2009 Kasm Anneleri

kızlar slmmm nasılsınız? berra hanım mama ile birlikte emiyor beni ama bir kaç gündür memeyi almakta inat ediyor bas bagırıyor zorla aglamasına kulak tıkayarak çabalıyorum uzun ugraş sonucu almaya başlıyor ondada biraz emiyor sonra uyuyor..

biberondan daha rahat geldigini kesfediyolar ya ondan meme zor geliyo.

hoşgeldin canım valla biberondan daha kolay geliyo o yüzden yapıyodur buyuk ihtimalle.

demek ki gaz sorununuz yok canim, ne guzel. bizde de asiri degil ama yemedigim halde, yesem nolucak bilmiyorum.bilmiyorumkismile

evet canım cok gaz problemimiz olmadı allaha şükürler olsun.

ya iki berrada meme ememekte inat ediyo anlaşılan biraz önce zorla verdim o ka ağladı ki yavrumun bir yeri ağırıyo bence yada kakasını yapmadı bu gün ondan normalde güne 5 defa yapardı

ya benim kiz nasil beceriyo tam yarim saat sonra uyanmayi? nasil bu kadar dakik olabiliyo aklim almiyo ya.bilmiyorumkismile

yarim saatler kabusum oldu valla.mafoldumben

ben geldiiimmm
niso$um hasta oldu burnu tikandi yavrusumun babasi hafif gripliydi dn cok sirnastilar birbirlerine kizimada gecmis sabah doktrunu aradim öksrüyo burnu tikanik geliyorum dedim gelmenize gerek yok tuzlu suy yapip burnuna damlatin o acar dedi..atesi yok diye gitmedim bende eger ateslenirse hemen gelirsiniz dedi...bende hem öksürügü icin hemde burnu icin ihlamur yaptim onu icirdim biraz oda uyku yapti uyuyo simdi..
bide kizimi doktora götürdüm sabah ortopediye ultrason yaptilar iyilesmis kalcasi ama doktor amcasi 1,5 - 2 ay daha giyicek tamamen iyilesssin dedi cok sevindim

biberondan daha rahat geldigini kesfediyolar ya ondan meme zor geliyo.

hoşgeldin canım valla biberondan daha kolay geliyo o yüzden yapıyodur buyuk ihtimalle.

evet canım cok gaz problemimiz olmadı allaha şükürler olsun.

ya iki berrada meme ememekte inat ediyo anlaşılan biraz önce zorla verdim o ka ağladı ki yavrumun bir yeri ağırıyo bence yada kakasını yapmadı bu gün ondan normalde güne 5 defa yapardı

kızlar sagolun ama benim kız zaten dogdugundan ber, hem biberon hemde meme emiyordu biberonda öyle agzına çok kolay gelmiyorki dr brows biberonunu kullanıyoruz biz onun içimndeki sistem çektikçe gelen bir şey çünkü..neyse bir kaç ay daha emse ya kuzucum..

geçmiş olsun canım ıhlamur bebler verilir mi korka korka bu gün bende verdim sanki boğazında ses geliyordu balgam var diye düşündüm yuzlu suyu evde nasıl yapıyon bizde yapalım

cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iileşir inş..

kıs ben kaçgundur senı merak ediyodum gecenlerde yazmıştınya hani kan geldi diye nisadan noldu merak ettim geçtimi o durum.
grip içinde canım sen kendin bol bol portakal nar havuç elma suyunu sık iç kızınada sütünden geçsin c vitamini olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…