- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
tşkr edriz yetzesi oldu sanırım
aman falla ben herbirşeyi yiyomda içiyomda yapsaydı yapardı bu zamana kadar gaz neynnn :lepi:
kızlar slmmm nasılsınız? berra hanım mama ile birlikte emiyor beni ama bir kaç gündür memeyi almakta inat ediyor bas bagırıyor zorla aglamasına kulak tıkayarak çabalıyorum uzun ugraş sonucu almaya başlıyor ondada biraz emiyor sonra uyuyor..
kızlar slmmm nasılsınız? berra hanım mama ile birlikte emiyor beni ama bir kaç gündür memeyi almakta inat ediyor bas bagırıyor zorla aglamasına kulak tıkayarak çabalıyorum uzun ugraş sonucu almaya başlıyor ondada biraz emiyor sonra uyuyor..
demek ki gaz sorununuz yok canim, ne guzel. bizde de asiri degil ama yemedigim halde, yesem nolucak bilmiyorum.bilmiyorumkismile
biberondan daha rahat geldigini kesfediyolar ya ondan meme zor geliyo.
saol cnm sana zahmet oluobeğendinmi canım?
istersen değiştirebilirizde
bebeğin daha 2 aylık neden mama veriosun cnmama bende mamayı kaşılkal veriyomsadece akşamalrı veriyom yeni başladık mamaya
ama bende mamayı kaşılkal veriyomsadece akşamalrı veriyom yeni başladık mamaya
kalp kalbe karsıdır derle aynı şeyi sölemişiz opuyorumnanaktan
bebeğin daha 2 aylık neden mama veriosun cnm
hoşgeldin canım valla biberondan daha kolay geliyo o yüzden yapıyodur buyuk ihtimalle.
evet canım cok gaz problemimiz olmadı allaha şükürler olsun.
ya iki berrada meme ememekte inat ediyo anlaşılan biraz önce zorla verdim o ka ağladı ki yavrumun bir yeri ağırıyo bence yada kakasını yapmadı bu gün ondan normalde güne 5 defa yapardı
neyse cnm yavrun doysunda..incir kompostusu denedin mi sütün olsun die ..sütüm yetmiyo canım sadece akşam veriyom bir defa
ben geldiiimmm
niso$um hasta oldu burnu tikandi yavrusumun babasi hafif gripliydi dn cok sirnastilar birbirlerine kizimada gecmis sabah doktrunu aradim öksrüyo burnu tikanik geliyorum dedim gelmenize gerek yok tuzlu suy yapip burnuna damlatin o acar dedi..atesi yok diye gitmedim bende eger ateslenirse hemen gelirsiniz dedi...bende hem öksürügü icin hemde burnu icin ihlamur yaptim onu icirdim biraz oda uyku yapti uyuyo simdi..
bide kizimi doktora götürdüm sabah ortopediye ultrason yaptilar iyilesmis kalcasi ama doktor amcasi 1,5 - 2 ay daha giyicek tamamen iyilesssin dedi cok sevindim
cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iileşir inş..ben geldiiimmm
niso$um hasta oldu burnu tikandi yavrusumun babasi hafif gripliydi dn cok sirnastilar birbirlerine kizimada gecmis sabah doktrunu aradim öksrüyo burnu tikanik geliyorum dedim gelmenize gerek yok tuzlu suy yapip burnuna damlatin o acar dedi..atesi yok diye gitmedim bende eger ateslenirse hemen gelirsiniz dedi...bende hem öksürügü icin hemde burnu icin ihlamur yaptim onu icirdim biraz oda uyku yapti uyuyo simdi..
bide kizimi doktora götürdüm sabah ortopediye ultrason yaptilar iyilesmis kalcasi ama doktor amcasi 1,5 - 2 ay daha giyicek tamamen iyilesssin dedi cok sevindim
ben geldiiimmm
neyse cnm yavrun doysunda..incir kompostusu denedin mi sütün olsun die ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?