bikaç gün daha bekle test yaparsın canım
Kızlar ben daha olmadım(( bİde doĞumdan sonra dr 6 hafta sonra kontrole gel demİŞtİ gİtmedİm? Sİzler ne yaptınız
Kızlar ben daha olmadım(( bİde doĞumdan sonra dr 6 hafta sonra kontrole gel demİŞtİ gİtmedİm? Sİzler ne yaptınız
2. BEBıŞ Mıı aklinialirimsmile BÜYÜK KONUŞMAYIM AMA ŞıMDıLıK ASLAAAAAAAA...bence değilsindir emzirme döneminde düzensiz oluyo
offf ya kadın olmak ne zor
ya kızlar aranızda 2. bebiş düşünen varmı
bence değilsindir emzirme döneminde düzensiz oluyo
DARKSEAAA:)) CNMMM ÇOK MERCı YENı TAKVıM ıÇıN :)opuyorumnanaktan
BENıMKı SEZERYANLA OLDU ..VAJıNAL MUAYENE FALAN YAPAR DıE GıTMEDıM NE YAPACAĞINIDA BıLMıORUMDA :))mafoldumbenkız nasıl gitmedin bişeyin yoksa bile insan evet iyisin diye duymak istiyo ben gittim valla
ne ferah hatunsun sen öle kaydirigubbakcemile3
2. BEBİŞ Mİİ aklinialirimsmile BÜYÜK KONUŞMAYIM AMA ŞİMDİLİK ASLAAAAAAAA...
inşallahinş. teste gerek kalmazakannehir
ben gittim bi sürü test yaptı alttan baktı falan git benceKızlar ben daha olmadım(( bİde doĞumdan sonra dr 6 hafta sonra kontrole gel demİŞtİ gİtmedİm? Sİzler ne yaptınız
bence değilsindir emzirme döneminde düzensiz oluyo
BENİMKİ SEZERYANLA OLDU ..VAJİNAL MUAYENE FALAN YAPAR DİE GİTMEDİM NE YAPACAĞINIDA BİLMİORUMDA :))mafoldumben
inşallah
ben gittim bi sürü test yaptı alttan baktı falan git bence
ben düşünmüyom
BENİMKİ SEZERYANLA OLDU ..VAJİNAL MUAYENE FALAN YAPAR DİE GİTMEDİM NE YAPACAĞINIDA BİLMİORUMDA :))mafoldumben
kız kardeşsizmi bırakcan bebeni
kız şimdi düşünnmüüyom
10 sene sonra istiyom 2.sini
tabi bi kaza olmazsa:roflol:
daha kahvaltı yapmadım. oğlum dizlerimde uyudu
haklısın şekerim gidiyim daha kötü şeyler olmadan .. yazarım sizee nre olduğunutatlım git bence vajinal muayene oluyosun ultrasonla bakıyo rahim toparlanmışmı sorun varmı diye korkma ama bide kaşık gibi bişeyle baktı bana ama ben normal doğum yaptım
bende yapamadım daha kahvaltı birazdan kızkardeşim gelecek onla yapacazz sizlerde buyurun bebişlerle :)toplanın gelin ben hazırlayım kahvaltı
bende beşiğine kurdele bağladım onla sallıyom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?