2009 Kasm Anneleri

Kızlarrrrr doĞduĞundan berİ bebeĞİmİn karnı gurulduyor dr baĞırsak kolİk olmuŞ ondan dedİİ ...bÖylee bİŞeyİ yaŞayan var mı?
iyide cok normal sonucta süt iciyolar ve bagirsaklari calisiyo benim kziminda oluyo gürül gürül gazi oldugu zaman genellikle ..karnina sicak su torbasi koy karnini sicak tutrsan gecer

ihlamur+papatya veriyorum ben. bu gece sadece ihlamur vericem..

papatyada uyku yapio a.sben hic denemedim daha
icinde seker atmiyon sen demi ben atiyorum azcik yoksa icmiyyy zilli tükürüyo:umursamaz:

selam ben geldim
kizim asidan sonra huy degistirdi artik zorla uyuyor.. basiyor yaygarayi sallaya sallaya zorla uyutuyorum.. dünden beride mememi zorla veriyorum agzina.. dün gece 5 saat boyunca ne emdi nede uyudu.. uyku arasindada aglayip durdu.. gece bile emmemek icin direndi ama verince 15dk emdi yavrum cok acikmisti demekki..
esime kizdim ne zaman esim sesini annesigile dinletse böyle oluyor.. bi masallah demiyorlar.. görümcemde ikinci cocugu istiyor olmuyor.. nazari degiyor cok icten sevdikleri icin.. bide nedense bütün huylari esime benziyormus öyle deyip duruyorlar..
alin size huy simdi.. ne emiyor nede uyuyor..napicam bilmiyorum.. okuyorum esnemekten ölüyom tee mideme vuruyor..nazar kötü gözden degil cok sevincede degiyormus anladim.

dun bızde duruyu aşıya göturduk o kadar sardım sarmaladım kalın giydirdim astronot montunu falan ama genede midesini üşüttü eve geldik sürekli kustu ne yediyse cıkardı bide huzursuz oldu ben hemen kalktım havluyu bır guzel ısıttım ince pike battanıyesınıde ısıttım önce havluya sonrada battanıyeye sardım sonra bırlıkte gıttık uyuduk yavrum bı rahatadıkı sorma sende dene hemen canım sıcak ıyı gelir belkim nisama oyyy kıyamam ben ona ya opuyorumnanaktan

benimkide hasta hala.burnu tıkanıyo ağlıyo.hırhır ötüyo
sterimar verdi bizim doktorda.deniz suyu olan.ondan sıkıyorum.fıslayınca garibim irkiliyo.yarısı dışarı fışkırıyo zate minnik burnundan.sonra sümükleri yumuşuo temizliyorum hemen.off nezaman iyileşecek civcivim yaa.yıkanyamadımda zatürre falan olur diye.kokuştu garibim.cuma günü hava ısınıcakmış accuk yıkıycam artık.odada iki tane soba yakıcam bide kalorifer yanıyo üşütmez artık heralde(

papatyada uyku yapio a.sben hic denemedim daha
icinde seker atmiyon sen demi ben atiyorum azcik yoksa icmiyyy zilli tükürüyo:umursamaz:

seker koyuyorum canim, icmiyo benimkide. bide papatya cok aci.
sekersiz rezene denedim icmedi.

canim , sen bol bol oku. ama huylari hergun degisiyo bu kuzularin.
bosver kotu dusunme sen.

elifim gecmis olsun nisaya.. yaklastirmasaydin keske babasini.. narenciye ic canim.. ben artik portakalda yemeye basladim.. bizde ne gaz yapti ne pisik.. bi ara demir hapi kullanirken c vitaminiyle bir iciyordum.. biseycik olmuyor merak etme.. hem narenciye gaz degilde pisik yaparmis genelde..bi dene istersen..bu arada sen nasil oldun?

kız ayşe bu narenciye işini yeni duydum ben yiyodum cidden bişey yaparmı
ayyyy artık ne yicemi şaşırdım yemediğim an süt yok ne etcem yaaa

seker koyuyorum canim, icmiyo benimkide. bide papatya cok aci.
sekersiz rezene denedim icmedi.

