ben ilk günden beri anakucağı kullanıyom belinin oraya battaniye katlayıp koydum ilk zamanlar sürekli onda uyuyodu gündüzleri artık uyumuyo beşiğine yatırıyorum ama yemek yerken mutfakta yemek falan yaparken onunla götürüyorum mutfağa
zaten artık sığmayacak kendi kendine kayıyo aşağıya zemuszemus
ay evet selo yaaa sığmıyo artık
bide kendini atar diyede korkim:1no2:
ay deli gibi hareket ediyolar artık yaaa beşiği bile nasıl sallıyo ayaklarıyla vururken sempatiksalakcinni
altını zor değiştiriyom
kendini atar mı bilmiim dee ööle oynarken kayıp gidiyo tee aşağıya
ben geçen gün koltuğun köşesine yasladım onu arkaya doğru aynı ana kucağı gibi bi baktım attı kendini yana şok oldum nasıl kaldırdı atı kendini o yüzden diikkatli olmak lazıma.sa.s
daha ne istin hacı mıçtı işte bide mıçamassa a.sa.sben de kızı bugün zar zor uyuttum anam yarım saat sonra kaka yapmak için uyanmasınmıı
hem de ne kakaa dışarı taşmış bodysi falan olmuş tüm üstünü değiştirem derken iie uykusu açıldı tabi akannehir
bak öle yapise kendini atabilir bacım dikkat et benimkide yapi çokabuuu maşallah bee furkanaaa
anaam dikkat etmeli bundan sonra haa benimki de kafayı yana doru yapıyoo böle dönmeye çalışıyo gibi kaydirigubbakcemile3
napacaksa o gıllicik boyuyla sempatiksalakcinni
yaaaaaaaa babuline yıde denedım yıne fayda etmedı.yıne gaz ıle uyandık gece we sabahmafoldumben
yoruldum ya uyusun bı 4 saat aralıksız nolurkı..uykuda yapmıyo bu zıkkım gazda cıkaramıyo
selam ben geldim
kizim asidan sonra huy degistirdiartik zorla uyuyor.. basiyor yaygarayi sallaya sallaya zorla uyutuyorum.. dünden beride mememi zorla veriyorum agzina.. dün gece 5 saat boyunca ne emdi nede uyudu.. uyku arasindada aglayip durdu.. gece bile emmemek icin direndi ama verince 15dk emdi yavrum cok acikmisti demekki..
esime kizdim ne zaman esim sesini annesigile dinletse böyle oluyor.. bi masallah demiyorlar.. görümcemde ikinci cocugu istiyor olmuyor.. nazari degiyor cok icten sevdikleri icin.. bide nedense bütün huylari esime benziyormus öyle deyip duruyorlar..
alin size huy simdi.. ne emiyor nede uyuyor..napicam bilmiyorum.. okuyorum esnemekten ölüyom tee mideme vuruyor..nazar kötü gözden degil cok sevincede degiyormus anladim.
sizede gecmis olsun canimolumunekankayizsmilebenimkide hasta hala.burnu tıkanıyo ağlıyo.hırhır ötüyo
sterimar verdi bizim doktorda.deniz suyu olan.ondan sıkıyorum.fıslayınca garibim irkiliyo.yarısı dışarı fışkırıyo zate minnik burnundan.sonra sümükleri yumuşuo temizliyorum hemen.off nezaman iyileşecek civcivim yaa.yıkanyamadımda zatürre falan olur diye.kokuştu garibim.cuma günü hava ısınıcakmış accuk yıkıycam artık.odada iki tane soba yakıcam bide kalorifer yanıyo üşütmez artık heralde(
nasil yaklastirmiimm ki ayni evin icindeyizakannehirbelki banada gecti bilmiiz ki hastalik salgin geziniyo zaten sende kendine kizina dikkat etelifim gecmis olsun nisaya.. yaklastirmasaydin keske babasini.. narenciye ic canim.. ben artik portakalda yemeye basladim.. bizde ne gaz yapti ne pisik.. bi ara demir hapi kullanirken c vitaminiyle bir iciyordum.. biseycik olmuyor merak etme.. hem narenciye gaz degilde pisik yaparmis genelde..bi dene istersen..bu arada sen nasil oldun?
kıyamam yaa daha minnacık bebişlerimiz inşallah çabucak atlatır. benimde eşim çok fena grip 2-3 gündür. bende korkuyorum bana ya da yavruma geçicek diedoktora götürdün mü canım ?? bi ilaç bişi kullanıyomusun?
walla krısim gaz olayında hec bıse yaramadı bıze cpk asırı gazı olmasada ggece ve sabah erken saatlede delırıyoruz ya
bıde gece delıksız uyuyan bebeklere hayretle bakıyorum
benımkı 3 kere en az kalkıyo artık uykusuzluktan ımanım gewredı
uyy canim huymu degistirdi??U4 mi vardi sizin bizimki 2 hafta sonra asisi kontrolü falan korkuyorum cok ateslenicek diye
ayy yaaa bebekler hastalanmasa biz hastalanasak daha iyi
sen zaynep i kim görse kim baksa masallah de pesinden ben öyle yapiyorum valla herkes bakio maslalah demek yok
anammm, eda butun topiclere kilit vurmus.kaydirigubbakcemile3
hee valla bende dikkat ettim op oldu ya aldi basini gidyyykaydirigubbakcemile3
eski konulari kurcalayip kilit vurcana gelsede surda iki lafin belini kirsakeyvahedigeldismile
yaaaaaaaa babuline yıde denedım yıne fayda etmedı.yıne gaz ıle uyandık gece we sabahmafoldumben
yoruldum ya uyusun bı 4 saat aralıksız nolurkı..uykuda yapmıyo bu zıkkım gazda cıkaramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?