2009 Kasm Anneleri

yok anam inadına misafirin yanında uyur onlarda nazarlar bizde hep öle oluyo ayyy ne uslu diyolar
nazarlık cevşen falan tak

valla dogru diyosun, gecen bi arkadasim geldi. gelir gelmez bi uyudu tam 3 saat. bi dahada oyle uyumadi zaten.mafoldumben

tebrıkler wannam nası basardın nası surdu bebiş

kiz dururmu bebe. canim cikti kac gundur. bu daha okuldan gelen ilk posta. bunlar gibi kac posta gelicek. yandim ben.

kociste guya dun aksam erken gelip kiza bakicakti.
boyle zamanlarda inadina is cikariyo.klava:

ben geldim kızlar oğlanı uyuttum yine
ay evi mok götürüyo kalkıt toplamak lazım oda içimden gelmiyo
akşam babannesine bıraktık oğlanı gittik alışverişe bıraktığımda uyumak üzereydi bi döndüm ağlıyo yavrum neden aramadınız dedim geçer dedik dediler sonra koca gece huysuzlandı oğlum ne doğru düzgün emmek istiyo nede duruyo nazar değdirdiler valla oğluma
ama oğlum onlara kendini sevdirmemiş bile akıllı bıdığım benim kendini kime sevdirceğini biliyo zemuszemus

kartanemmmmmmm akıllı hatunmuşsun canımalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
doğru bildin nanvereliniortak
halası oluymuş harbiden:hooray:
annelik senden bişey götürmemiş eferinnnnn
ben daha senin verdiğin örneği çözmeye çalışıydım:kedi::kedi:

kıslara selam herkese
anammmm zeytünüm de burdaymış kısss gel öpem bi seni doğum günününde kutlayamadım işyerinde nete bişiler yapıyolar oraya buraya girmeyın diye zırt pırt kesiliyo net sinir oldum
canımmm ipekböcüğünle kocişinle sağlıklı uzunnnn mutlu huzurlu yıllar dilerim aşkitom sana zemuszemus olumunekankayizsmile

ben de seni bekliidim nerdeydün dün nan :mymeka:
bilirim tabüü nasada çalışcak garuyun da bakma işte heba oluyoh buralarda şakkıdı

darkseaaa burdayım canıımm amaa yazamiim zira kız durmuyoooo delikafadulden anca arada oturabilirsem okuyom

ne örneği banada diyin hele:sm_confused:
canım senin doğum gününmüydüüü.
iyiki doğmuşun zeytün. bunlar sana şekerima.s.

slm ben geldim 2 gundur misafirim vardı bugun gıttıler aksine oglumda okadar huysuzlandıki onların yanında hiç oturamadım bugunde aşılarını yaptırdık inşallah çok rahatsız olmaz

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz saol cnm hepbirlikte nice seneler inşallah.
kız babannesi iyi bakmışmı duruma cnm.nasıl geçti bakembilmiyorumkismile

dün hala bulmacayı çözmeye çalışıydım hacı:roflol::roflol::roflol:
ya burası acayip bağımlılık yapıy bakalım kendimi tutabilcekmiyim diye bi deneyem dedimkaydirigubbakcemile3
başardım ama bu saate kadarmış.merak ettim atlaya atlaya geçmişi okudum
ne meraklı karuyum yaaakaydirigubbakcemile2
biraz kipatımı okuyam dedim
benim kız da sinirlerimi bozuyo zaten gündüz dizlerimde uyuyo ancak yatağına koyamıyom hemen uyanıy.dizlerimde bile sallamazsam hemen gözlerini açıyakannehir
ya gündüz uyutma derdi olmasa ne iyi olurdu.anlayacağın düzensizlik devam ediyyy
sen ne yapıyon cnm.berayım gündüz uyuyomu

ne örneği banada diyin hele:sm_confused:
canım senin doğum gününmüydüüü.
iyiki doğmuşun zeytün. bunlar sana şekerima.s.
o bildiğin örneklerden del cnm bi soru sorduydum da kafa yorucu soruydu
yani en azından benim için öleydi ama akıllı karu kartanem bildi hemide örnek vererekyerimseniben
saol şekerim opuyorumnanaktan
slm ben geldim 2 gundur misafirim vardı bugun gıttıler aksine oglumda okadar huysuzlandıki onların yanında hiç oturamadım bugunde aşılarını yaptırdık inşallah çok rahatsız olmaz

geçmiş olsun cnm inşallah kolay atlatırsınız:Saruboceq:
benimkide misafirleri hiç sevmiy çok huysuz oluyo

nbr kıslar

bişecik sorcam benim kız 1 günde 4 aşı yapcekler
ağır gelmez dimi bilmiyorumkismile

nbr kıslar

rota aşısını yaptıranlar 4 aşı birden oldular diye biliyombilmiyorumkismile
ama rota ağızdan veriliymiş zaten
2 bacak(karma) bir kol (verem)
verem ağırmış zaten
inşallah kolay atlatır
ne zmn olcek cnm

geçmiş olsun şekerrr umarım hafif atlatır :Saruboceq:
ya iki gün aynı düzende gidiyo üçüncü gün sapıtıyo dün mesela hiç uyumadı nerdeyse
bugün de 9dan 12e kadar uyumadı 12de uyudu hemen uyandı şimdi tekrar uyuttum ama ne kaa sürecek bilmiyom valla
nbr kıslar

bize de öle yaptılar canım valla ağır gelir mi gelmez mi bilmiyom biz o gece sabahladıydık yzvruşum uykusunda bile inledmişti :sinifsinif:

3 şubatta dr dediki verem aşısı oldğnda aynı gün rotada yapılırsa
aşı daha etkili oluomuş o yüzden aynı gün gelin dedi
ayyy nasıl dayancam akannehir zor oldumu zeytün sizin aşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…