canim , sen bol bol oku. ama huylari hergun degisiyo bu kuzularin.
bosver kotu dusunme sen.

okuyorum canim da canim sIkiliyor hic böyle huysuz görmemistim bu kizi.. annem gelicek oda okuycak bugün..bide kendi yataginda yatmiyorda yanima alip uyutup koyuyorum.. bu durum gecicidir dimi..sonra yanima alismasin?

ben hic cay vermiyorum yaa vermem gerekiyormu?

canmımya sen oku bol bol kem gözlerden korusun allahım nazar çok kötü bişey boşver onlarıda kafana takıp stres yapma zemuszemus

canımya geçmiş olsun şu kışı bi çıkarsakta raatlasak yazın hergun yıkarız bebelerimizi

kız ayşe bu narenciye işini yeni duydum ben yiyodum cidden bişey yaparmı
ayyyy artık ne yicemi şaşırdım yemediğim an süt yok ne etcem yaaa

canim denemek lazimmis.. bazen yapabiliyormus.. simdiye kadar bisey yapmadiysa sorun olmaz.. bizim ebe hergün bi meyve dene dedi.. elmadan basladim.. elmada pisik yaparmis.. ertesi gün baska bisey dene dedi.. hatta ben kuru fasulyede yedim.. lahanada.. nohutta.. pisirmeden önce bi hasliyorum suya köpügünü birakiyor.. sonra o suyu döküp öyle pisiriyorum.. suya köpügü cikinca gazini almis oluyormus.. annem demisti.. cok sükür gaz sorunumuz kalmadi bizim..

bu kışı bir atlatsak seneye daha kolylarız galiba
bu arada ben anne sütünden başka çay falan vermiyom vermelimiyim

karakizim amin.. duru kiz napiyo gecen gün eski resimlerine bakktimda kocaman oldu masallah.. eve gidince öp kokla benim icin olurmu:ecrin_bebekpuyorumnanaktan

canim, benim kizda yanimda uyuyo sonra yatagina koyuyorum. daha dogrusu emerken uyuyo, yatagina koyuyorum ama yarim saat icinde uyaniyo. yanima alana kadar susmuyo. bende dun geceden beri direk yanimda uyutup oyle yatagina koymaya karar verdim. gecede yaninda tutarsan alisir. ama benim oyle bi sorunum yok, alismasa iyi tabi ama alisirsada yapacak bisey yok. alir koynuma yatarim.opuyorumnanaktan

offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:

kıyamam yaa daha minnacık bebişlerimiz inşallah çabucak atlatır. benimde eşim çok fena grip 2-3 gündür. bende korkuyorum bana ya da yavruma geçicek die doktora götürdün mü canım ?? bi ilaç bişi kullanıyomusun?

inşallah bebişlerimiz iyileşir bir dahda hasta olmazlar.yaza bir girsek rahatlıycaz gerçektende.
bizde gaz için metsil kullandık iyi geldi..

BENDE BAZEN ANAKUCAĞINA KOYUYORUM BıZ YEMEK YERKEN YANIMIZA ONUNLA GÖTÜRÜYORUZ..BOŞLUK YERıNı YASTIKLA FALAN DESTEKLEDıM AMA UZUN SÜRE BIRAKAMIORUM RAHATSIZDIR DıE bilmiyorumkismile

geçmiş olsun elifim
aynı zamanda nisanın kalçasının iyileşmesinede çok sevindim çok az kaldı ondan kurtulmasına a.sa.s
offf hangi doktor diyosa annesütü icen bebege grip gecmze diye halt etmis :mymeka:
gecti iste hemde burnu ne pis tikandi yavrusumun hiril hiril ses geliyo, agzindan nefes aliyo sonrada agzi kuruyo basliyo aglamaya:çok üzgünüm:
ooyyyiii kıyamam ben ona :teselli:
falla ben hiç duymadım canım

yaaa bu aşılar bütün bebelerin huyunu değiştiri yaaa allah allah
Kızlar bbeklerİnİzİ anakucaĞına koyuyormusunuz?
oho doğduğundan beri ama sürekli değil a.sa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…