça ıkındıkça hpsurdukça v.s bağırsak oraya girio dr ittirio yukarıya çıkıodu ama ağlayınca ıkınınca geri oluodu..kızlardada görülebilio aman dikkat edin benim en büyük şansım erken farketmek oldu:) yoksa fıtık boğulması olup organları kitleyebiliomuş allah korusun

ay kızlar benim kaynanayla kayınpeder sütçü düzeni kurmaya başladı bi gün geliyolar bi gün gelmiyolar bu gün yine yoldalarmış bi arıyım nabız yoklayım dedim yoldayız sana geliyoz koy çayı dedi. cumarteside geldiler güya cumartesi pazar kimse uğramıycaktı. çocuğu uyutmuşum ne güzel kocişlede ne zamandır kardeş gibiydik gözü kararttım her şey yolunda bi baktık zil bide bakalım bunlar ay bi rahat yok bunlardan yaaaaaaaaa

ay canıım benim. çok zor bişeymiş ya.
erken farketmen çok iyi olmuş canım.
allah daha büyük keder vermesin. sonuçta çok ağır ve zor bişey ama tedavisi olan bişey.
üzme kendini artık. düşünmemeye çalış. sarıl öp oğluşunu. o da seni hissedip üzülmesin

başka arzum hemen uyanmasın bi kaç saat uyusun
ev kendi kendine toplansın, ben de biraz uzanır dinlenirim olmaz mı mirmirmirmir

kııız şu evi derleyip toplayan yemek yapan robotlar var ya japonyada.
onlar yaygınlaşıp bize gelene kaa yaşarmıyız kibilmiyorumkismile
ne gzl olurdu beee :teytey:
gerçi bizde oturmaktan 50000 kilo olurduksempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet haklısın oda üzülüo ama o narkozdan çıktığı hali gitmio gözümün önünden neyse çok şkr bitti gittii inş..bu site karışık mı ben çözemedim? ? başka bi yere gidince buraya dönmem zaman alıo kısa yolu yok mu bunun :))

bizde kalın yazık benzin parasına de.
arif olan annarkaydirigubbakcemile3

bizim eve dayanamaz o robot büyük oğlum emre çok dağınıktır
her yerde mandallar, minik minik oyuncaklar
robot fazla yaşamaz delikafadulden
ayy kilo deyince aklıma geldi, olduğu gibi duruyo kilolar :gitme:

bizim eve dayanamaz o robot büyük oğlum emre çok dağınıktır
her yerde mandallar, minik minik oyuncaklar
robot fazla yaşamaz delikafadulden
ayy kilo deyince aklıma geldi, olduğu gibi duruyo kilolar :gitme:

ayy canım dursa iyiii. ben niye gittikçe kilo alıyom ya
ayy eşimin 3 katı yiyom. utanıyom ya artık heriften
eskiden dışarda yemek yerken ben tabağımı bitiremezdim o yerdi benim tabağımıda.
rolleri değiştik yaaa
çıtır pıtırdım beeen. kimse evli olduğuma inanmazdıı. ay çok psikolojim bozuldu.
dünde bi film izledik karıların hepsi selvi gibi. offf adam bakıyomuki kadınlara diye içim gittimafoldumben

hepınızden once ben uyanmısım ben guneuyadın demısım ülen geveze hatınlarzemuszemus
sabah berı bel agrımdan öluyom mutfagı topladım ancaakkk bı supurge actım kawga dogus esım 5 dk baktı bbeye
sımdı ana kucaında salladım uyuyo guya
camasır asıcam utum war we heryerım agrıyo
darkse senı ruyamda gordum nan
face de ekledınmı benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…