kızlar mrb bende katıldım aranıza kasım 25 de bi oğlum oldu.. bugün tam 62 günlük..bi fıtık ameliyatı geçirdi 10 gün önce(( şimdide ishal aşısı kafama takıldı yaptırma gereklimi? zamanı ne zamn geçirdimmi yoksa
hoşgeldin canım, geçmiş olsun bebişinekızlar mrb bende katıldım aranıza kasım 25 de bi oğlum oldu.. bugün tam 62 günlük..bi fıtık ameliyatı geçirdi 10 gün önce(( şimdide ishal aşısı kafama takıldı yaptırma gereklimi? zamanı ne zamn geçirdimmi yoksa
gelde ala.sa.sa.sateş yapmıyo canım allahtan bu aşı ama halsizlik yapıyo dun hep uyudu yavrum
:roflol: :roflol: :roflol:
yok nan kalan 10 kilonun 5 ini bana versin diye yazdım -tatlicadiarzu-
benimki uyumuyo
kahvaltı yapamadınm
ya bişey sprcam bebemin sağ gözü sürekli yaşarık çağaklanıoyo
mikropmu kaptıki götürsemmi dr
ayy bu çocuk hiç kucaktan inmez olduu akannehir
tşk ederim ne kadar sıcaksınız:) adaşımsın :)hoşgeldin canım, geçmiş olsun bebişine
kızlar mrb bende katıldım aranıza kasım 25 de bi oğlum oldu.. bugün tam 62 günlük..bi fıtık ameliyatı geçirdi 10 gün önce(( şimdide ishal aşısı kafama takıldı yaptırma gereklimi? zamanı ne zamn geçirdimmi yoksa
napalım selimi uyutaya çalışıyorum bakalım bu kez uyanacak mıayy sen bunu kucağa alıştırmışıııınn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
napiiniz hatınnaaa
ben de kızı uyuttum kafaltı ediyom uyanmasa bari de hemen azcık ortalığı toparlasamm akannehir
ayy sen bunu kucağa alıştırmışıııınn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
napiiniz hatınnaaa
ben de kızı uyuttum kafaltı ediyom uyanmasa bari de hemen azcık ortalığı toparlasamm akannehir
tşkr ederim...oğluşuma hiç kıyamıorum ki amliyatı çok sarstı beni ve onu..bi aşısına bile kıyamıorum o yüzden eğer çok gerek deilse yaptırmayayım dieehoşgeldin canım a.s.
çok geçmiş olsun
ishal aşısını herkes yaptırıyo
2dozluk bir aşı 1. dozu2 aylıkken 2. dozu 3 aylıkken yapılıyo
aşıların tanesi 140lira biraz pahalı ama bebeğimizin sağlığı için olsun diyok
sen 1. dozunu vurdurabilirsin şu an 2 aylıkmış oğluna.sa.s
tşkr ederim...oğluşuma hiç kıyamıorum ki amliyatı çok sarstı beni ve onu..bi aşısına bile kıyamıorum o yüzden eğer çok gerek deilse yaptırmayayım diee( anlıosunuzdur beni içim acıo (
bunu diyen sen değilde kaynam olsaydıklava: klava:
emme seninkide kucakçı değilmi naannaniknanik
aa öylemi çok sevindim canım yaa hemen yaptırırım o zamn çok saol:)canım anlamaz olurmuyuz. hiç bişey evlada benzeiyo. ben ona gelecek bütün kötülükler
bana gelsin diyorum.
amaa bu rotavirüs yani ishal aşısı ağızdan damla olarak veriliyooo:teselli: opuyorumnanaktan
ayy işte sinir oluyomm herkes aynı şeyi diyoo aaa sen bunu kucağa alıştırmışınn
sankim duran çocuğu aldık ya hay yarebbiiimmm
kaynanan ne zaman geliyooo
bizimkiler tatilde gelecekti gelmediler akannehir
tşkr ederim...oğluşuma hiç kıyamıorum ki amliyatı çok sarstı beni ve onu..bi aşısına bile kıyamıorum o yüzden eğer çok gerek deilse yaptırmayayım diee( anlıosunuzdur beni içim acıo (
aa öylemi çok sevindim canım yaa hemen yaptırırım o zamn çok saol:)
öperim tabikide teyzesi büyük bi zevkle hemdee:)) evet çok küçük yaşta gördü o amliyathanenin soğuk yüzünübişey değil aneesii. öp yavruşunu benim için. ŞenizŞeniz
kıyamam ben ona hemen ameliyatla tanışmış.
çook güçlü bir bebiş o. geçmiş gitmiiiş :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?