2009 Kasm Anneleri

ya benim kiz nasil beceriyo tam yarim saat sonra uyanmayi? nasil bu kadar dakik olabiliyo aklim almiyo ya.bilmiyorumkismile

yarim saatler kabusum oldu valla.mafoldumben

öf ya benimkide uykuya dalamıyo bu gün 5 dak bir yanına gidiyomemziği düşüyo ağlıyo

gecmis olsun canim.
ayrica gozunuz aydin, duzelmis kalcaniz.
ya bu bitki caylari bi tek benim kizami uyku yapmiyo?

geçmiş olsun canım ıhlamur bebler verilir mi korka korka bu gün bende verdim sanki boğazında ses geliyordu balgam var diye düşündüm yuzlu suyu evde nasıl yapıyon bizde yapalım

verilir canim niye verilmesin ihlamur hemde cok güzel uyku yapiyo bebege doktor cay ver dedi bende ihlamur yaptim hergün rezene iciyo bugünde ihlamur icsin
tuzlu suyu doktor tarif etti yarim litre suyu kaynattim icinede dolu bir yemek kasigi tuz attim burun damlasi sisesi vardi bedne ona döktüm damlatiyorum burnuna bakalim ise yaricakmi

cnm çok geçmiş olsun en kısa zamanda iileşir inş..
sagol canim insallah iyilesir

kan olayi gecti canim bagirsaklarindan gelmis kilcal damar kanamasi yapmis bi sorun yok cok sükür
taze sikilmis meyve suyu cok pis gaz yapiyo ama helede narenciyeakannehiriyi edicez derken kizi gazdan catlatmayalim...tuzlu su ise yaramazsa onuda yaparim gerci napiim iyi olsun daeyvahedigeldismile

geldim kızlar dedesi sevdi oğlumu kayganada sanki bişey yapmamış gibi sevdi delirdim
bu arada acıktı gidelim biz dedim karı bana inek dedi ya kötükedihüso
güzel sözünü duymadım şimdiyedekte bu kadarıda fazla

gecmis olsun canim.
ayrica gozunuz aydin, duzelmis kalcaniz.
ya bu bitki caylari bi tek benim kizami uyku yapmiyo?

sagol canim
rezene bizde de uyku yapmiyodu ama ihlamur yapti valla yada hasta ondan uyuyo cünkü uyanikken düzgün nefes alamadigi icin durmadan agliyo
sen ihlamuru denedin mi:uhm:

offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:

tuz atıktan sonrada kaynatıyon mu onu birde kaç damla veriyon günde kaç defa

tuz atıktan sonrada kaynatıyon mu onu birde kaç damla veriyon günde kaç defa

yok kiz suyu önceden kayntaip icine atiyosun tuzu..günde istedigin kadar verebilirsin acana kadar 1 damla bi burna bi damla diger burna yakmiyo cünkü ben tikaniklik olunca burnumda kendimede yapiyorum tuzlu sudan zarar gelmiyo

canım ben her sabah taze sıkılmış meyve suyu içiyorum bişi olmadı .

aman boşver canım ya

offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:

canım sen bide havlu ısıt ütü ile sar yavrumu sıkıca ısınırsa kendini daha cabuk toparlar kıyamam ben ona ya inşallah bir an önce düzelir

Kızlarrrrr doĞduĞundan berı bebeĞımın karnı gurulduyor dr baĞırsak kolık olmuŞ ondan dedıı ...bÖylee bıŞeyı yaŞayan var mı?

sagol canim
rezene bizde de uyku yapmiyodu ama ihlamur yapti valla yada hasta ondan uyuyo cünkü uyanikken düzgün nefes alamadigi icin durmadan agliyo
sen ihlamuru denedin mi:uhm:

ihlamur+papatya veriyorum ben. bu gece sadece ihlamur vericem.

ben direniyom kucağıma almamaya

canim, uyumaya direnirse alip salona getiriyorum, 10-15dk sonra tekrar uyutmayi deniyorum ben.

bakiim bende kalkiyimde meyve suyu yapayim bari insallah ise yarar
simdi üstünde normalde evde giyilmicek kadar kalin kadife bi hirka var sicak tutsun diye ama havluda iyi fikir kaloriferin üstüne atim onun banyo havlusunu isinsin benim kalorifer ütüden daha iyi isitiyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…