2009 Kasm Anneleri

Kızlar ben daha olmadım(( bıde doĞumdan sonra dr 6 hafta sonra kontrole gel demıŞtı gıtmedım? Sızler ne yaptınız

kız nasıl gitmedin bişeyin yoksa bile insan evet iyisin diye duymak istiyo ben gittim valla
ne ferah hatunsun sen öle kaydirigubbakcemile3
BENıMKı SEZERYANLA OLDU ..VAJıNAL MUAYENE FALAN YAPAR DıE GıTMEDıM NE YAPACAĞINIDA BıLMıORUMDA :))mafoldumben

inş. teste gerek kalmazakannehir
inşallah
Kızlar ben daha olmadım(( bİde doĞumdan sonra dr 6 hafta sonra kontrole gel demİŞtİ gİtmedİm? Sİzler ne yaptınız
ben gittim bi sürü test yaptı alttan baktı falan git bence
bence değilsindir emzirme döneminde düzensiz oluyo
offf ya kadın olmak ne zor
ya kızlar aranızda 2. bebiş düşünen varmı

ben düşünmüyom

BENİMKİ SEZERYANLA OLDU ..VAJİNAL MUAYENE FALAN YAPAR DİE GİTMEDİM NE YAPACAĞINIDA BİLMİORUMDA :))mafoldumben

tatlım git bence vajinal muayene oluyosun ultrasonla bakıyo rahim toparlanmışmı sorun varmı diye korkma ama bide kaşık gibi bişeyle baktı bana ama ben normal doğum yaptım

araştırdım biraz.emzirirken düzensizleşirmiş regl.
ay allam olmaz inş bi kaza yoksa yandığımın resmidir

tatlım git bence vajinal muayene oluyosun ultrasonla bakıyo rahim toparlanmışmı sorun varmı diye korkma ama bide kaşık gibi bişeyle baktı bana ama ben normal doğum yaptım
haklısın şekerim gidiyim daha kötü şeyler olmadan .. yazarım sizee nre olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…