2009 Kasm Anneleri

ben ilk günden beri anakucağı kullanıyom belinin oraya battaniye katlayıp koydum ilk zamanlar sürekli onda uyuyodu gündüzleri artık uyumuyo beşiğine yatırıyorum ama yemek yerken mutfakta yemek falan yaparken onunla götürüyorum mutfağa
zaten artık sığmayacak kendi kendine kayıyo aşağıya zemuszemus

eliiif geçmiş olsun nisaamaaaa kalçası da geçmiş çok şüküüür
benim kız da hafif hafif kusuyo bugünlerde ekşimsi bi de sanırım üşüttü sıcak bez falan koydum karnına ayağına da termofor bi de kalın giydiriyom iice inş. geçer hemen bilmiyorumkismile

ay evet selo yaaa sığmıyo artık
bide kendini atar diyede korkim:1no2:

ay evet selo yaaa sığmıyo artık
bide kendini atar diyede korkim:1no2:

ay deli gibi hareket ediyolar artık yaaa beşiği bile nasıl sallıyo ayaklarıyla vururken sempatiksalakcinni
altını zor değiştiriyom
kendini atar mı bilmiim dee ööle oynarken kayıp gidiyo tee aşağıya

ben geçen gün koltuğun köşesine yasladım onu arkaya doğru aynı ana kucağı gibi bi baktım attı kendini yana şok oldum nasıl kaldırdı atı kendini o yüzden diikkatli olmak lazıma.sa.s

ben de kızı bugün zar zor uyuttum anam yarım saat sonra kaka yapmak için uyanmasınmıı
hem de ne kakaa dışarı taşmış bodysi falan olmuş tüm üstünü değiştirem derken iie uykusu açıldı tabi akannehir

ben geçen gün koltuğun köşesine yasladım onu arkaya doğru aynı ana kucağı gibi bi baktım attı kendini yana şok oldum nasıl kaldırdı atı kendini o yüzden diikkatli olmak lazıma.sa.s

abuuu maşallah bee furkanaaa
anaam dikkat etmeli bundan sonra haa benimki de kafayı yana doru yapıyoo böle dönmeye çalışıyo gibi kaydirigubbakcemile3
napacaksa o gıllicik boyuyla sempatiksalakcinni

yaaaaaaaa babuline yıde denedım yıne fayda etmedı.yıne gaz ıle uyandık gece we sabahmafoldumben
yoruldum ya uyusun bı 4 saat aralıksız nolurkı..uykuda yapmıyo bu zıkkım gazda cıkaramıyo

daha ne istin hacı mıçtı işte bide mıçamassa a.sa.s
abuuu maşallah bee furkanaaa
anaam dikkat etmeli bundan sonra haa benimki de kafayı yana doru yapıyoo böle dönmeye çalışıyo gibi kaydirigubbakcemile3
napacaksa o gıllicik boyuyla sempatiksalakcinni
bak öle yapise kendini atabilir bacım dikkat et benimkide yapi çok
hem sen beraya kısa boylumu dedin gııı anaaam o kısaysa benimki yerden bitme o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa babuline yıde denedım yıne fayda etmedı.yıne gaz ıle uyandık gece we sabahmafoldumben
yoruldum ya uyusun bı 4 saat aralıksız nolurkı..uykuda yapmıyo bu zıkkım gazda cıkaramıyo

banada yaramadiki o artık hiç bişe kullanmim ben:1no2:

bu akşam yaprak dökümünde ali rıza ölmüyo galiba
ama ferhundeyi yakaliler içimin yağları eriycek bu akşamkaydirigubbakcemile3

kiz krispi, senin oglanda az uyuyo ya, uyaninca mizirdiyomu? benim kiz yarim saat uyuyup kalkiyo sonra viyk viyk basimi yiyo. saat 6da uykudan cildirdi, uyuttum 20dk sonra uyandi. simdide viyk viyk kucagimda. uykusunu alamayinca benden cikariyo, sankim ben uyandiriyorum.

walla krısim gaz olayında hec bıse yaramadı bıze cpk asırı gazı olmasada ggece ve sabah erken saatlede delırıyoruz ya
bıde gece delıksız uyuyan bebeklere hayretle bakıyorum
benımkı 3 kere en az kalkıyo artık uykusuzluktan ımanım gewredı

uyy canim huymu degistirdi??U4 mi vardi sizin bizimki 2 hafta sonra asisi kontrolü falan korkuyorum cok ateslenicek diye
ayy yaaa bebekler hastalanmasa biz hastalanasak daha iyi
sen zaynep i kim görse kim baksa masallah de pesinden ben öyle yapiyorum valla herkes bakio maslalah demek yok

sizede gecmis olsun canimolumunekankayizsmile

nasil yaklastirmiimm ki ayni evin icindeyizakannehirbelki banada gecti bilmiiz ki hastalik salgin geziniyo zaten sende kendine kizina dikkat et
ben hic portakal yememistim simdiye kadar gecen hafta kiwi yemeye basladim hergün bitane yiyorum ama yetmiyo iste c vitamini
ben iyilestim sayilir keske ben hast kalsaydim da kizim iyi olsaydi
bide heryerde gaz sorunumuz bitti deme nazara geliyo bebeler hala gazli de cok yaramaz de hic durmuyo de

doktoru aradim atesi yoksa bisey yapamayiz getirmeyin dedi bende anlamadim allahtan ki atesi yok sadece burnu tikanik ama bugece daha kötü olursa hastaneye gideriz herhalde
cok dikkat edin kocana yaklastirma dicem ama elde degil ki ayni evin icinde ne yapsan yap gecer

surup hemen etki yapmazki canim.
kullan bakalim biraz. bende sana sorcaktim, ise yariyosa bende alayim diye.

bende cok sinir oluyorum masallah demeyenlere.
biz disari ne zaman ciksak erkekler kadinlardan daha cok bakiyo Naz'a nedense.
gecen bi erkek yanindaki bayani durtup gosterdi Naz'i, cok tuhaf geldi, normalde bayanlar gosterir ya eslerine.kaydirigubbakcemile3
ama bide masallah de bari di mi?

hee valla bende dikkat ettim op oldu ya aldi basini gidyyykaydirigubbakcemile3
eski konulari kurcalayip kilit vurcana gelsede surda iki lafin belini kirsakeyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bide oglan gunduz uyumuyo diyo.
bide uyusa napicak acaba. toptan siteye kilit vuracak.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

canım merhaba,benim kızımda çok gazlı bir bebek bende kasım annesiyim gaz için verilen şuruplar işe yarıyor ama geçici bir süre için ,ben yastığa kapatıyorum kucağıma alıp baını sağa yatırıyorum çok işe yarıyor arka arkaya çıkarıyor bazen benim kızım gazdan ememiyo bile ağlıyo gazını çıkarırken ama sonunda rahatlıyor tavsiye edrim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…