ÇÜNKÜ ÖNCE BENıMDE AZDI SÜTÜM O KADAR ÇOK ıÇTıM ıNCıR KOMPOSTOSU ARIK NCıR AĞACI ÇIKACAK ıÇıMDEne zmandır yapayım diyomda aslında inciri akynatayım suyunu içeyim
ya benim kiz nasil beceriyo tam yarim saat sonra uyanmayi? nasil bu kadar dakik olabiliyo aklim almiyo ya.bilmiyorumkismile
yarim saatler kabusum oldu valla.mafoldumben
ben geldiiimmm
niso$um hasta oldu burnu tikandi yavrusumun babasi hafif gripliydi dn cok sirnastilar birbirlerine kizimada gecmis sabah doktrunu aradim öksrüyo burnu tikanik geliyorum dedim gelmenize gerek yok tuzlu suy yapip burnuna damlatin o acar dedi..atesi yok diye gitmedim bende eger ateslenirse hemen gelirsiniz dedi...bende hem öksürügü icin hemde burnu icin ihlamur yaptim onu icirdim biraz oda uyku yapti uyuyo simdi..
bide kizimi doktora götürdüm sabah ortopediye ultrason yaptilar iyilesmis kalcasi ama doktor amcasi 1,5 - 2 ay daha giyicek tamamen iyilesssin dedi cok sevindim
öf ya benimkide uykuya dalamıyo bu gün 5 dak bir yanına gidiyomemziği düşüyo ağlıyo
Kızlarr oĞluŞumun kusnuĞu ekŞİ ekŞİ kokuosanırım ÜŞÜtmÜŞ ne yapmalıyım _?
geçmiş olsun canım ıhlamur bebler verilir mi korka korka bu gün bende verdim sanki boğazında ses geliyordu balgam var diye düşündüm yuzlu suyu evde nasıl yapıyon bizde yapalım
sagol canim insallah iyilesircnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iileşir inş..
kıs ben kaçgundur senı merak ediyodum gecenlerde yazmıştınya hani kan geldi diye nisadan noldu merak ettim geçtimi o durum.
grip içinde canım sen kendin bol bol portakal nar havuç elma suyunu sık iç kızınada sütünden geçsin c vitamini olsun
gecmis olsun canim.
ayrica gozunuz aydin, duzelmis kalcaniz.
ya bu bitki caylari bi tek benim kizami uyku yapmiyo?
bizde ayni durumdayiz. en sonunda fenalik geliyo kaldirip aliyorum.
cnm ne kdr verıosunuz ıhlamurdansagol canim
rezene bizde de uyku yapmiyodu ama ihlamur yapti valla yada hasta ondan uyuyo cünkü uyanikken düzgün nefes alamadigi icin durmadan agliyo
sen ihlamuru denedin mi:uhm:
verilir canim niye verilmesin ihlamur hemde cok güzel uyku yapiyo bebege doktor cay ver dedi bende ihlamur yaptim hergün rezene iciyo bugünde ihlamur icsin
tuzlu suyu doktor tarif etti yarim litre suyu kaynattim icinede dolu bir yemek kasigi tuz attim burun damlasi sisesi vardi bedne ona döktüm damlatiyorum burnuna bakalim ise yaricakmi
sagol canim insallah iyilesir
kan olayi gecti canim bagirsaklarindan gelmis kilcal damar kanamasi yapmis bi sorun yok cok sükür
taze sikilmis meyve suyu cok pis gaz yapiyo ama helede narenciyeakannehiriyi edicez derken kizi gazdan catlatmayalim...tuzlu su ise yaramazsa onuda yaparim gerci napiim iyi olsun daeyvahedigeldismile
tuz atıktan sonrada kaynatıyon mu onu birde kaç damla veriyon günde kaç defa
kan olayi gecti canim bagirsaklarindan gelmis kilcal damar kanamasi yapmis bi sorun yok cok sükür
taze sikilmis meyve suyu cok pis gaz yapiyo ama helede narenciyeakannehiriyi edicez derken kizi gazdan catlatmayalim...tuzlu su ise yaramazsa onuda yaparim gerci napiim iyi olsun daeyvahedigeldismile
geldim kızlar dedesi sevdi oğlumu kayganada sanki bişey yapmamış gibi sevdi delirdim
bu arada acıktı gidelim biz dedim karı bana inek dedi ya kötükedihüso
güzel sözünü duymadım şimdiyedekte bu kadarıda fazla
offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:
cnm ne kdr verİosunuz ıhlamurdan
sagol canim
rezene bizde de uyku yapmiyodu ama ihlamur yapti valla yada hasta ondan uyuyo cünkü uyanikken düzgün nefes alamadigi icin durmadan agliyo
sen ihlamuru denedin mi:uhm:
ben direniyom kucağıma almamaya
canım ben her sabah taze sıkılmış meyve suyu içiyorum bişi olmadı .
canım sen bide havlu ısıt ütü ile sar yavrumu sıkıca ısınırsa kendini daha cabuk toparlar kıyamam ben ona ya inşallah bir an önce düzelir
Kızlarrrrr doĞduĞundan berİ bebeĞİmİn karnı gurulduyor dr baĞırsak kolİk olmuŞ ondan dedİİ ...bÖylee bİŞeyİ yaŞayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?