2009 Kasm Anneleri

ayyy haklısında nasıl dayanıcaz :sinifsinif:
bizdede var sivilce

hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
benimki de kucağımda cırlıyo
kaç kez uyuttum ama fazla uyumadı

nedir dertleri anlamiyorum ki. uyu gitsin di mi?-tatlicadiarzu-

yoksa yakmıştım seni disin heeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen.:jeyyar:

bide sucuk getirmişti kurtlu.
bide barbunya dün açtım bi baktım içinde minik minik sinekler uçuşuyo

bizimkide bana bozuk konserve verdi
sonrada diyoki veriyom gelin istemiyo hayyy allam yawww
bunlar bir alem
anammm, ne bicim kaynanalariniz var kizim. bozuk mal getiriyolar, valla benimki getirse ogluna yediririm.kötükedihüso

canım ya ben yardım ederdim sana kıyamam ya.akşam kociş gelince yap yarın içinde hazr bişiler al canım yorma kendini.

canim benim etmis kadar oldun.opuyorumnanaktan

kızlar bişi söyleyin bana napam kızım sağ göğsümü emmiyor neden acaba geçmişte kötü bişeymi yaşadıkimafoldumbenohaoldumsmile

el kadar bebeyi optugun icin bunlar sana.:mymeka::mymeka:

kokliycan onu kokliycan.opuyorumnanaktan

kızlar bişi söyleyin bana napam kızım sağ göğsümü emmiyor neden acaba geçmişte kötü bişeymi yaşadıkimafoldumbenohaoldumsmile
benimde emmiodu 1 aydır emio solu emiodu sadece..ama bende aç kalmasını sağladım ve sağ göğsümü vere vere alıştırdım bi dene istersen..

biberon mamasına başladım ama kaşıkla veriyom günde bir defa veriyom ama meme emmiyo şimdi anlamadım ağlıyo çok

canım bende mama verıyorum ama aynı zamanda memede emiyo hatta geceleri sadece meme emiyo sen istersen dr a bir sor bence

:1shok: :1shok: ay bende hep öpüyom yavrumu yanaklarında değil ama çenesinde falan kızarıklıklar var ayyyy acaba benım kızımdamı oldu ben salyalardan diye düşünüyorum ama fisfisfis

ay neden olurki acaba o hiç bilmim valla fisfisfis

hoş geldin canım benim kızdada olmuştu hemde çok kötü olmuştu bizede dok bebek egzeması demişti advantan diye bir krem verdi iki günde geçti ama ara ara yine oluyo öpüyoz ya ondan

:1shok: :1shok: ay bende hep öpüyom yavrumu yanaklarında değil ama çenesinde falan kızarıklıklar var ayyyy acaba benım kızımdamı oldu ben salyalardan diye düşünüyorum ama fisfisfis

olmamıstır inş. canım bizim bi yanagındaydı ertesi gun öbür yanagına gecti hafifte cenesinde vardı bugun baya hafifledi yayılmıyosa cok öenmli bişi degildir canım bizde hafif atlattık aman öpmeyin bizi o kadar opseler basarız cıglıgı yeteeer diye kıaymam yaa

hoş geldin canım benim kızdada olmuştu hemde çok kötü olmuştu bizede dok bebek egzeması demişti advantan diye bir krem verdi iki günde geçti ama ara ara yine oluyo öpüyoz ya ondan

aman öpme canım yaa yazık valla dayanamayınca ellerini opucem ben artık sadece koklamak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…