2009 Kasm Anneleri

aramıza hoşgeldin canım
ishal aşısını geçirmedin sağlık ocakları 3. ayda aşı olmadığı zaman yapıyo ama bizim dr. 2. ayda yapalım dedi. ishal aşısı bu arada dünyada verem aşısı gibi zorunlu bi aşı sadece türkiyede isteğe bağlı diye biliyorum ben o yüzden biz bu cuma yaptırıcaz oğluşuma

tşkr ederim arkadaşlar ..ilk bebekte insan çok panik oluo...kiem ne soracağını şaşırıo burası çok ii olmuşş..hem aynı dönemde aynı şeyleri yaşamamızda içimizi rahatlatıo:)

benimki uyumuyo
kahvaltı yapamadınm
ya bişey sprcam bebemin sağ gözü sürekli yaşarık çağaklanıoyo
mikropmu kaptıki götürsemmi dr

canım benim kızımın gözü doğduğu andan itibaren hep akıyor ve çapaklanıyor doktorunun verdiği bir iki damlayı kullandım ama geçmedi sonunda dayanamayıp göz doktoruna götürdüm gözyaşı damarının tıkalı olduğunu bunun için göz ve burnunun kesiştiği yere yukarıdan aşağıya doğrum masaj yapmamaı söyledi ne kadar çok masaj yaparsan o kadar iyi dedi özellikle banyo yaparken yapılan masaj iyi geliyormuş bu durum 1 yaşına kadar sürebilirmiş eğer 1 yaşına kadar geçmezse iğne ile açıyorlarmış damarı inşallah geçerde gerek kalmaz:Saruboceq:

ayy bu çocuk hiç kucaktan inmez olduu akannehir

ayy sen bunu kucağa alıştırmışıııınn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

napiiniz hatınnaaa
ben de kızı uyuttum kafaltı ediyom uyanmasa bari de hemen azcık ortalığı toparlasamm akannehir

hoşgeldin canım a.s.
çok geçmiş olsun
ishal aşısını herkes yaptırıyo
2dozluk bir aşı 1. dozu2 aylıkken 2. dozu 3 aylıkken yapılıyo
aşıların tanesi 140lira biraz pahalı ama bebeğimizin sağlığı için olsun diyok
sen 1. dozunu vurdurabilirsin şu an 2 aylıkmış oğluna.sa.s

napiiniz hatınnaaa
ben de kızı uyuttum kafaltı ediyom uyanmasa bari de hemen azcık ortalığı toparlasamm akannehir
napalım selimi uyutaya çalışıyorum bakalım bu kez uyanacak mı
şahsen benim de ev darma duman
ama bişe yapasım yok -tatlicadiarzu-

napiiniz hatınnaaa

bunu diyen sen değilde kaynam olsaydı klava:klava:
emme seninkide kucakçı değilmi naannaniknanik

tşkr ederim...oğluşuma hiç kıyamıorum ki amliyatı çok sarstı beni ve onu..bi aşısına bile kıyamıorum o yüzden eğer çok gerek deilse yaptırmayayım diee( anlıosunuzdur beni içim acıo(

tşkr ederim...oğluşuma hiç kıyamıorum ki amliyatı çok sarstı beni ve onu..bi aşısına bile kıyamıorum o yüzden eğer çok gerek deilse yaptırmayayım diee( anlıosunuzdur beni içim acıo(

canım anlamaz olurmuyuz. hiç bişey evlada benzeiyo. ben ona gelecek bütün kötülükler
bana gelsin diyorum.
amaa bu rotavirüs yani ishal aşısı ağızdan damla olarak veriliyooo:teselli: opuyorumnanaktan

bunu diyen sen değilde kaynam olsaydı klava:klava:
emme seninkide kucakçı değilmi naannaniknanik

ayy işte sinir oluyomm herkes aynı şeyi diyoo aaa sen bunu kucağa alıştırmışınn
sankim duran çocuğu aldık ya hay yarebbiiimmm
kaynanan ne zaman geliyooo
bizimkiler tatilde gelecekti gelmediler akannehir

canım anlamaz olurmuyuz. hiç bişey evlada benzeiyo. ben ona gelecek bütün kötülükler
bana gelsin diyorum.
amaa bu rotavirüs yani ishal aşısı ağızdan damla olarak veriliyooo:teselli: opuyorumnanaktan
aa öylemi çok sevindim canım yaa hemen yaptırırım o zamn çok saol:)

ayy işte sinir oluyomm herkes aynı şeyi diyoo aaa sen bunu kucağa alıştırmışınn
sankim duran çocuğu aldık ya hay yarebbiiimmm
kaynanan ne zaman geliyooo
bizimkiler tatilde gelecekti gelmediler akannehir

ay ne bilim ben gel demiyom ki hiç. oğluyla telefonda konuşurken ilk lafı gelecem oluyoo.
bian önce gelip gtsede bitse bu işkence. ay seloşum karı beni hipnotize ediyoo.sempatiksalakcinni onun yanında dilim tutuluyo konuşamıyom ya.
çoook fene çoook

tabiki anlıyoz canım kolay şey değil ameliyat helede bebekse ama iğne değil damla şeklinde a.sa.s

bişey değil aneesii. öp yavruşunu benim için. ŞenizŞeniz
kıyamam ben ona hemen ameliyatla tanışmış.
çook güçlü bir bebiş o. geçmiş gitmiiiş :hooray:
öperim tabikide teyzesi büyük bi zevkle hemdee:)) evet çok küçük yaşta gördü o amliyathanenin soğuk yüzünü( ama geçti inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…