2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlar... bebim bebiş gündüzleri kesinlikle kendi yatağında uyumuyor. Sadece kucakta uyuyor biraz. Bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl, nasıl uyutuyorsunuz?

günaydın kızlar... bebim bebiş gündüzleri kesinlikle kendi yatağında uyumuyor. Sadece kucakta uyuyor biraz. Bebişlerinizin gündüz uykusu nasıl, nasıl uyutuyorsunuz?
günaydın cnm oğluşumun ki ii gündüzleri oturma odasında bi minderi var anneannesi yaptı onda uyuyoo.. benim varlığımı hissedince yanında uzunca uyuyoo yatağına götürürsem yarım saate bir uyanıo..

toplanın gelin ben hazırlayım kahvaltı
bende beşiğine kurdele bağladım onla sallıyom kaydirigubbakcemile3

ay ben gelem bacımmm
ew dandını ya delırcem dun topladım bugun yıne aynı
oglum kaka yatı gaz cıkarfı
emıyo sımdı.ama koyunca yere acıyo gozlerı hımencık
cok açımmmm ve ewın bu halı canımı sıkıyo.
bu arada ben hec adet olmadım yaw daha

bende açımmm ve bende hiç adet olmadım ne olacak bizlerin bu halii...:))) erkek olmak varmış dünyada

ya ben oldum diye düşündüm ama geçen elifin doktoru çatı kemikleri eski halini alırken kanama olabilir demiş eğer o kanama ondanda regl değildi bekliyorum bakalım bu ay olcakmı
ama benim bütün herşeyim annemle aynı oldu hatta doğum saatim bile annem emzirirken adet görmüş hatta ben 5 aylıkken kardeşime hamile kalmış eyvahedigeldismile
galiba bende adet olurum

selam kızlar opuyorumnanaktan
oğluşum uyuyo hayret :ecrin_bebek:
diğer oğlum test çözüyo
yemek yok, evi söylemeye gerek yok zaten her zamanki hali kaydirigubbakcemile2

bende açımmm ve bende hiç adet olmadım ne olacak bizlerin bu halii...:))) erkek olmak varmış dünyada
bılmıyom da cok can sıkıcı durumlar

bışşşşşşşşş deme bacımmm
benım anamda emzırırken hec adet olmamş

hoşbulduk canım
oğluş napıyo, bugün fazla kimse yok galiba

selam cnımmm

benım oglan emerken uyudu kucagımda..ama memeyı cekmeye calıştıkca oda cekıyobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…