günaydın cnm oğluşumun ki ii gündüzleri oturma odasında bi minderi var anneannesi yaptı onda uyuyoo.. benim varlığımı hissedince yanında uzunca uyuyoo yatağına götürürsem yarım saate bir uyanıo..günaydın kızlar... bebim bebiş gündüzleri kesinlikle kendi yatağında uyumuyor. Sadece kucakta uyuyor biraz. Bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl, nasıl uyutuyorsunuz?
toplanın gelin ben hazırlayım kahvaltı
bende beşiğine kurdele bağladım onla sallıyom kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar... bebim bebiş gündüzleri kesinlikle kendi yatağında uyumuyor. Sadece kucakta uyuyor biraz. Bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl, nasıl uyutuyorsunuz?
bende açımmm ve bende hiç adet olmadım ne olacak bizlerin bu halii...:))) erkek olmak varmış dünyadaay ben gelem bacımmm
ew dandını ya delırcem dun topladım bugun yıne aynı
oglum kaka yatı gaz cıkarfı
emıyo sımdı.ama koyunca yere acıyo gozlerı hımencık
cok açımmmm ve ewın bu halı canımı sıkıyo.
bu arada ben hec adet olmadım yaw daha
ay ben gelem bacımmm
ew dandını ya delırcem dun topladım bugun yıne aynı
oglum kaka yatı gaz cıkarfı
emıyo sımdı.ama koyunca yere acıyo gozlerı hımencık
cok açımmmm ve ewın bu halı canımı sıkıyo.
bu arada ben hec adet olmadım yaw daha
hatunlar günaydın napıyosunuz
ay benimki uyandı gelirim yine bi oğluşa bakayım
benimkide sadece"kuxcakta uyUYOR
dİlmuh seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. beni biraz zorluyor ama ,ev işlerini babası gelince yapıyorum artık
günaydın cnm oğluşumun ki ii gündüzleri oturma odasında bi minderi var anneannesi yaptı onda uyuyoo.. benim varlığımı hissedince yanında uzunca uyuyoo yatağına götürürsem yarım saate bir uyanıo..[/Q
Maşallah canım ya. Bizde idare edecez artık. Gündüzleri bende oturma odasında uyutmaya çalışıyorum ama hiç bişey umurunda değil oğluşun
benimkide sadece"kuxcakta uyUYOR
dİlmuh seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. beni biraz zorluyor ama ,ev işlerini babası gelince yapıyorum artık
bende kociş evdeyken yapıyom işlerimi
diğer türlü izin vermiyo
hoşbulduk canımhoşgeldin özlemcim
bılmıyom da cok can sıkıcı durumlarbende açımmm ve bende hiç adet olmadım ne olacak bizlerin bu halii...:))) erkek olmak varmış dünyada
bışşşşşşşşş deme bacımmmya ben oldum diye düşündüm ama geçen elifin doktoru çatı kemikleri eski halini alırken kanama olabilir demiş eğer o kanama ondanda regl değildi bekliyorum bakalım bu ay olcakmı
ama benim bütün herşeyim annemle aynı oldu hatta doğum saatim bile annem emzirirken adet görmüş hatta ben 5 aylıkken kardeşime hamile kalmış eyvahedigeldismile
galiba bende adet olurum
hoşbulduk canım
oğluş napıyo, bugün fazla kimse yok galiba
benım oglan emerken uyudu kucagımda..ama memeyı cekmeye calıştıkca oda cekıyobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?