slm kızlar nasılsınız
ben bikac gun annemdeyim
cocugun sivilcelerinden dolayı doktora gorurduk
opmeyin dedi :)
bebek egzaması olmus dedi cok önemli deil dedi
krem verdi cok ama cok az sür dedi zaten düne gore baya gecmişti
artık kimseye opturtmem bebemi :)
sakın sizde yanaklarını opmeyin ellerini opun
hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
benimki de kucağımda cırlıyo
kaç kez uyuttum ama fazla uyumadı
yoksa yakmıştım seni disin heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canımmm kaynanm getirmişti banaa.
ama geçen yılın kend yemedikleri bozulmuş turşuyu. ayy
bidonla alıp attım.
yazıkk karı ban acıdı heraldee turşu alamammı sandıki.
bu sene yapamadım ama seneye en babasından yaparım kaynanacığımada gönderirimsempatiksalakcinni
bide sucuk getirmişti kurtlu.
bide barbunya dün açtım bi baktım içinde minik minik sinekler uçuşuyo
anammm, ne bicim kaynanalariniz var kizim. bozuk mal getiriyolar, valla benimki getirse ogluna yediririm.kötükedihüsobizimkide bana bozuk konserve verdi
sonrada diyoki veriyom gelin istemiyo hayyy allam yawww
bunlar bir alem
canım ya ben yardım ederdim sana kıyamam ya.akşam kociş gelince yap yarın içinde hazr bişiler al canım yorma kendini.
slm kızlar nasılsınız
ben bikac gun annemdeyim
kızlar bişi söyleyin bana napam kızım sağ göğsümü emmiyor neden acaba geçmişte kötü bişeymi yaşadıkimafoldumbenohaoldumsmile
ayyy haklısında nasıl dayanıcaz :sinifsinif:
bizdede var sivilce
el kadar bebeyi optugun icin bunlar sana.:mymeka::mymeka:
kokliycan onu kokliycan.opuyorumnanaktan
benimde emmiodu 1 aydır emio solu emiodu sadece..ama bende aç kalmasını sağladım ve sağ göğsümü vere vere alıştırdım bi dene istersen..kızlar bişi söyleyin bana napam kızım sağ göğsümü emmiyor neden acaba geçmişte kötü bişeymi yaşadıkimafoldumbenohaoldumsmile
canım ya ben yardım ederdim sana kıyamam ya.akşam kociş gelince yap yarın içinde hazr bişiler al canım yorma kendini.
yaparım nan yaparım istediğin turşu kavurması olsun fasülye turşumda var karışık turşumda var hıyar turşumda var:roflol::roflol::roflol:ayyyy gel verem nan gel cokacimcoookcokacimcoook
:lepi: gelmemmi nan gelmemmi ama zeytün karusunun yaptığı gibi turşu kavurmasıda isterim haaaa ona göre cokacimcoook
slm kızlar nasılsınız
ben bikac gun annemdeyim
geçmiş olsun canım valla ben şu an gripliyim 2,3 gündür öpemim yavrumu zati:çok üzgünüm:
yaparım nan yaparım istediğin turşu kavurması olsun fasülye turşumda var karışık turşumda var hıyar turşumda var:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun canım valla ben şu an gripliyim 2,3 gündür öpemim yavrumu zati:çok üzgünüm:
cok gecmiş olsun canım aman uzak dur öpme canım walla ben cok üzüldüm ben öptümde oldu diye:çok üzgünüm:
biberon mamasına başladım ama kaşıkla veriyom günde bir defa veriyom ama meme emmiyo şimdi anlamadım ağlıyo çok
slm kızlar nasılsınız
ben bikac gun annemdeyim
kızlar bişi söyleyin bana napam kızım sağ göğsümü emmiyor neden acaba geçmişte kötü bişeymi yaşadıkimafoldumbenohaoldumsmile
slm kızlar nasılsınız
ben bikac gun annemdeyim
cok gecmiş olsun canım aman uzak dur öpme canım walla ben cok üzüldüm ben öptümde oldu diye:çok üzgünüm:
SAĞOL CANIM İŞTE ELİMDEN GELDİĞİNCE UZAK DURMAYA ÇALIŞIYOM İNŞALLAH GEÇMEZ BEBEME:Saruboceq::Saruboceq:
:1shok: :1shok: ay bende hep öpüyom yavrumu yanaklarında değil ama çenesinde falan kızarıklıklar var ayyyy acaba benım kızımdamı oldu ben salyalardan diye düşünüyorum ama fisfisfis
[
yaparım nan yaparım istediğin turşu kavurması olsun fasülye turşumda var karışık turşumda var hıyar turşumda var:roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
bidahaki izin günümde sana gelem ozaman ben sen nerde oturuyodun kıssempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
geçmiş olsun cnm ne zordur şimdi senin içinSAĞOL CANIM İŞTE ELİMDEN GELDİĞİNCE UZAK DURMAYA ÇALIŞIYOM İNŞALLAH GEÇMEZ BEBEME:Saruboceq::Saruboceq:
hoş geldin canım benim kızdada olmuştu hemde çok kötü olmuştu bizede dok bebek egzeması demişti advantan diye bir krem verdi iki günde geçti ama ara ara yine oluyo öpüyoz ya ondan
[
:roflol: :roflol: :roflol:
bidahaki izin günümde sana gelem ozaman ben sen nerde oturuyodun kıssempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
BEN BEYOĞLI CİHANGİRDEYİM a.s
geçmiş olsun cnm ne zordur şimdi senin için
sağol canım evet çok zor bide 3,5 yaşında kızım var oda grip ondanda kollamaya çalışıyom bakalım ne kaaa başarılı olcam ama heç sanmam geçmemesi mucize olur herhalde:1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?