200ml lik siseye doldurdum birazini icti kalani isitici icinde bekliyo
ama ben icine birazcik seker attim biliyorum yanlis ama benim kizim sekersiz olunca hicbir cayi icmiyo
iyide cok normal sonucta süt iciyolar ve bagirsaklari calisiyo benim kziminda oluyo gürül gürül gazi oldugu zaman genellikle ..karnina sicak su torbasi koy karnini sicak tutrsan gecerKızlarrrrr doĞduĞundan berİ bebeĞİmİn karnı gurulduyor dr baĞırsak kolİk olmuŞ ondan dedİİ ...bÖylee bİŞeyİ yaŞayan var mı?
ihlamur+papatya veriyorum ben. bu gece sadece ihlamur vericem..
bakiim bende kalkiyimde meyve suyu yapayim bari insallah ise yarar
simdi üstünde normalde evde giyilmicek kadar kalin kadife bi hirka var sicak tutsun diye ama havluda iyi fikir kaloriferin üstüne atim onun banyo havlusunu isinsin benim kalorifer ütüden daha iyi isitiyo valla
papatyada uyku yapio a.sben hic denemedim daha
icinde seker atmiyon sen demi ben atiyorum azcik yoksa icmiyyy zilli tükürüyo:umursamaz:
selam ben geldim
kizim asidan sonra huy degistirdiartik zorla uyuyor.. basiyor yaygarayi sallaya sallaya zorla uyutuyorum.. dünden beride mememi zorla veriyorum agzina.. dün gece 5 saat boyunca ne emdi nede uyudu.. uyku arasindada aglayip durdu.. gece bile emmemek icin direndi ama verince 15dk emdi yavrum cok acikmisti demekki..
esime kizdim ne zaman esim sesini annesigile dinletse böyle oluyor.. bi masallah demiyorlar.. görümcemde ikinci cocugu istiyor olmuyor.. nazari degiyor cok icten sevdikleri icin.. bide nedense bütün huylari esime benziyormus öyle deyip duruyorlar..
alin size huy simdi.. ne emiyor nede uyuyor..napicam bilmiyorum.. okuyorum esnemekten ölüyom tee mideme vuruyor..nazar kötü gözden degil cok sevincede degiyormus anladim.
elifim gecmis olsun nisaya.. yaklastirmasaydin keske babasini.. narenciye ic canim.. ben artik portakalda yemeye basladim.. bizde ne gaz yapti ne pisik.. bi ara demir hapi kullanirken c vitaminiyle bir iciyordum.. biseycik olmuyor merak etme.. hem narenciye gaz degilde pisik yaparmis genelde..bi dene istersen..bu arada sen nasil oldun?
seker koyuyorum canim, icmiyo benimkide. bide papatya cok aci.
sekersiz rezene denedim icmedi.
canim , sen bol bol oku. ama huylari hergun degisiyo bu kuzularin.
bosver kotu dusunme sen.
selam ben geldim
kizim asidan sonra huy degistirdiartik zorla uyuyor.. basiyor yaygarayi sallaya sallaya zorla uyutuyorum.. dünden beride mememi zorla veriyorum agzina.. dün gece 5 saat boyunca ne emdi nede uyudu.. uyku arasindada aglayip durdu.. gece bile emmemek icin direndi ama verince 15dk emdi yavrum cok acikmisti demekki..
esime kizdim ne zaman esim sesini annesigile dinletse böyle oluyor.. bi masallah demiyorlar.. görümcemde ikinci cocugu istiyor olmuyor.. nazari degiyor cok icten sevdikleri icin.. bide nedense bütün huylari esime benziyormus öyle deyip duruyorlar..
alin size huy simdi.. ne emiyor nede uyuyor..napicam bilmiyorum.. okuyorum esnemekten ölüyom tee mideme vuruyor..nazar kötü gözden degil cok sevincede degiyormus anladim.
benimkide hasta hala.burnu tıkanıyo ağlıyo.hırhır ötüyo
sterimar verdi bizim doktorda.deniz suyu olan.ondan sıkıyorum.fıslayınca garibim irkiliyo.yarısı dışarı fışkırıyo zate minnik burnundan.sonra sümükleri yumuşuo temizliyorum hemen.off nezaman iyileşecek civcivim yaa.yıkanyamadımda zatürre falan olur diye.kokuştu garibim.cuma günü hava ısınıcakmış accuk yıkıycam artık.odada iki tane soba yakıcam bide kalorifer yanıyo üşütmez artık heralde(
kız ayşe bu narenciye işini yeni duydum ben yiyodum cidden bişey yaparmı
ayyyy artık ne yicemi şaşırdım yemediğim an süt yok ne etcem yaaa
canmımya sen oku bol bol kem gözlerden korusun allahım nazar çok kötü bişey boşver onlarıda kafana takıp stres yapma zemuszemus
canımya geçmiş olsun şu kışı bi çıkarsakta raatlasak yazın hergun yıkarız bebelerimizi
okuyorum canim da canim sIkiliyor hic böyle huysuz görmemistim bu kizi.. annem gelicek oda okuycak bugün..bide kendi yataginda yatmiyorda yanima alip uyutup koyuyorum.. bu durum gecicidir dimi..sonra yanima alismasin?
ben hic cay vermiyorum yaa vermem gerekiyormu?
offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:
Kızlar bbeklerİnİzİ anakucaĞına koyuyormusunuz?
geçmiş olsun elifimben geldiiimmm
niso$um hasta oldu burnu tikandi yavrusumun babasi hafif gripliydi dn cok sirnastilar birbirlerine kizimada gecmis sabah doktrunu aradim öksrüyo burnu tikanik geliyorum dedim gelmenize gerek yok tuzlu suy yapip burnuna damlatin o acar dedi..atesi yok diye gitmedim bende eger ateslenirse hemen gelirsiniz dedi...bende hem öksürügü icin hemde burnu icin ihlamur yaptim onu icirdim biraz oda uyku yapti uyuyo simdi..
bide kizimi doktora götürdüm sabah ortopediye ultrason yaptilar iyilesmis kalcasi ama doktor amcasi 1,5 - 2 ay daha giyicek tamamen iyilesssin dedi cok sevindim
ooyyyiii kıyamam ben ona :teselli:offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:
falla ben hiç duymadım canım
yaaa bu aşılar bütün bebelerin huyunu değiştiri yaaa allah allahselam ben geldim
oho doğduğundan beri ama sürekli değil a.sa.sKızlar bbeklerİnİzİ anakucaĞına koyuyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?