evet haklısın cnm ama umarım geçmezz...sen nane limon ıhlamur iç baride furkanda korunsun sütünden geçersağol canım evet çok zor bide 3,5 yaşında kızım var oda grip ondanda kollamaya çalışıyom bakalım ne kaaa başarılı olcam ama heç sanmam geçmemesi mucize olur herhalde:1no2::1no2:
tembel krispiii ben yaptım bulgıur pilavını bile. hade getir turşuyu
sen bulgur pilavını yaptın bne hala şu zıkım şeyi yapamadım..yani yaptım sayfada ama kopyala yapıştır olmuotembel krispiii ben yaptım bulgıur pilavını bile. hade getir turşuyu
tembel krispiii ben yaptım bulgıur pilavını bile. hade getir turşuyu
evet haklısın cnm ama umarım geçmezz...sen nane limon ıhlamur iç baride furkanda korunsun sütünden geçer
içiyoz ama artık fayda etmiyor
dün gece çok kötü oldum kulaklarım tıkandı ilaç içmek zorunda kaldım şimcik daha iyiyim
a.sa.s
sen bulgur pilavını yaptın bne hala şu zıkım şeyi yapamadım..yani yaptım sayfada ama kopyala yapıştır olmuo
BEN BEYOĞLI CİHANGİRDEYİM a.s
oo ben ordan bide taksim yaparım kızçemle :lepi:
bulgur gaz yapiyodu hani? korkuma yapip yiyemiyorum.:sinifsinif:
oo ben ordan bide taksim yaparım kızçemle :lepi:
yap tabe yap ne olcuk 10 dakka ya taksimdesina.sa.s
evet cnm basıorum ama yapışmıoki anlamadım gittiypıştırdıktan sonra en altta değişiklikleri kaydete basıyomusun
aaa snein oğluşunun ki oldu bendeee yaaaaaaatembel krispiii ben yaptım bulgıur pilavını bile. hade getir turşuyu
yok beeeeeeeeeee ben ilk defa duyim senden bulgurun gaz yaptığını
hem bu zamana kadar onu yeme bunu yeme ne oldu olmadımı gaz artık ben her şeyi yiiimm aynı herşeya.sa.s
aaa snein oğluşunun ki oldu bendeee yaaaaaaaP
ilahii şekerim kaydirigubbakcemile5 bu bebeler bizim aklımızı başımızdan aldııı valla:))anaam. dur bida yapam sana doğrusunu:roflol:
burdaki hatunlar diyo ya gaz yapiyo diye.
valla korkar oldum, ne yiycegimi sasirdim artik.mafoldumben
burdaki hatunlar diyo ya gaz yapiyo diye.
valla korkar oldum, ne yiycegimi sasirdim artik.mafoldumben
BEN ARTIK KOLA VE KURU FASÜLYE DIŞINDA HERŞEYİ YİYOMa.sa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?