benimkide memede uyudu.
korka korka koydum, kipirdayip duruyo.
misafirler gelmeden azcik uyusa ya.
yok anam inadına misafirin yanında uyur onlarda nazarlar bizde hep öle oluyo ayyy ne uslu diyolar
nazarlık cevşen falan tak
tebrıkler wannam nası basardın nası surdu bebiş
kartanemmmmmmm akıllı hatunmuşsun canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğru bildin nanvereliniortak
halası oluymuş harbiden:hooray:
annelik senden bişey götürmemiş eferinnnnn
ben daha senin verdiğin örneği çözmeye çalışıydım:kedi::kedi:
kartanemmmmmmm akıllı hatunmuşsun canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğru bildin nanvereliniortak
halası oluymuş harbiden:hooray:
annelik senden bişey götürmemiş eferinnnnn
ben daha senin verdiğin örneği çözmeye çalışıydım:kedi::kedi:
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz saol cnm hepbirlikte nice seneler inşallah.kıslara selam herkese
anammmm zeytünüm de burdaymış kısss gel öpem bi seni doğum günününde kutlayamadım işyerinde nete bişiler yapıyolar oraya buraya girmeyın diye zırt pırt kesiliyo net sinir oldum
canımmm ipekböcüğünle kocişinle sağlıklı uzunnnn mutlu huzurlu yıllar dilerim aşkitom sana zemuszemus olumunekankayizsmile
ben de seni bekliidim nerdeydün dün nan :mymeka:
bilirim tabüü nasada çalışcak garuyun da bakma işte heba oluyoh buralarda şakkıdı
darkseaaa burdayım canıımm amaa yazamiim zira kız durmuyoooo delikafadulden anca arada oturabilirsem okuyom
o bildiğin örneklerden del cnm bi soru sorduydum da kafa yorucu soruydune örneği banada diyin hele:sm_confused:
canım senin doğum gününmüydüüü.
iyiki doğmuşun zeytün. bunlar sana şekerima.s.
slm ben geldim 2 gundur misafirim vardı bugun gıttıler aksine oglumda okadar huysuzlandıki onların yanında hiç oturamadım bugunde aşılarını yaptırdık inşallah çok rahatsız olmaz
nbr kıslar
bişecik sorcam benim kız 1 günde 4 aşı yapcekler
ağır gelmez dimi bilmiyorumkismile
geçmiş olsun şekerrr umarım hafif atlatır :Saruboceq:slm ben geldim 2 gundur misafirim vardı bugun gıttıler aksine oglumda okadar huysuzlandıki onların yanında hiç oturamadım bugunde aşılarını yaptırdık inşallah çok rahatsız olmaz
ya iki gün aynı düzende gidiyo üçüncü gün sapıtıyo dün mesela hiç uyumadı nerdeyseŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz saol cnm hepbirlikte nice seneler inşallah.
kız babannesi iyi bakmışmı duruma cnm.nasıl geçti bakembilmiyorumkismile
dün hala bulmacayı çözmeye çalışıydım hacı:roflol::roflol::roflol:
ya burası acayip bağımlılık yapıy bakalım kendimi tutabilcekmiyim diye bi deneyem dedimkaydirigubbakcemile3
başardım ama bu saate kadarmış.merak ettim atlaya atlaya geçmişi okudum
ne meraklı karuyum yaaakaydirigubbakcemile2
biraz kipatımı okuyam dedim
benim kız da sinirlerimi bozuyo zaten gündüz dizlerimde uyuyo ancak yatağına koyamıyom hemen uyanıy.dizlerimde bile sallamazsam hemen gözlerini açıyakannehir
ya gündüz uyutma derdi olmasa ne iyi olurdu.anlayacağın düzensizlik devam ediyyy
sen ne yapıyon cnm.berayım gündüz uyuyomu
nbr kıslar
bişecik sorcam benim kız 1 günde 4 aşı yapcekler
ağır gelmez dimi bilmiyorumkismile
rota aşısını yaptıranlar 4 aşı birden oldular diye biliyombilmiyorumkismile
ama rota ağızdan veriliymiş zaten
2 bacak(karma) bir kol (verem)
verem ağırmış zaten
inşallah kolay atlatır
ne zmn olcek cnm
bize de öle yaptılar canım valla ağır gelir mi gelmez mi bilmiyom biz o gece sabahladıydık yzvruşum uykusunda bile inledmişti :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?